Fluturasi de martie-aprilie 2011 (81)
Raspunsuri - Pagina 6
dorinut@ spune:
15 da..12(ca in carte) doar tu, Roxy si Scrish sa reusiti si Ailed.
------------------------------------------------------------------------------------------
26+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Ana-Maria
mandreeac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi dorinuta multumesc. si in graficul care il am eu scre ca in sapt 28 min 6,5 max 9,5 . si ce, nu e super 15 kg??? eu zic ca da!! andreea te asteptam cu vesti bune!!! si pozici!! eu am "redescoperit" pufarinii mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a |
Yasmi, ma duc la cardiolog astazi, deci nu vin cu pozici cu bebe. Abia saptamana viitoare merg sa il vad pe bebe.
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 26 Rares Andrei
Deea99 spune:
Ailed interesant sfatul tau..si eu i-am spus ceva in genul asta..dar nu pot sa ii promit , uneori asta imi vine sa fac, pt ca la inceput stii cata atentie cere bebe si iar zice ca am mintit-o
nu te ingrijora cu cantarul...eu zic ca scazi pt ca tii regimul..defapt manaci sanatos...mananci mede des, ceea ce ar trebui sa facem si noi
si tatal meu a slabit de cand tine pt diabet....dar cand vad ca mananca numai luicruri sanatoaSE fierte chiar ma bucur pt el....si daca ai fost mai grasuta , are bb de unde lua...+ca ii dai si exact ce are nevoie..hai ca ma repet..dar intelegi ce vreu sa zic
Dorinutza pai inseamna ca si eu ma incadrez in standardele din carte..desi nici eu nu sper sa iau doar 12 kg....wau ce misto ar fi....
Cami la noi acum cateva zile a fost o astfele de furtuna....parca era o zi de vara....asa tuna si fulgera
------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....24s+cronologic
bb_yasmi spune:
andreea sa folositi sanatosi cadita!!!! pozici cu burticu' nu ne mai arat???
dorinuta, mie 15 kg mi se parea un vis la nceputul sarcinii.....inca mi se pare ideal. daca reusesc mai putin cu atat ma bine. daca nu si de 15 sunt ffff incantata. mai ales, ca, sunt sigura ca acum spre final voi incepe sa iau....ca vad ca deja nu ma mai prea pot abtine
mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a
bb_yasmi spune:
deea, a manca sanatos nu e egal cu a slabi!!! totul tine de cantitati! eu azi nu gatesc nimic, mai am de ieri! vreau doar la cofe sa ajung :))))
mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a
Deea99 spune:
intru sa vad pozicile si gata fug de aici
ma duc sa fac supa cu galesti si chiftelute cu puire
eu as sta si aici si la bucatarie....mesajul anterior l-am scris in picioare
Happy , bine ca nu a fost ceva care sa se ia...ma gandeam la tine...off stresate mai stam 9 luni....eu abia astept sa imi fac toxo iar...ca am mancat odata niste compozitie de chec...am lins lingura
mandreeac spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi andreea sa folositi sanatosi cadita!!!! pozici cu burticu' nu ne mai arat??? dorinuta, mie 15 kg mi se parea un vis la nceputul sarcinii.....inca mi se pare ideal. daca reusesc mai putin cu atat ma bine. daca nu si de 15 sunt ffff incantata. mai ales, ca, sunt sigura ca acum spre final voi incepe sa iau....ca vad ca deja nu ma mai prea pot abtine mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a |
O sa pun si pozici bu burtosul, ca al meu e burtos, nu burticutze ce vad eu pe aici la unele dintre voi!
Multumim, abia asteptam prima baitza!
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 26 Rares Andrei
roxy_s spune:
neata burtici
mandreeac este chiar draguta cadita de bebe eu oare gasesc suport din acela care se pune in cadita sa-l pui pe bebe, cadita am dar as vrea si suportul ala.
djlaura ce frumos ca a nins. inseamna ca nu mai este mult si va ninge si la noi ca doar este la o aruncatura de bat
simona,deea,miki sper ca puiutii vostri sa reactioneze bine la venirea lui bebe, trebuie sa-i pregatiti de pe acum de marea intalnire
anaxena ce burtica frumoasa si a mai crescut cel putin in poza aia facuta din fata se vede chiar bine
bb_yasmi bine ca ati avut caldura pana la urma. cu indemnizatia, din partea mea sa ramana 600 dar sa stam 2 ani acasa.
viss dar mai ai proiecte de facut? mai ai si examene sau pentru ce mai faci acum? poate ai zis dar eu mai citesc si in diagonala ca n-am rabdare mereu
toate burticutele.
S-a intamplat minunea mult asteptata27+
Deea99 spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi deea, a manca sanatos nu e egal cu a slabi!!! totul tine de cantitati! mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a |
da stiu..nu te contrazic..insa cand manaci intr-un anume fel si dintr-o data treci pe o alta dieta ..controlata si mai ales in diabet cand cantitatile sunt si cu masura si 5 mese stabilite pe zi...organismul incepe sa consume din rezerve pt ca el nu e obisnuit sa primeasca atat....
cu timpul se regeaza...
cel putin asa mi-a explicat dr. diabetoloaga a lui taica miu..a zis sa nu ne speriem daca o sa slabeasca putin la inceput