Albinutze de Mai-Iunie 2009(95)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

Reteta biscuiti:

175g unt
2 oua
4 linguri zahar
o lingurita praf de copt
vanilie
putina sare
faina pana se face un aluat mai moale dar care poate fi intins si taiat in forme
Se coace la foc potrivit cca 10 minute, pana marginile devin maronii deschis.
Am scris reteta din amintiri sper ca nu am gresit-o. Cris am uitat ceva?

Strumfita, m-am obisnuit cu dieta. Am descoperit noi magazine de unde am cumparat branza din lapte de soia si de orez, unt vegetal, unt de migdale, diferite tipuri de paine fara gluten, ciocolata fara lapte, unt si zahar, nectar de agave (indulcitor) etc. Cel mai tare mi-e pofta de tort de ciocolata si de cartofi copti cu telemea. Incerc sa nu ma gandesc la asta .

Peste noi au dat belelele, sotul si-a pierdut unul din servicii (ala mai important), luni ni s-a stricat una din masini ( pentru noi e vital sa avem 2 masini) plus alte maruntisuri care se aduna. Azinoapte nu am dormit decat vreo 3 ore ca Eduard a fost foarte mofturos iar azi nu vad lumea prea roz. Stiu ce nu e un capat de tara si ca important e sa fim sanatosi dar de la teorie la practica e cale lunga. Trebuie sa ma uit dupa luminita de la captatul tunelului.

mami de Tudor (24/07/02) si Eduard (02/05/09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Strunfita, Oana, va trimit o imbratisare mare de tot si multi pupici .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

hello

multa sanatate puiutilor bolnaviori

m-am bagat la scris pt ca am vazut ca dezbateti un subiect care ma intereseaza si pe mine si poate ca va ajuta cu ceva experienta noastra; de pe la 7-8 luni am observat ca lui Bubu ii fug ochisorii uneori, mai exact ramanea cu privirea fixata undeva si incrucisata, am fost la dr pediatru si ne-a spus sa asteptam pana dupa 1 an asa ca acum 3 luni am fost iarasi la ea si mi-a dat nr de tel al unei d-ne dr oftalmolog care are cabinet la statia de metrou Eroii Revolutiei (ne-a costat doar 70 lei consultatia), nu a avut nici o pb cu varsta i-a pus ceva picaturi in ochi ca s-o poata consulta si intradevar are strabism ( 5 la ochiul stang si 7 la dreptul) pt care ne-a dat sa facem tratament 10 zile /luna timp de 3 luni cu calciu gluconic si niste pastile care se numesc pro-visio (parca...)luna asta trebuie sa mergem iarasi la consult pt ca am terminat tratamentul dar se vede clar ca si-a facut efectul, aproape nu se mai vede nimic .Daca va intereseaza va tin la curent dupa ce mergem la control, care cred ca va fi saptamana viitoare.

mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009 si+ 25

AM IMPLINIT 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

La Matei strabismul nu e asa pronuntat, nu se vede decat cand se concentreaza sa citeasca la distanta.
Dar de ce ai platit consultatia dc te-a trimis medicul pediatru?
Noi am avut trimitere la un cabinet pe str. masina de paine si nu am platit nimik anul trecut, doar ochelarii, evident. Acum cica nu mai au fonduri si am platit una dintre testari, 50 lei.

Eu, ca ochelarista cu state vechi nu sunt impresionata de diagnostic, soata mea in schimb...mai avea putin si plangea, a acceptat cu greu situatia, doar ca va trebui sa mai mergem la inca un dr sa ne-o confirme.
Ce nu mi-a placut la dr. asta e ca e foarte dura si parca inadins iti expune totul in negru, nu stiu...dar ne-a zis ca pana la 25 ani ii vor creste foarte mult dioptriile (acum are 1.75), ca ea nu recomanda operatia decat dupa 40 ani, ca nu sunt suficiente studii pentru eficienta si urmarile pe termen lung nu se cunosc

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

Dici, dr pediatru doar mi-a recomandat dr oftalmolog la care sa merg, cabinetul este particular, dar mie nu mi se pare mult deloc 70 lei consultatia (am primit chiar si bon de casa )

Poate ca nu vor creste prea mult sau chiar nu vor mai creste deloc , de ce nu mergi sa mai consulti un dr?

mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009 si+ 25

AM IMPLINIT 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui DanaMi

Dici, dr pediatru doar mi-a recomandat dr oftalmolog la care sa merg, cabinetul este particular, dar mie nu mi se pare mult deloc 70 lei consultatia (am primit chiar si bon de casa )

Poate ca nu vor creste prea mult sau chiar nu vor mai creste deloc , de ce nu mergi sa mai consulti un dr?

