Fluturasi de martie-aprilie 2011 (81)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

eu vreau sa spun ca fiecare are dreptul la o opinie, nimeni nu e la fel si prietenii in conceptia mea se accepta asa cum sunt, nu incerci sa-i schimbi.Dar eu Multumesc lui D-zeu ca am intrat pe forum si am dat de voi si am si eu cui sa ma vait, sa intreb, sa ma plang si chiar sa inteleaga ceea ce simt eu, cu crampe, carcei, sau ce vor veni, care treceti prin aceleasi stari si etape ca si mine. putem vb dc vrem noi daca nu ne intereseaza aspectul putem sa nu citim si sa comentam ce vrem noi...eu una ma bucur ca am dat de voi si desi nu v-am vazut niciodata am devenit cam dependenta de forum, nu mai citesc presa dar tot va citesc, vin acasa si ma gandesc ce mai fac fetele...?

mami de de 7 ani si ingeras si 23+cu
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monas spune:

Cristina_sb: exact ca la tine ; am unele zile in care imi e mai bine si-mi zic ca am scapat, insa apoi se intorc relele de greturi cu tot cu vome ( scuzati) si aciditate. Acum sunt chiar intr-o perioada din aia rea..nu stiu ce sa ma mai fac. Orice maninc imi face rau. Si ma gandesc :oare bebicii mei cu ce cresc? Nu stiu daca v-am mai spus dar eu eram o maaare gurmanda inainte de sarcina..si pofticioasa. Mancam ff mult, drept urmare si greutatea de la inceput de sarcina: 68kg la 168 cm.Apoi cum au inceput greturile am scazut 2 kg si acum sunt pe la 70. Chiar sa ma cantaresc maine dimineata sa vad ce mai fac.
fetelor, eu una m-am asteptat sa iau in sarcina multe kg, la cum ma stiam de mancacioasa. Insa acum numai sa-mi pomeniti de mancare si mi se face rau.Astept cu dor ziua cand o sa maninc si eu sarmale (de exemplu) sau lasata boeuf saullah alte bunataturi:).
Va citesc si rontai la niste Maxi-mixuri de-mi amintesc de bietul Labis: "manic si plang /maninc"
Strumphitza : mi-a palcut tare mult faza cu dormitul pe parti si "din parti":))) pt ca-s si eu buimaca rau. Am si o fatza sifonata...

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

ailed

dragele mele putem fi in acelasi timp si mamici cu bb-i frumosi si sanatosi dar si fotomodele, pana la urma lucrurile la care renuntam sunt dulciuri,grasimi etc chestii care nu fac bine nici la sanatatea noastra nici a lui bb, parerea mea

mami de Naty (10.04.2009) si s29 cuAlex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ina

alina.n intr-o zi am simtit de 3 ori cum a sughitat
eu vad ca azi numai asa am simtit-o, mai mult jos si mai multe valurele decat lovituri.

S-a intamplat minunea mult asteptata27+

Mergi la inceput

dorinut uite asa am simtit si eu cand s-a intors dar eu am avut si asa o durere. dar zilele astea iar am simtit niste invarteli prin burtica. sunt curioasa cand merg data viitoare cum o sa fie. eu sper sa fie tot cu capul in jos ca dupa aia nu mai are loc sa se intoarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Mi-ati adus aminte de carcei.
Si eu am carcei in timpul noptii si imi trece durerea daca flexez laba piciorului (adica incerc sa fac un unghi cat mai mic intre laba piciorului si tibie).
Imi trece imediat durerea. iau si Magne B6 (1/zi asa mi-a dat dcrita mea- badea Georgeta de la Universitar) si vitamine Natalvit 1/zi si Duphaston 3/zi.
Dorinuta, parca tu intrebai de duphaston. Eu iau de la inceputul sarcinii (am avut un hematom) si mi-a zis sa iau pana in sapt 21. Te anunt daca imi prelungeste tratamentul cu duphaston

20+

Mergi la inceput

irinuka,cristina,persi

monas imi pare rau ca nu poti manca ca lumea. nici macar lactate sau gratarel? din astea mai usurele asa sa-ti pice bine.

Mergi la inceput

ca tot vorbiti de dulciuri...azi zici ca sunt cu pluta, am dat iama-n dulciuri. mi-am luat un kitkat, o ciocolata cu rom si o napolitana din aia aerata de la joe dar una mica
si chiar nu mai mancasem dulciuri multe zilele astea. dar eu am zile si zile. cateodata nu-mi trebuie mai deloc si cateodata mananc de rup.

Mergi la inceput

strumphitza iar n-ai dormit bine? daca iesi acum la o plimbare in frig sa vezi ce somn te ia cand vii. si poti dormi putin.
merg sa-mi fac o cafeluta cu lapte. ti-a mai crescut putin burtica, s-a mai rotunjit putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns persi spune:

e ok bbyasmi,ziceam si eu...
nu m-ati lamurit si pe mine cu baita in cada,ca asa am un chef de baita cu spuma si masaj dupa,cum spunea mai devreme bb yasmi...e sau nu indicata?

+21

Mergi la inceput