Fluturasi de martie-aprilie 2011 (81)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Yasmi ! O sa il vezi acum ce mare e!

Roxy eu nu am vrut cadita cu suport, intrucat nu cred ca o sa stea bebe in acel suport! De gasit , vei gasi sigur. Eu am vazut saptamana trecuta, la targul acela mic, daca nu ma insala memoria! Stiu ca tu esti din Brasov, dar cred ca se gaseste!

Deea 30 ron am dat pe ea!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 26 Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

ce parere aveti?

mami de de 7 ani si ingeras si 23+cu
69/11

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

ce parere aveti?

69/11

Eu zic ca ai mancat bine, insa cand aud de grame... dar asta este , trebuie sa ne conformam, mai ales ca tie ti s-a impus sa tii acest regim!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 26 Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Am pus ei su 2 poze cu burtica.
Mada ai incurcat castroanela Andreea si-a luat cadita .
Apropo, Andreea, cat a costat?

------------------------------------------------------------------------------------------
26+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel

Ana-Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dorinut@

Am pus ei su 2 poze cu burtica.
Mada ai incurcat castroanela Andreea si-a luat cadita .
Apropo, Andreea, cat a costat?

------------------------------------------------------------------------------------------

Ana-Maria

Nu are nimic, ca imi da un porc de Craciun, Madutza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ailed, mie sincer mi se pare ca papi putin. dar nu sunt in masura sa comentez prea mult ca,mai ales ca e meniu dat de dr. cam asa papam si eu (acum de cateva zle mi-am mai dat drumul).... cel putin micul dejun ar trebui sa fie mult mai consistent. nu doar un iaurt fara grasimi cu cereale.
cina mi se pare mai ok.

andreea, dorinuta ati pus pozici???

mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

stati sa va dau un exemplu din ce pap , uite ziua de alaltaieri
dim: 220 ml iaurt 0,9%, 24g fulgi ovaz integrali(5 linguri), 20 g nuci, 1 cafea decof fara zahar
gust d: 180g mere coapte cu scortisoara
pranz:2 cartofi copti(180g)cu 100g branza de vaci si 200 g salata(castraveti, ceapa verde, ruccola, marar)+40 g mar copt
gust seara: 1/2 gref rosu
cina:30 g paine de graham (2 felii), 200 g legume la wok(ciuperci, dovlecei, ceapa verde), pupla superioara de pui la cuptor(mare)
gust s:200 ml iaurt
Cum vi se pare?

69/11

Ailed mie mi se pare ca mananci foarte bine si diversificat si ai tot ce e necesar pentru sarcina. Eu mananc mult mai putin si tot cam astfel de lucruri, dar probabil conteaza asocierile.

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ailed meniul suna super si bun si sanatos. dimineata ar mai merge si un ou fiert si niste legume crude

si eu am inceput sa mananc zilnic nuci, am o plasa de la matusa-mea care sta la casa si are nuci.

mandreeac este foarte frumoasa burticuta mie mi se pare mai mare la 25 de saptamani

S-a intamplat minunea mult asteptata27+

Mergi la inceput

Dorinuta burtica! 30 ron am dat pe ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

nucile scad glicemia si mai au si grasimi omega 3 pt bb

69/11

Mergi la inceput