Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (42)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

io am un somnnnn...dupa ce ca m-am culcat f tarziu adica pe la 1 ca am stat pe net....a avut si nectarie o noapte proasta. s-a trezit pe la 6 si l-am tot mutat de colo colo fara succes sa adoarma. Acum a dormit 40 de min si vaz ca s-a trezit...nu's de ce e asa de agitat. Cris ia spirulina ca la mine da rezultate si stai calma ca el papa daca nu plange de foame. Asa mi se pare si mie uneori ca nu am lapte si totusi bebe trage. Eu raman fan alaptat la cerere cand, cum si cat vrea domnul bebe fara sa ma stresez. Uneori trec si 6 ore fara sa manance alteori mananca la 2 ore...mie imi place asa ma duc ca miorlaie...uf si am mancare de facut etc etc....brrrrr

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Danuta, si al meu copil dormea tot 30 min. fie ca era leganat sau intins cu tzatza in gura. De la un timp stau langa el si cand se trezeste ii bag iar sanul in gura si mai doarme inca ora.

Daca e pe picioare si-l legan, atunci cand se trezeste incep iar leganatul.

Sper ca intr-o zi sa-l pot lasa sa doarma singurel si legat 2 ore, sa il ajut sa-si faca un program.... dar sper sa nu-l invat cu narav altfel nu stiu unde ajungem

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Larissa, ce fel de spirulina iei si cum o iei, si dupa cat timp s-au vazut rezultatele???
Tina, tu cu ce ai inceput prima data la divesificare. Eu stiam ca sucul de mar e acid si ar trebui lasat pt mai tarziu ca nu-i bun pt stomacelul lor, eu daca e o sa incep cu suc de morcovel.
Tina, Crispro, Rody, sper sa am o saptamana de relax la mama acasa, dar in acelasi timp si la vacuta de socrella. Va pup fetelor

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui coteasca

Larissa, ce fel de spirulina iei si cum o iei, si dupa cat timp s-au vazut rezultatele???
Tina, tu cu ce ai inceput prima data la divesificare. Eu stiam ca sucul de mar e acid si ar trebui lasat pt mai tarziu ca nu-i bun pt stomacelul lor, eu daca e o sa incep cu suc de morcovel.
Tina, Crispro, Rody, sper sa am o saptamana de relax la mama acasa, dar in acelasi timp si la vacuta de socrella. Va pup fetelor

(Facere I,26)
POZE

Am inceput acum 3 zile cu suc de mar
-in prima zi 4 lingurite de suc de mar
-a II a zi 10
-aIIIa zi(azi) vreo 25 lingurite de suc de mar cu morcov...am pus 3 felii de morcov, late de 1cm

Pai sapt. viitoare vreau sa am o masa de fructe si da incepem si cu supa.

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
... sper sa am o saptamana de relax la mama acasa, dar in acelasi timp si la vacuta de socrella...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Danuta, si al meu peste zi bucati de o juma de ora de somn baga, maxim 4 pe zi, este cand doar 2 ture baga. Cica copiii alaptati se trezesc mai des noaptea ( am citit pe undeva), si acum chiar asa mi se pare ca e, daca stau sa vad printre cunostinte , sau pe forum (Giorgia, Racusor, Tina). si cica se trezesc nu musai de foame, ci de alint, siguranta, confort...

de azi reincep spirulina... Larisa, io is imposibil de destresat... cel putin acum, la primul copil, nici o sansa... daca va mai laptic, bine, daca nu , va fi pe LP... oricum, io tot dupa 5 luni juma incep diversificarea.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Buna dimineata delfinariu.
Eu azi am zi de gatit :ciorba de perisoare,pastele cu sos bechamel ,si www.bucataras.ro/retete/10408/tarta-cu-afine.html" target="_blank">tarta cu afine.

Vine soacra sa-i ia pe copiii cei mari si daca doarme Victor citeva ore bune pe terasa ma apuc de treaba.

Denisa, adorabili puiutii tai
Coteasca, o minivacanta placuta, si profita de soacra

Catalina cu bb Victor(17.aug.2010)Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Scaunul e cam 200-250 euro nu stiu sigur, dar e pana la 36 kg, in 3 pozitii, de dormit de odihna de masa si se invarteste, plus inaltime reglabila, cam cat am vazut peste tot scaunele astea doar ca aici dai masuta la o parte si lasi copilul in el sa stea la bucatarie cat gatesti cu bibe in gura sau cand mancam, ca mereu mancam pe rand. sunt cam fiecare magazin cu un alt pret depinde de dealeri, si sunt si second hand, foarte grele si stabile, se muta pe roti,da Rodica toate componentele vin cu scaunul plus 2 masute de plastic

FERICIREA SE NUMESTE LETIZIA
Doamne Ajuta-ne!!!

vorba romanului: scump, dom'le, scump... dar na, e de ultima generatie, asa ca...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:

(Facere I,26)
POZE

pai mi-au zis fetele de aici...de 2 zile i-au spirulina de la Hofigaal de 1000 mg cate 2 pe zi cu jumatate de ora inainte de masa ( sau cand imi aduc eu aminte)

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Coteasca,ti-am vizitat blogul,mama ce-am vazut acolo.

Catalina cu bb Victor(17.aug.2010)Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

Mergi la inceput