Albinutze de Mai-Iunie 2009(95)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui otiliap

carla, in primul rand multa, multa sanatate fetelor. si matei de duminica seara stranuta si ii curge nasul, mucii sunt fff aposi. febra nu a facut. i-am dat oscillo, vitamina c si ceai de anason. azi nu a mai stranutat decat de vreo 2 ori.
despre hainute - am sa vad exact ce hainute am, le pregatesc si dupa sarbatori promit ca le pun la posta (le pun atunci pt ca oricum hainutele pe care le am sunt pt copiii de peste 10 luni si poate mai adun ceva intre timp).
despre tuse = e adevarat ca nu am incercat niciun homeopat, dar, daca nu vad nicio ameliorare cu acest tratament (pe care l-am inceput deja), am de gand sa incerc. doar ca nu stiu ce homeopate is bune pt situatia mea si nici ce cantitati.

mami de matei george si arina georgiana

Ma bucur ca l-ai rezolvat pe Matei. Daca te lasi pe mana mea cu homeopatele, putem vorbi in particular .
Multumesc inca o data pentru oferta cu hainutele, cand ai tu timp este perfect .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flobaby spune:

Hello, hello!
LA MULTI ANI Andreea, Andrei, Deea si toate celelalte derivate!
Otilia, imi pare rau ca nu te simti ok. Nu pot decat sa-ti trimit niste sa te faci bine rpd.
Maria, Sori, i-am vazut si eu pe Darius si razvanel. ce dulci sunt!!!!!!!!!1
Cris, cati cm si cate kg are Miru? Sa-mi dau seama cat de maricica o sa fie rochita... Mirunei ii venea foarte bine.
Ioana, m-a terminat puricele ala. Praf a facut-o pe fii-mea. Am scapat acum.
Iar m-am umplut de nervi azi cu fii-mea. Mi-am petrecut ziua incercand s-o adorm. treaza de la 9, s-a predat abia la 4. Intre timp, m-a muscat d evreo 3 ori de fiecare san pana mi-au dat lacrimile. Acum eu ma intreb: am copil sau cu-cu ?( cutu pe limba ei). In ritmul asta,. va astept sa-mi aruncati chiftele cu prastia la Obregia.......

Va pup pe toate/ toti si sanatate multa!

Florentina zurlie si de Maria Ioana ( Campioana )17.06.2009
http://community.webshots.com/user/FlorentinaMacovei

Binladenu'

http://lb1f.lilypie.com/SDdqp3.png

Mergi la inceput

Flo, si eu am cutu, aseara m-a muscat prin bluza de pijama de am zis ca o fac elicopter.
Lauraa, ma bucur ca reusesti sa ne mai scrii, si noi te iubim . Nu stiam ca ai intarcat printesa, oauuu, 15kg? Noi n-am ajuns acolo cu niciuna din fete. Dar nici cu laptele de vaca inainte de 2 ani nu sunt de acord. Lasa ca se inalta si nu se mai vede greutatea, eu la 2 ani aveam picioarele pline de sunculite si pe la 4-5 eram schelet ambulant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Carla tare necajita esti tu cu cea mare!
Lauraa tocmai azi ii povesteam lui Cris de ei: Maria are program de stat in brate seara, dar in sus! Vrea atentie, sa vada baietii! O pun in scunel si de acolo priveste! Matei o linge bine pe frunte si ochi-el zice ca o pupa! o mangaie! David ii zice ca o iubeste si la fel o mangaie si pupa!
M-am mai gandit la tine si Maya! Sa pui poze!
Sori vazut barbatel frumos acolo! A crescut! la fel si carliontii!
Otilia multumesc! Azi sunt mai bine!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

La multi ani Andre(l)elor si Andreilor!!!

Philip
Serialbastre

Multa sanatate albinutelor bolnavioare...inclusiv ale mele.
Matei e la a nusiucata tuse latratoare, am tot vrut sa ii duc la salina dar nu am reusit ptr ca iar am santier in casa noua nu stiam de ce frig in casa si cand am vrut sa schimb caloriferele am constatat ca nu exista izolatie interioara si mai mult decat atat, glaful nu e pus pe perete ci pe rigips si printr-o fanta de 2 degete intra un ditai vajul in casa

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Dici, ce constructor "destept" . Oare toate se fac cu picioarele in tara asta? Daca tot ai dat o caruta de bani pe apartamentul asta, era normal sa nu mai lucrezi la el dupa aceea. N-ai cum sa-i dai in cap constructorului, sa-l obligi sa remedieze situatia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luckyblue spune:

Am intrat pe fuga sa zic "La multi ani!" philip, serialbastre si albinutelor sabatorite astazi!
Si pentru ca tot am intrat, m-am uitat si la poze.
maria, e un dulce Darius! Are niste ochi superbi!
sori, ce barbatel carliontat si scump aveti voi acolo! Sa va traiasca!

Irina, mami de Sara Magdalena (19.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

otiliap, imi pare rau pentru ca nu te simti bine, poate se rezolva cu tratament. M-ai pus pe ganduri ca si eu tusesc de vreo 3 saptamani cred, tot asa pana imi vine sa vomit, dar de vreo saptamana numai dimineata.

Carla, sanatate multa la fete! Si mie mi se pare ca atatea medicamente le-am dat toamna asta, urasc gradinita deja. Sabina numai 14kg are? ca pare mai zdravana in poze cel putin, andreea are 15300gr si imi faceam griji ca e prea slaba, si tot cam la aceeasi inaltime, chiar la 103-104cm. Inseamna ca e normala si am eu probleme la cap, dar cand o vad ca mananca cat o vrabiuta ... cred ca are stomacelul mic si sora-sa baga dublu, dar nici ea nu se ingrasa, doar are cu cine semana. Si fetele mele tusesc de vreo luna, dar mai rar, uneori sec, uneori se aud ceva secretii, mai ales dimineata? ce homeopate s-ar potrivi? Dr noastra nu ne-a zis de nici o biluta de tuse, doar de sirop de patlagina care mi se pare slabut sau cel putin nu ne-a rezolvat problema. Acum iar sunt infundate un pic, sper sa scap mai usor data asta. Exista ceva pentru nas infundat? ca stau asa cateva zile si apoi numai incepe sa le curga.

Sanatate la toti copilasii bolnaviori!

La multi ani! Andreelor si Andreilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Intru si eu scurt doar sa urez LA MULTI ANI pe ultima suta de metri sarbatoritelor noastre dragi, Andreea S si Andreea P. Sa fiti sanatoase, fericite si iubite si sa va bucurati alaturi de sotiorii vostri de micutii din dotare pana la adanci batraneti.
La multi ani si apropiatilor vostri care poarta numele de Andrei sau Andreea.

Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank">Participam si noi la concurs - un vot va rugam - ant-1 si ant-2
Bijuterii unicat
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisica28 spune:

Fetele, ati observat petita http://forum.desprecopii.com/forum/petition.asp ?

Mergi la inceput