Albinutze de Mai-Iunie 2009(95)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Buluna, credeam ca sunt singura fara somn pe aici

Si cu ocazia asta miam adus aminte ca in afara de colegele de peste ocean mai era si o fata in Italia, dar parca nu Ancy, (nu o mai vad in lista) care intra numai la ore din astea fragede.

Si tot pritocind lista, am realizat de unde o stiam eu pe Honeybaby - de aici!!
Suntem vecine unde m-am mutat, ia s-o sun maine sa vad ce mai face

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaa,haideti la o ,perfuzabila cu nes,ceai ,trabuce si vougue

ioana nu stiam ca nu mai opereaza,sotului a trebuit sa-i schimbe cristaliniul cu unul din materiial plastic ca sa poata vedea,ca atunci nu erau altele.Am inteles ca o sa trebuiasca sa repetam operatia si sa il inlocuiasca pe acesta cu unul din cele care au aparut acuma,care nu sunt rigide si care este definitiv..hmmm,imi pare tare cunoscut numele,sarumana,peste 2 ani o sa trebuiasca sa refacem operatia
buluna,dici ce faceti mama la orele astea???

brotacul tero-sectoristMIRUNICA TERORICA

A VENIT IARNA

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

hallo fetele!

cris danke pt cafea! chiar aveam nevoie..

dici cred ca de ely e vorba..ea era de la "schimbul 2" pe vremea odiseei

maria_bunica scuze ..acum citeva zile m-ai intrebat daca m-am intors la lucru si am uitat sa iti raspund..nu nu m-am intors inca la lucru..mai mai duc din cind in cind cand au nevoie de cineva cind alti colegi sunt in concediu sau bolnavi..acum m-au chemat intre craciun si revelion, dar cum voi fi in canada atunci nu pot merge..asta e..nu mi-ar fi stricat deloc banuti..dar no..asta e.

ely, yioanna, anda_magda, alic, blue, madalinutza, sarmisa, deea, alinutza23, dani3lla, ramonaiani, alexsimatei, ganesha, mada77 si restul fetelor care nu ati mai scris demult mai povestiti-ne si noua ce mai face-ti!!

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

buna fetele

ce mai faceti? sper ca bine

buluna bine ai venit si sa iti traiasca minunea

noi suntem singuri de vreo saptamana ... si tata nu vine decat pe 23 ... ne plictisim... razvan are o energie sa dea D-zeu sa fie sanatos ... eu m-as baga sub o patura si as sta o saptamana acolo sa imi linistesc mintea ... toata ziua strang, ma aplec, alerg ... e o adevarata placere nu ma plang dar parca as sta 10 minute eu cu mine...pe langa toate sunt si altele de natura financiara... si tot asa ...

sa aveti o duminica placuta

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

pui mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

buna fetili

ce frumos e afaraaaaaaaaaaaaa! totul e alb si multa lumina! poftim la sanius:)

alynta, ffff urat din partea educatoarei
buluna, bine ai venit
sorilea, ce fain e carliontat!!!!!!!!!!!!! superb!!!!
carla, eu vreau jucarii!!!!!!:D chiar ma gandeam sa dau comanda pe amazon. ce e cu poza de pe mes?
ana, of pin cate ati trecut.....pup la samburel, la fel si pe cel al danei
strunfita
lauraO, si la noi acum e multaaaaa zapada
maria, dici

Maya pana acum cand o intrebam "cum te cheama" ea zice raspicat "MAYA!" si "cati ani ai?" arata un deget iar de 2 zile si zice "UNU!"

vreau sa mergem astazi sa cumparam sanie si am vazut la selgros cu spatar si husa pt picioare dar am inteles ca nu-s asa stabile

ce sa urmaresc la o sanie?

ati luat cadourile de mos nicolae? noi astazi mergem

mai stiti vreun site de pus video ca nu reusesc sa pun un filmulet nici p[e picasa, facebook sau onetruemedia.....

pupicei pe toate

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Ioana, jucariile vor fi pe miorlau punct ro, deocamdata le-am pus numai pe cele care-mi ajung saptamana viitoare, dar treptat completez toate categoriile si o sa ai de unde alege .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Lauraa, la avatar este ecografia finutei, nu stim inca ce va fi. M-a intrebat frumos Flo aseara daca va fi Cip sau Anca. Raspuns: vazand ecografia, Ciprian zice ca seamana cu Sorin, deci va fi Anca .
Felicitari pentru Maya! Urmeaza o perioada plina de achizitii verbale.

Jucariile vor fi pe site, sunt multe si nu mi-am facut curaj sa ma ocup de ele cat a dormit Larisa, dar aseara le-am pus pe cele pe care le voi avea in cateva zile.

Mergi la inceput

Asaa, Ely!! Ce-o mai face?
Deja asta e schimbul 3!

Fetelor, am mai zis eu ca Th isi scoate parleala pentru cumintenia de pana acum, de la a doua tura de raceala dar care nu se mai termina cred ca dam in alte complicatii, ca vad ca mucii astia nesfarsiti de care ma temeam sa nu ajunga la plamani au ajuns la ochi...nu-sh cum naiba vine asta
toata noaptea s-a zvarcolit si s-a vaitat, dimineata avea la ochiul stang ceva ce am zis ca sunt urdori, dar cam ciudate..cu consistenta si culoare ca de muci, l-am curatat...pe la pranz...iarasi au aparut, iar pe seara s-a si inrosit albul ochilor si a facut iar chestia asta mucilaginoasa, naiba s-o ia cum so numi...
O fi conjuctivita?
Aveam in casa picaturi Garasonne si le-am folosit in disperare de cauza, ca nu am avut altceva .

Ati mai vazut ceva asemanator??

CAPRA CU 2 IEZI

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Dici, o luati de la capat? Ar putea fi o conjunctivita mai nasoala, eu am avut una cu curs sange din ochi, foarte aiurea. Parca picaturile Tobrex sunt bune la conjunctivita, insa nu bag mana in foc. Multa sanatate!!!

Lauraa, a nins la voi? Ce frumos trebuie sa fie... insa trebuie sa recnosc... in Bucuresti nu-mi trebuie zapada

Ma duc la somn, am stat pana acum la cautat hainute pentru copilasi. Somn usor!!!

Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 26+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Curs sange?? Oo Doamne, nu stiu ce sa ma mai fac, fornaie saracul rau de tot, mai ales cand suge. Cu ce naiba sa scot mucii astia?
Parca e tot creierasul lui numai muci, umplu un furtunas de la batista bebelusului si in nici 5' ii curg pe fata, daca bag batista iar o umplu, de unde or iesi nu stiu
Dragalsul de el, cand se simte infundat si il deranjeaza se duce singur sa scoata aspiratorul, cand il durea capul m-a dus la dulapiorul de unde stie ca sunt medicamentele si mi-a aratat seringa.

Si sa va mai zic si de matei....ieri am facut noapte alba, cand unul cand altul imi plangea de diverse chestii, Matei ca il durea o masea, avusesem musafiri si i-au adus dulciuri, tasu i-a luat chupa chups...tot tacamul, iar noaptea, cand se vaita, ii zic "vezi ce patesti daca mananci multa ciocolata?", el - "sa-i spui lu' tati sa nu-mi mai dea ciocolata". Bine. Azi a primit caramele (Doooamne ce-mi plac mie oamenii astia care iau si dau fara sa intrebe daca e ok) si a mancat vreo 4-5, plus ceva cioco kinder penguin. Il intreb "tii minte ce ai spus azinoapte, ca sa nu-ti mai dam ciocolata?" "pai da, nu vreau ciocolata, doar kinder"

CAPRA CU 2 IEZI

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

Mergi la inceput