Sigur vom merge, numai ca la cabinetul unde am vorbit e 130 consultatia astept pensia

In orice caz, daca are cineva nevoie de ochelari sa ma anunte, va trimit la un centru de montaj, platiti extrem de putin, atata ca e pe la piata Domenii. Ca si comparatie, centrul DE STAT, de pe Masiina de Paine cere 150 pe lentile si 30 montaj, iar la ei dau 80 lentilele si 15 montatul.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaaaa,haideti la calda,perfuzabila e rezervata deja pentru je ,ceai ,trabuce si vougue

strufita sanatate la pitici
anaela mai mami prin ce ati mai trecut si voi multa sanatate si sa va ocoleasca relele
dici ce scump e matei
sorilea tuuuu,lasa pletele la baiat ca eu mor dupa elefi-mea de abea acum a capatat si ea oleaca de ciuf zburlit pe care ma tot strofoc sa il prin intr-o codita si mor de ciuda
oana dap,asa e reteta..hai,capul sus ca o sa apara si lumina aia cand te astepti mai putin
[b]danami
cum te simti?
[b]dici
nu puteti sa cereti si o a doua parere??nu cred ca nu se poate face ceva..sotul meu e operat la ochiul stang pentru ca la 18 ani nu mai vedea cu el,a facut cataracta(stiu ca e ceva diferit fata de situatia voastra)dar acum vede foarte bine si nu are decat 1,75 pentru ca pe vremea aceea nu erau foarte multe cunostinte in domeniul asta,dar acum am inteles ca daca repetam operatia o sa scape de ochelariNu stiu sigur cum o cheama pe dr. parca Pop sau Popa...il intreb azi

brotacul tero-sectoristMIRUNICA TERORICA

A VENIT IARNA

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Neata fetele!Incerc sa scriu cate ceva pana se plictiseste Darius de colorat o masina..

Alynta..cata nesimtire..mai bine nu le cumparati nimic pana la urma si sa vada cum e!
Sorilea..si eu tot din cauza transpiratiei l-am tuns la un an..si Darius avea carlionti si tare imi placea de el asa..dar suferea prea mult mititelul!
Philip..ma bucur ca Nick e ok!
Oana_Mvt...super ca dieta da rezultate,sa o tii tot asa!
Buluna..Darius e tare iubaret..se opreste si din joaca si ne cere"pip"(pup pe limba lui).Si el patruleaza printre noi cat ne bem cafeaua..nu mereu ne lasa linistiti!
Ioana..multumesc!Esti o draguta!Si tinem pumnii sa reusiti sa o inscrieti pe Rebeca la scoala dorita!
Strunfita..off mititica!Multa sanatate la amandoi copilasii si refacere cat mai rapida.Multumim pt aprecieri!Am admirat pozele..Andreea s-a schimbat tare mult de cand nu am mai vazut-o..e mai blonduta si seamana tot mai bine cu Bogdan!Avet doi copii tare dragalasi si reusiti!
Anaela..off prin cate ati trecut..sper sa nu fie probleme cu manuta!Felicitari pt sarcina(cred ca nu ti-am zis pana acum),un bebel sanatos si mancacios!
Scriu la mesajul asta de o ora,intre timp i-am dat lui Darius sa pape fructele..o para si un mar(potrivite ca marime) plus o banana marisoara si 2 cupe de cereale!A papat tot...a baut si suculet de portocale si acum roade la un colt de paine..ca l-a vazut pe taicasu mancand .

revin cu restul mai tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Dici, la centrul acela se fac ochelari si pentru adulti sau numai pentru copii? Stiu ca pentru mama am dat vreo 400 lei pe 2 perechi acum cativa ani.

Daca sunteti interesate, am jucarii facute in Germania, Austria, Ungaria, de calitate si la preturi foarte bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Am revenit..am pus mancarica la foc,varza cu costita afumata pt noi,Darius mai are de ieri o portie de supa cu galuste!

Dici..multa sanatate lui Th si sa scada febra mai repede!Tare scump Matei cu replicile lui!
Sorilea..chiar ca are parul lung..dar e tare scump!
Oana_mvt..imi pare rau pt sot..poate isi va gasi repede ceva ..iar tie multi sa treaca starea naspa si poate te vei odihni mai bine in noaptea asta!
DanaMi...ma bucur sa te citesc!V-ati gandit la nume pt cavaler?si poate pui poze sa admiram si noi burtica!Au mai trecut problemele?Tot mai mult in repaus trebuie sa stai?Ce misto va fi si de data asta..se vor naste verisorii la putin timp distanta!
Carla..voi cum mai sunteti?A trecut de tot raceala?

Gata..am recuperat tot..Mi s-a terminat si concediul,sper totusi sa imi gasesc macar jumatate de ora sa va scriu cate ceva si cand voi incepe munca!
Imi caut ceva cu mai multe ore..Aseara am fost la un interviu si acum astept sa vad daca ma va suna!
Pupici la toate si un week-end placut..eu l-am inceput cam cu nervi ca s-a trezit sotul cu fata la cearceaf si ma tacane la cap!

Mergi la inceput