Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (42)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Carla si Mateo sunt minunati!!

saddie, speram sa dea rezultate tratamentul

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata!

Mihnea Damian, de Mov_79

Denisa, ce comori am vazut

Btz, interesant articolul A subliniat importanta introducerii alimentelor treptat, c-o fi supa de zarzavat, c-o fi suc de fructe si legume.

Am si eu o dilema, pana la 2 luni puiul meu a primit LM cam 90%, adica a fost alimentat mixt, de atunci numai LM, cam pe la cat sa incep diversificarea? Eu m-am gandit ca la 5 luni jumate, dar sper sa nu fie prea tarziu

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Saddie, poate totusi o sa mearga cu AR-ul asta. In timpul mesei incearca s-o tii pe Medeea cat mai ridicata (tinAnd cont de pozitia spatelui, evident), pauzele sa fie lungi si dese, dupa masa sa o mai tii macar 15 minute ridicata. Sper sa nu fie nevoie de analize suplimentare..

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Al

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

bumble taietei de orez gasesti la mega image,la raionul de cereale sanatoase,batoane de slabit&stuff(parca),nu la paste.Sunt buuuni,eu sunt mare fan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata! La noi un pic mai bine... o scanceala de suzeta la 10, rezolvata intr-o secunda, si somn pana la 4. I-am dat sa manance un san, dar nu prea am... a tras el ceva, apoi somn pana la 7, i-am data acelasi san (ca celalalt nu mai produce deloc), dar mai mult de 20 ml nu cred ca a tras... No, asta e... m-am odihnit si io un pic...

BTZ, multumim de articol. L-am salvat. Imi place ca incepe cu supa de zarzavat, ca asa am de gand si eu sa incep (asa e si diversificarea lui Cris).

Denisa, ce fain e Craciunelul tau!!!! Si Carla e o dulce, cu hainuta roz, pufoasa...

Cu lapticul...asta e... nu as fi vrut sa se termine, dar nu am ce sa fac... pompa nu o mai bag, ca nu am nervi... copilul nu sta la san... si asa e un chin pt el, chiar daca ii curgea in gura... poate acum ca am dormit mai bine se mai reface... io stiu... mai beau apa multa, mai iau spirulina... Daca nu... asta e... era clar ca aici ajung, odata ce asta micu nu trage, ca de o vreme maxim 40 ml tragea, restul LP... No, nu-i bai, sanatosi sa fim...

Saddie, . Imi pare rau ca va chinuiti asa cu refluxul... Eu stiu ca Bumblebee folosea de la HUmana pt reflux, si LALA la fel, poate merge si la voi...

Azi mananc tortul ramas de la ziua mea.. de cand ma gandesc la el...ca ieri toata ziua deschideam frigiderul si imi curgeau balele...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

buna dimineata, delfinariu

Mihnea Damian, de Mov

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro

... No, asta e... m-am odihnit si io un pic...

asa-i, cristina, asta e... bine ca te-ai mai odihnit, acuma poti profita sa papi tortul, eu ma uitam printre retetele trimise de fete si salvate de mine , cred ca o sa fac prajitura cu zahar caramelizat si banane, dar dupa ce deschid magazinele, ca n-am banane... sau poate brownie cu biscuiti care-a facut-o mycya, ca e tare simpla si arata bine

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Neata delfinariu

CARLA - dulci foc Mateo craciunel si Carla costumata

KATALINA - ma intrebai daca sunt pasionata de fotografie.. nu suntem nici eu nici sotul, insa nu ratam momentele speciale sa le fotografiem/ filmam.

BUMBLEBEE - noi luam paste din orez din Carrefour la raionul de produse internationale.

Ia Iasi ninge si e zapada depusa deja

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

www.ticker.7910.org/as1cHxFFg0F1220MDAwMTYxMHB8MjAxNDY0cHxCYWJ5XCdzIGZpcnN0IENocmlzdG1hcyBpbg.gif" target="_blank">Baby's first Christmas!

Mergi la inceput

oare trece-o zi fara sa nu fac ceva?! mi s-a stricat pompaaa!!! a bazait tare si s-a oprit . asa ca stau cu un san gol si moale si cu unul care sta sa picure, ca n-am ce-i face, cu mana nu pot , Isa abia a papat si doarme...

_

Mergi la inceput