Albinutze de Mai-Iunie 2009(95)
Raspunsuri - Pagina 12
dicirstea spune:
Alynta, din aceste motive si multe asemenea, eu am ales Waldorf pentru baieti. Acolo principiul este exact acesta: de zilele colegilor copii creeaza "ceva", orice, fiecare dupa posibilitati si aptitudini. La fel si pentru educatoare.
Acuma...ca peste tot, s-aau gasit cateva mamici care sa propuna strangerea unor sume modice (15 lei) pentru cadourile educatoarelor, ca asa e invatat romanul "sa dea".
Acum am prestat acasa (soata, de fapt) hainute de ingerasi, azi si maine parintii cu mai mult timp liber fac o "claca" si confectioneaza alaturi de copii diverse jucarele si turta dulce care vor fi vandute luni in cadrul unui bazar, iar fondurile vor fi donate.
S-a hotarat sa se foloseasca numai zahar brun pentru indulcit si sa se serveasca numai paine neagra/graham, dar nu din cea colorata.
Gradinita este de stat!
CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin
(21.05.2007) si a lui Theodor Cristian
(03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
cris_82 spune:
Neataaaaaa,haideti la 
,perfuzabile cu nes
,ceai negru
,trabuce 
si vougue 

brotacul tero-sectorist
MIRUNICA TERORICA
A VENIT IARNA 

BAZAR
CarlaV spune:
'Neata! Larisa de cateva dimineti se trezeste doar la 7:30, parca ar trebui sa plece la gradinita, in timp ce sora-sa doarme pana pe la 10, in loc sa fie invers.
Dici, unde este gradinita aceea minunata?
La noi s-au strans doar 20 lei pentru costumele de la serbare, care vor ramane la gradinita, si va costa inca 20 lei un dvd cu ce filmeaza un nene la serbare, asta daca il vrem. In rest, toti copiii vor primi acelasi cadou si de Mos Nicolae si de Mos Craciun si nu trebuie sa contribuim pentru el cu nimic. Am dat la inceputul anului 250 lei de persoana pentru jucarii pe tot anul, mai dam 5 lei pe luna pentru material didactic, 10 lei pe zi pentru hrana si la inceputul fiecarei luni ducem servetele umede si uscate, prosoape de hartie si sapun lichid.
Buluna, cand spui ca l-ai crescut singura pe Andrei inseamna ca nu ai avut ajutoare sau ca nu ai sot?
Ideea cu indesitul parului dupa tunderea zero este o legenda. Parul este oricum mai gros la radacina si mai subtire la varf, firesc este ca o tunsoare mai scurta sa dea iluzia de par mai des, dar este numai o iluzie. (eu am taiat buclele Sabinei acum cateva luni si nu s-au mai facut la loc, acum are usoare onduleuri)
dicirstea spune:
Carla, e pe Henri Coanda, langa pasapoarte, fac 100 ani pana il duc/iau, mai e una pe Popa Nan, unde e sii scoala si liceu. Asta e mai langa tine, acolo e si Arcadia cu Calin.
CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin
(21.05.2007) si a lui Theodor Cristian
(03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
Serialbastre spune:
Off, cateodata mi-e rusine ca asemenea oameni imi sunt oarecum colegi.
Trebuie sa spun totusi ca la prietenele mele cu copii pe la gradinita nu am auzit sa pateasca asa ceva. Se strange o suma dar modica, de-un buchet de flori si-o ciocolata. Si se strang bani pentru cadourile copiilor, mi se pare foarte bine sa fie la fel aceste cadouri.
Eu in Suceava, nu prea am de unde alege gradinita, tinand cont ca trebuie sa o inscriu la o gradinita de stat. Sa vedem cum o fi la noi ... citindu-va pe voi am emotii deja. ![]()
Andreea si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
Concurs Clipe de vara - ser1, ser2
Bebe Beca spune:
Buna dimineata dragele mele dragi, cum ati inceput ziua asta deosebit de cakduroasa si senina
?
