Finocarbo

Finocarbo | Autor: babeluta

Link direct la acest mesaj

Buna seara
Cam de 1 an am probleme cu balonarea , de curand am citit de Finocarbo si mi-a cam captat atentia. A incercat cineva produsul? Imi poate da niste sfaturi? In asteptarea unui raspuns, va multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Daca ai o fiere mai lenesa, si tranzitul intestinal tot la fel de lenes din cauza fierii atunci iti recomand cu toata increderea papadia, inainte de mese, frunze, sau radacina, mestecate bine, apoi inghiti, chiar daca sunt un pic amare, rezultatul este exceptional.

Daca ai sindromul colonului iritabil, atunci tratamentul e mai costisitor, poate un naturopat te poate ajuta.

Ori poate ai o intoleranta la lactate, adica pancreasul tau nu stie sa secrete o anumita enzima care sa ajute la digerarea lactatelor, sau poate sa fie o intolerenta la alte alimente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babeluta spune:

Ma cam necajeste problema mea, mai ales cand sunt la serviciu si dupa ce mananc la pranz incep necazurile (balonarea + zgomote dubioase pe care imposibil colegele sa nu le auda....)....Of....multumesc Loma pentru raspuns....Un inceput de saptamana deosebit !!!!!!!!!!!! tuturor !!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput