Fluturasi de martie-aprilie 2011 (81)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_182001 spune:

buna,sunt nou si nu stiu cum sa scriu pe forum.Sper ca am reusit,sunt insarcinata in 25 de saptamani si astept sa nasc in 12 martie 2011 si mi-am dorit foarte mult sa reusesc sa intru pe forum ca citesc ce scrie-ti de cind am ramas gravida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

ina, iubita pai tu ai papat doar grasimi sanatoase...care i-au facut bine lui bb
si colesterolului tau....stai linistita ca eu daca le adun si le scad ajung la +3 in sarcina

mami de de 7 ani si ingeras si 23+cu
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Buna fetelor!
va rog raspundeti-mi si mie la o intrebare: merita sa-mi cumpar perna pentru alaptat, cea pe care ati comandat-o de pe net? (130 lei, parca)
Vreau sa ma duc maine la babyexpo si sigur o gasesc acolo.
merita sa o cumpar?
Multumesc si weekend placut!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui irinuca05

Buna fetelor!
va rog raspundeti-mi si mie la o intrebare: merita sa-mi cumpar perna pentru alaptat, cea pe care ati comandat-o de pe net? (130 lei, parca)
Vreau sa ma duc maine la babyexpo si sigur o gasesc acolo.
merita sa o cumpar?
Multumesc si weekend placut!

20+

Eu zic ca da, pe mine ma ajuta mult.

------------------------------------------------------------------------------------------
26+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns persi spune:

salutari burtici!
am vazut ca iar e in discutie tema kg in plus sau in minus si am zis sa va spun si eu de experienta mea.
eu, inainte de a incepe procedura fiv am avut in jur de 67 kg la 1.75 greutate cu care eu ma simteam excelent.
acum la 21 de sapt am 79 de kg si tin sa va spun ca ma simt mult mai
bine deoarece acum il am si pe bb-lul mult dorit.
5 kg le-am pus numai in timpul stimularii,perioada in care m-am si lasat de fumat,iar restul datorita sarcinii.
intr-adevar se dau fff greu jos dar eu una zic ,ca merita tot efortul din lume.
cred ca as putea sa ma fac si de 200 de kg dar numai sa am langa mine puiul pe care mi l-am dorit si pentru care am indurat atatea.
apropo de baita,voi faceti in cada?
mie mi-a fost cam teama pana acum.
la toate burticile mari sau mici

+21

Mergi la inceput

buna Persi,eu am pus 10 gk,am 25 de saptamani si nu imi fac griji...daca bebe e sanatos,kg se dau jos dupa cee nasti.Inainte sa raman gravida aveam 62kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

persi si eu gandesc la fel , dar din pacate ti regim din cauza glicemieiii...eu am plecat de la 63 la 176 si ma simteam super...
si cu baia nici eu n-am curaj...

mami de de 7 ani si ingeras si 23+cu
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

eu tot nu inteleg ce legatura au kg depuse cu dorinta de a avea un bebe sanatos??? normal ca toate ne dorim bebei sanatosi dar asta nu inseamna ca imi doresc si sa pun 20-30 kg.... sau ca am gandesc ca trebuie sa mananc cat mai mult, cat pt 2 ca sa fe bb sanatos...
Doamne fereste, in caz ca e un copilas cu probleme (doamne fereste!) conteaza ca a luat mamica 30 kg??? asta il ajuta cu ceva???

irinuca, mie sincer imi cam pare rau ca am dat banii pe ea....adik e ok, o folosesc dar puteam si fara . sa vedem mai tarziu cum o sa fie, apoi la alaptat...

mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a

Mergi la inceput

eu nu sunt in tara,sunt in Austria si mergeam o data pe luna in tara pentru control acuma am fost aici si mi-a schimbat vitaminele prenatale,in tara mi-a dat Elevit si acuma iau altceva si am inceput sa pun pe mine mult mai mult decit inainte,intr-o luna am pus 2kg si mi se pare mult..........dar ti-am zis ca nu imi fac griji,desi medicul de aici mi-a zis ca sa am grija ca sa nu am probleme la nastere,sarcina difera de la gravidutza,la gravidutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

persi eu m-am dezobisnuit sa mai fac baita inca de la sarcina cu naty cand mi-a fost interzisa, acum in sarcina fac doar dusuri.

mami de Naty (10.04.2009) si s29 cuAlex

Mergi la inceput