Albinutze de Mai-Iunie 2009(95)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Narcisica, Da, am semnat.

Carla, le-am dat un mail, o sa se ocupe, dar e exact ce imi trebuie acum, mizerie si santier inainte de Craciun, intr-o casa noua, dar care a stat goala si a fost bibilita un an si vreo 2 luni.
Noi suntem mai "fericiti" ca am prins criza si au cam dat rasol sa le termine repede, ceilalti vecini din blocurile mai vechi din complex nu intelegeau de ce ne vaitam noi de frig.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

dici, tu cate ore dormi pe noapte ca numai la pre mici te vad bantuind pe aici
multa sanatate tuturor bolnaviorilor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaaa...haideti la ,perfuzabila cu nes,ceai,trabuce si vougue

LA MULTI ANI YIOANNAunde umbli mamicule??ce faceti??

alynta ce de activitate la voi cred ca de abea astepti ca david sa aiba prima lui serbare cu poiezioara
carla a mea zica ca e nascuta in anul foametei ca manaca ca o sparta si uite asa se pun sunculitele pe ea
otilia offffffff,cred ca si eu te urmez ca la fel sunt cu tusea
sorilea stii bine ca ma omori cu carliontii lui
otilia fotomodel ed mare succesc in lumea luncilor poateare niste bucinele si copane grase,de inca se cunosc la picioare jos la glezna si la manute cutele alea pe care le au bebeii
laurraa e grasana stupului maya
flobaby are 13 kg si acum la inaltime e durere mare ca uneori imi iese 86,alteori 88,o data 84 cmnu sta frate potolita sa o masor
dici asta e bataie de joc..casa noua si lucrari de mantuialanu se poate face o reclamatie??

brotacul tero-sectoristMIRUNICA TERORICA

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Neata!
Tineti minte ca va ziceam ca am ceva planuri, sperante, chestii-trestii ...
Ieri am primit ultima aprobare pentru creditul pentru apartament. Saptamana viitoare semnam actele. Asa ca dau de baut la toata lumea Chef mare dupa ce ne mutam, sa am aragazul cel nou la dispozitie.
Ne vom muta probabil peste vreo doua saptamani, dar fara mobila de bucatarie ca nu am gasit pe nimeni sa ne-o faca in timp asa scurt. Dar asa ma mut, numai sa fac bradul in casa noastra si in rest nimic nu mai conteaza.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

Concurs Clipe de vara - ser1, ser2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Andreea, felicitari!!!! Ce veste buna, si venita exact de ziua ta, ma bucur mult pentru voi. Ne dai ceva detalii? Sau asteptam pozele de Craciun?
Betty, Sabina are numai 14kg, si avea si mai putin dupa viroza, a inceput sa recupereze acum. Si ale mele mananca aproape continuu, imi papa urechile, nu stiu unde se duce toata mancarea, ca pe ele nu se pune.
Pentru nas infundat este sambuccus 9ch, iar pentru tusea ramasa dupa viroza, in general seaca si cu putine secretii, merge natrium sulfuricum 9ch cam 3 zile, cate 3-4 doze de 5 granule zilnic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

La multi ani! Buna dimineata!

Serialbastre, felicitari!!! Sa stapaniti sanatosi noua casa! Ce bucurie mare trebuie sa fie in familia voastra!

YIOANNA, LA MULTI ANI si multa sanatate!

DICI, de frig ne plangem si noi, este jale mare in mansarda. Foarte posibil ca izolatia sa fi fost facuta foarte prost, azi avem 16 grade...

Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 26+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Carla, nici nu stiu ce sa zic. E un apartament cu doua camere, marisor, are vreo 60 mp. O sa am o bucatarie mare, deschisa spre un hol pe post de dinning/living. Eu sunt multumita, pentru cat ne permitem e ok, caci pot aranja doua dormitoare si bucataria/livingul de stat toata ziua, gatit, stat cu prietenii la o cafea.
Mi-am dorit foarte mult ca Cezara sa aiba camera ei, eu nu am avut o camera a mea (dormeam si stateam in sufragerie).
Cu siguranta o sa vedeti in poze mai in amanunt.

In bucataria mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui Serialbastre

Carla, nici nu stiu ce sa zic. E un apartament cu doua camere, marisor, are vreo 60 mp. O sa am o bucatarie mare, deschisa spre un hol pe post de dinning/living. Eu sunt multumita, pentru cat ne permitem e ok, caci pot aranja doua dormitoare si bucataria/livingul de stat toata ziua, gatit, stat cu prietenii la o cafea.
Mi-am dorit foarte mult ca Cezara sa aiba camera ei, eu nu am avut o camera a mea (dormeam si stateam in sufragerie).
Cu siguranta o sa vedeti in poze mai in amanunt.

In bucataria mea

Oooo, suna minunat, practic veti face 3 camere in spatiul respectiv. Noi avem 2 camere in 48mp si e cam inghesuiala, lucram in sufragerie unde dorm si fetele... Nici eu nu am avut camera mea, am dormit cu mama in pat pana la 25 ani, cand a murit tata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Lauraa, ma bucur ca reusesti sa ne mai scrii, si noi te iubim . Nu stiam ca ai intarcat printesa, oauuu, 15kg? Noi n-am ajuns acolo cu niciuna din fete. Dar nici cu laptele de vaca inainte de 2 ani nu sunt de acord. Lasa ca se inalta si nu se mai vede greutatea, eu la 2 ani aveam picioarele pline de sunculite si pe la 4-5 eram schelet ambulant.

daca o sa aiba si Maya corpul tau inseamna ca-mi iau de o grija total si Doamne Ajuta poate s eva regla

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

serialbastre, felicitari si mult spor in continuare!!!!!!! e cea mai frumoasa realizare materiala si te inteleg perfect

criss, eu asa zic ca are 14,5-15 ca am cantarit-o pe cantar normal si asa dadea! incarc niste poze pe facebook de ieri sa o vedeti

va pup

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii

Mergi la inceput