Albinutze de Mai-Iunie 2009(95)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Carla, sanatate multa tuturor. Cred ca iti e f greu cu fetele bolnavioare. Abia astept vesti bune, ca au ramas toate relele in urma.
Sori, am vazut carliontat dragalas de numa...
Dici, sanatate multa si puiutilor tai. Sper sa termini o data cu renovarea la casa aia... Mult timp, multi bani, multi nervi... Sa dea DD sa nu mai aveti probleme in anul care vine

trimit acum, scot gaza la aer

Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara

www.crafty.ro/StyleHandmade/" target="_blank">Bijuterii cu suflet

blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Buna dimi, am ajuns la birou si am intrat sa va pup pe toate!

DICI, sanatate multa! Noi avem un pediatru care vine acasa (mergem noi sa o luam) sau mergem la ea direct. Doar ca este la capatul lumii fata de voi, respectiv Drumul Taberei, deci nu cred ca va ajuta. Stiu insa pe cineva care lucreaza la Irza, are refernte bune, este tanara, stiu ca se deplaseaza si la domiciliu, lucreaza si la CMU. Livia si nu mai stiu cum, daca vrei ii aflu datele de contact.

ANDATA, mult succes, sa va rezolvati problemele cu accidentul.

NARCISA, uite, poate gasesti aici ceva http://www.retete-gustoase.ro/retete-napi. Ne auzim diseara!

Astazi am fost de mi-am recoltat sange pt tsh si dozarea de anticorpi. NU STIU ce naiba sa fac cu vaccinarea, medicul mi-a spus ca, daca ies absenti anticorpii ar vrea sa imi faca imunizarea si eu nu as vrea sa o fac...

Am luat si ezultatele fetelor, rebeca a ramas cu stafilococ la exudat nazal si sara cu stafilococ s streptococ, tot in nas.... Si IAR nu stiu daca sa le fac a doua tura de antibiotic, mai ales ca nu are niciuna niciun simptom...

Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 26+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

andata din pacate asta e sitemul romanescideea e sa nu va lasati nci voi si sa faceti ceva...ce tare sotul cu alaptatul
strunfita chiar ca e haiasa tare si categoric a castigat detasat
strunfita din punctul meu de vedere nu exista produse nemodificate,pana si puiul ala de la tara trebuie sa manace si el si combinatul sau graul stim bine ca e tratat cu n' spe mii de chimicale,dar rosia si argeiul din propia curte..toata lumea pune imgrasamant,dar din acela granulat(adica cumparat de la magazin),nu din acela traditional si BIO(cum se tot aude si se si poarta cuvantul asta) care de fapt este mranita,sau mai pe sleau spus balega de vaca sau cal.
sorilea sunt pe aicea,nu am fugit,dar mai am una-alta de facutmiruna insira perin casa plastelina
ioana eu stiu ca tratamentele pentru streptococ sunt de durata lunga..sper sa scapati mai repede totusi

brotacul tero-sectoristMIRUNICA TERORICA

A VENIT IARNA

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Ioana, pentru streptococ si stafilococ incerca sa consulti un homeopat. Exista si streptococcinum si stafilococcinum, eu am scapat la Bogdan de amandoi cand i-a avut, ii dadeam cate 2 granule in fiecare dimineata timp de 5 zile (30CH erau amandoua).

Revenind la chestii "bio":
Noi facem asa:-
- 50% din carnea pe care o mancam e de la maica-mea din curte, din pacate si ea de da la pui vreo 2 saptamani concentrate pana se pun pe picioare pentru ca altfel mor, apoi ii hraneste doar cu graunte
- cartofi, rosii, ceapa luam in general tot de la ai mei si stiu sigur ca nu pun nimic in gradina in afara de ingrasaminte naturale
- nu folosim vegeta/condimente decat din acelea uscate la plic (care ar trebui teoretic sa nu aiba nimic adaugat) sau verzi cumparate din piata
- pasta de rosii, ketchup bio cumpar de la DM (super bune la gust)
- paste cumpar doar bio de la DM sau a mai aparut o firma de curand prin supermarket-uri pe la noi (da' nu-mi vine numele), pe ele scrie ca ar fi 100% naturale
- nu mancam mezeluri decat fff rar, incerc sa fac eu in casa mezel din piept de pui marinat si pus la cuptor apoi
- sucuri pt. Bogdan si Andreea (ca nu tot timpul apuc sa le storc) cumpar de la Hipp bio de mere sau mere cu capsuni (cica-s pentru bebelasi dar foarte bune la gust)
- la lapte am o problema, am incercat sa iau ecologic de la Dorna, nu ne place deloc, are un gust care pare stricat in general.
Incercam Tnuva sa luam in general, ce produse lactate folositi voi care stiti ca sunt cat de cat ok?

Mai scriu cand apuc.

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Andata, ma bucur ca te citesc. Sper sa se rezolve totul.

Strunfita, nici eu nu cred ca la noi e mare lucru bio ... si alea care sunt, sunt foarte scumpe, cel putin pentru noi. Si fructele, si legumele, si carnea au diverse ... eu pot incerca sa o feresc pe Cezara, si pe noi, de lucruri gen Vegeta, sucuri (desi noi astia mari mai bem, rar, dar bem), preparate din carne, prajituri cu tot felul de adaosuri - prefer sa fac eu ceva in casa. Si painea e plina de chestii-trestii si pe asta nu ma incumet sa o fac. Dar in rest ... pana si produsele de la tara nu sunt 100% bio. Dar prefer un pui de curte, unuia de magazin. Numai ca nu mereu e la alegere.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai.iunie09 spune:

VA INVIT CU DRAG LA UN NOU CAPITOL

Capitol nou

Mergi la inceput