Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (42)
Raspunsuri - Pagina 18
larissa_79 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui eladea2005
vorba romanului: scump, dom'le, scump... LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI! ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP - POZE RECENTE Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... |
si pentru noi e extrem de scump. acum sa stea copilul ca a mea n-a stat in nici un scaun iar diversificarea a fost un fiasco total. ea si acum cand mananca sta oricum dar pe scaun nu....ba intr-un picior, ba suceste picioarele, ba merge de la unul la altul cu mancarea in mana. ce am reusit e sa o facem sa manance doar in bucatarie si nu iese cu mancarea de aici. eu inca nu consider incheiata diverssificarea alexiei
cel mic e in leagn, Alexia a plecat la o fetita prietena sa se joace si probabil va manca bine in compania Catincai...eu ma apuc de trebi...cioba de legume, salata de ardei copti ( de la congelator) peste cu mamaliguta... ca azi se papa peste
Larisa mamica de Nectarie
(22 iulie 2010) si Alexia
(13 iulie 2006)http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Victo ilinca, acum m-a sunat drita de fam, care l-a vauzt ieri. si ea mi-a zis de calciu si nidoflor. cred ca asta o sa ii dau maine. antihistaminic nu ii dau. Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
vroiam sa-ti zic si eu de crema de-asta cu hidrocortizon...am mai folosit si noi din cand in cand...poti folosi si cutaden, cred...
cum mai sunteti azi?
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
carla_2008 spune:
neata,
eu aiurita secolului ma trezesc dupa ce trece trenul.Imi dati si mie faimoasa reteta de paste cu sos bechamel?
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
rodyka spune:
anca, esti mai bine? ce ti-a zis dr?
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
katalina spune:
faimoasa reteta
Catalina cu bb Victor(17.aug.2010)Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)]
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui bumblebee
Daa , am tot felul de idei in capatana si nu gasesc de cumparat, cred ca sunt din orez, daca nu ma insel.Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010Luna 4 |
ce ne 'coci'?
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
carla_2008 spune:
| citat din mesajul lui katalina faimoasa reteta Catalina cu bb Victor(17.aug.2010)Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)] |
merci

ps:fara cascaval merge?si fara mozzarela?
(ca eu nu pap nici un felde branza,cascaval)
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui carla_2008 v-am facut o surpriza Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori: Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010 http://community.webshots.com/user/denyssa_catana |
uauuuuuuuuuu..ce dulce e....sa-l papi tot...
sa pui poza in albumul comun pt Craciun...LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
CarmenAlbu spune:
Neata si de la noi
Noi am zis ca dupa ce trece per nasoala de dupa operatie renuntam la pastile poate mai vine un bebe. Dar as vrea sa stau putin mai mult de un an poate am sanse sa nasc normal, ca a fost foarte grea recuperarea la mine.
Am donat pompa de muls de la avent electrica si cate ceva, lucrurile mari ca si patutul de zi si ce nu mai foloseste Leti le-am tiplat si in magazie pentru bb 2,caruciorul la fel va fi folosit la bb2, e negru cu galben, asa ca ma gandesc ca merita.
In schimb eu la fiecare 3 luni cumpar 5 body, 5 pijamale, am un fas mare si atat, nu-i cumpar hainute ca ii raman mici si o deranjeaza , pe astea pot spune ca nu am cheltuit aproape deloc, cum o schimb la spalat, o schimb doar la baie adica o data pe zi seara, de pampers de vreo 4-5 ori pe zi. Nu-i iau paturici saculeti nimic, folosesc ce am de la carut. Are 1 caciula de oras si 2 de casa pt dupa baie, cred ca am cel mai "dezbracat" copil![]()
In alta ordine de idei Crissy nu te descuraja, si eu am fost nascuta pe 17 aug si declarata pe 6 noiembrie si acum 30 de ani cand nu erau asa de avansati ca acum , am facut toate lucrurile mai tarziu, am mers in picioare pe la 2 ani samd., vorbesc fluent 5 limbi, nu am probleme mai mari decat alti copii. Cat despre kg sa nu te mai macini ca vei avea timp pt toate mai tarziu. Iti trimit o imbratisare calda!!!
Eu inca nu i-am luat nicio jucarie, a primit vreo 3 maimutoi cam atat!
Ati trecut deja la prosoapele pt adulti? Ca Leti nu mai incape in prosopel la aproape 70 cm cat are si folosesc si de la noi, voi cum faceti?
Noi diversificam in felul urmator.
Sapt 1 suc de mere cantitate crescatoare
sapt 2 suc de morcovi cantitate crescatoare
sapt 3 suc mere si morcovi
sapt 4 supa de radacinoase
sapt 5 piure de dovleac
In fiecare sapt din a 6 a zi introduc si ce a consumat in sapt anterioara.
De la 6 luni 6 luni jumate cereale fara gluten o masa pe zi
Stau cu cele de mai sus pana la 7 luni si introduc si branzica facuta in casa si puiul
de la 8 luni portocale suc si galbenus de ou, cartof dulce.
cam asta e schema mea.
Voi cum o faceti?
carla_2008 spune:
citat din mesajul lui eladea2005
uauuuuuuuuuu..ce dulce e....sa-l papi tot... sa pui poza in albumul comun pt Craciun...LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI! ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP - POZE RECENTE Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... |
mey Andreea dar acolo e!!!aia era de fapt surpriza ,ca am inaugurat noul album de craciun

Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010