Eu sunt la birou, am fost azi la scoala unde vrem sa o ducem pe Rebeca, trebuie acum sa facem rost de o pila puternica pt inscriere
BULUNA, bun venit in grupul nostru, sper sa te siti bine langa noi! Am admirat pozele, un flacau deosebit aveti voi acolo.
DICI, unde este gradinita asta?
CARLA, te lasa Larisa sa dormi noaptea? Sabina cum se simte?
ALYNTA, foarte urata reactia invatatoarelor, mare porcarie asta cu spagile...
OANA, ma bucur ca au rezultate bune, tine-o tot asa!!!! Parca tu aveai o reteta de biscuiti, dai si la fata?
MARIA, ti-am spus ca Darius este super simpatic?
Ioana,
Rebeca (16.05.2004),
Sara (17.04.2009) si
26+ 
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
CarlaV spune:
Ioana, mi-a fost si frica sa spun, de cateva nopti Larisa doarme de la 9 seara la 7:30 dimineata, dar atat, peste ora asta nu mai vrea deloc, si pana acum deja m-a obosit.
Sabina se simte bine, ieri am fost iar la control, vom mai merge luni, poate marti sau miercuri la gradinita. Iar mi-e frica de ce va aduce de acolo.
Bafta cu scoala Rebecai, sigur veti gasi o solutie.
Dici, multumesc pentru raspuns, chiar ca faci 100 ani pana acolo. Si Popa Nan mi se pare departe, fii-mea se trezeste oricum in ultimul moment si avem gradinita vizavi.
LauraOana spune:
hallo fetele!!
nu stiu cum e vremea in romania dar in austria de 2 zile ninge incontinuu
..abia reusesc astia cu dezapezirea sa tina drumurile cit de cit in ordine...
alynta ne-ai cam ingrozit pe toate cu "educatoarea" de la gradi
..in austria educatoarele si profesorii nu primesc cadouri de la copii sau parinti.niciodata. isi fac jobul pt care primesc salar. atit. si nu ma intereseaza ca salarul unei educatoare din romania e mic, poate salarul parintilor e la fel de mic, dece tre sa sara ei cu banul?
ma ia cu niste nervi de numa cind citesc atita nesimtire...auzi mai ca 400lei e prea putin
buluna bine ai venit!
Mami
de
Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian
alynta27 spune:
Salutare!
Oana ma bucur ca esti mult mai sanatoasa acum! Bravo pt vointa!
SoriLea cum a zis cu Carla e un mit ca daca il tunzi se indeseste! Lasa plete baiatului cat mai poti! Dupa ce vine gradinita se mai schimba treburile!
Philip ma bucur ca baiatul e mai bine!
Carla si al meu se trezeste in ultimul moment! E o binecuvatare ca sta aproape de gradi!
Deci cand i-ai facut lui Matei primiul consult oftalmologic si ce te-a determinat sa o faci?! Bogdan e miop si trebuie sa am grija cu baietii.
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
strunfita spune:
Neatza!
Andreea e cobza, ieri n-am fost la lucru, ii curge nasul, ochii, saliva, tuseste, tot tacamul. A luat-o de la Bogdan, doar ca la el simptomele n-au fost asa agresive. Asa ca de Sf. Andrei ne-am petrecut bolind. Sper sa scapam pana la Mos Nicolae.
Andreea S, m-am bucurat tare sa citesc ca reusiti sa va luati apartament. Sa il stapaniti sanatosi si sa fiti fericiti!
Maria, e asa de dragut Darius
Ii sta tare bine tuns scurt.
Buluna, bine ai venit! Am admirat pozele cu feciorul 
Laurraa, e o scumpa Maya, nu pare asa grasuta 
Sori, nu tunde baiatul, e super asa!
Oana, ce bine ca da regimul rezultate! Te-ai mai obisnuit cu el?
Am inceput mesajul asta mai dimineata se face pranz mai un pic.
Pun si ceva poze pe net, majoritatea facute de Bpgdan :), dau de stire.
Va pup
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi