Albinutze de Mai-Iunie 2009(95)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

laura, ce dragalasa si expresiva e maya
carla, eu pozele tale de la disney nu le-am dibuit, m-am uitat pe siteul sabinei peste tot :(
andreea, felicitari pt casuta
andata, cum mai e sotul tau?
Nick a vomat azi-noapte, azi stau cu ochii pe el..
va pupez pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buluna spune:

Buna mamici de albinute scumpe si dragi.

Eu sunt noua pe aici...pentru voi ca am mai citit ce scriati...
Acum m-am hotarat sa ma fac auzita si mai mult pentru ca nu este trecuta nici o albinuta pe 12 iunie 2009...
Sa va prezint albinutul meu: MIHAI-ANDREI, s-a nascut de 3,850kg si 55 cm, prin cezariana, la 14,05 si primul lucru care a vazut lumina zilei a fost funduletul lui care a facut kk pe doctor HA HA HA.

Suntem si acum destul de bine...cam 13 kg si 86 cm, mancam asa si asa...pe pofte...dar mancam in general, dormim bine, 2-3 ore la pranz, ne mai trezim noaptea sa ne sucim in pat... uneori vrem si laptic...dar mai rar, in rest ne cautam sticluta cu apa prin pat si mai bem cate o dusca...

Ii plac desenele "Maria- Mirabela" si "Cartea junglei" astea pentru ca se vorbeste romaneste...le savureaza. Cred ca poate sta si toata ziua sa le vada mereu si mereu...

KK mai face la olita, daca il pun eu ca nu se cere, dar pipi...doar din intamplare...

Asa...si ma opresc aici ca se termina capitolul daca ma apuc sa spun ce face un copil de aproape un an si jumatate...stiti si voi...iar pentru noi mamicile si daca se scobeste in nas este ceva suprem...(si da, am vazut ca de cateva zile se scobeste si-n nas)...

Va pup si sa aveti albinute harnicute, sanatoase si cuminti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui philip

dici, tu cate ore dormi pe noapte ca numai la pre mici te vad bantuind pe aici
multa sanatate tuturor bolnaviorilor!!!

Andreea

M-ai prins mi se intampla totusi sa mai dorm si 4 ore

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui buluna

Buna mamici de albinute scumpe si dragi.

Eu sunt noua pe aici...pentru voi ca am mai citit ce scriati...
Acum m-am hotarat sa ma fac auzita si mai mult pentru ca nu este trecuta nici o albinuta pe 12 iunie 2009...
Sa va prezint albinutul meu: MIHAI-ANDREI, s-a nascut de 3,850kg si 55 cm, prin cezariana, la 14,05 si primul lucru care a vazut lumina zilei a fost funduletul lui care a facut kk pe doctor HA HA HA.

Suntem si acum destul de bine...cam 13 kg si 86 cm, mancam asa si asa...pe pofte...dar mancam in general, dormim bine, 2-3 ore la pranz, ne mai trezim noaptea sa ne sucim in pat... uneori vrem si laptic...dar mai rar, in rest ne cautam sticluta cu apa prin pat si mai bem cate o dusca...

Ii plac desenele "Maria- Mirabela" si "Cartea junglei" astea pentru ca se vorbeste romaneste...le savureaza. Cred ca poate sta si toata ziua sa le vada mereu si mereu...

KK mai face la olita, daca il pun eu ca nu se cere, dar pipi...doar din intamplare...

Asa...si ma opresc aici ca se termina capitolul daca ma apuc sa spun ce face un copil de aproape un an si jumatate...stiti si voi...iar pentru noi mamicile si daca se scobeste in nas este ceva suprem...(si da, am vazut ca de cateva zile se scobeste si-n nas)...

Bine ai venit in stup, sa-ti traiasca albinutzul.
Tb sa fie foarte haios cand se scobeste in nas, ma duc sa ma uit la poze..

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Buluna, bun venit! Tare faza cu facut caca pe doctor, a mea a facut pipi la mine in brate la cateva secunde dupa nastere, nici nu ii taiase cordonul. Aaaa, ca a venit vorba, si Larisa se scobeste in nas, ura!
Dici, 4 ore pe noapte, wow... La drept vorbind, m-as putea obisnui cu asta, numai sa fie ceva constant, nu 2 odata si 6 altadata. Ajungi pe la mine prin zona? Te-as astepta cu o ciocolata calda si un sandwich cald facut la aparat. Vezi ce veleitati culinare am? Pe gerul asta ma gandesc doar la lucruri fierbinti, si la propriu si la figurat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Mai fetelor, va invidiez, eu fara somn nu traiesc. Is rea de somn rau de tot. Marele meu noroc ca Cezara a fost de mica un copil bun, si m-a lasat sa dorm. Dar cand vad cate lucruri mai am pe lista de to-do a zilei respective, as vrea sa pot si eu functiona cu mai putine ore de somn. Dar cred ca e ca la masini, unele merg cu 5l /100km, altele au nevoie de 10.

Buluna, bine ai venit!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

Concurs Clipe de vara - ser1, ser2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Andreea, si eu am nevoie de mult somn. Functionez si fara, dar bomban pe toata lumea, arunc, trantesc, sparg obiecte, tip , plang... tot tacamul, insa imi fac treburile, ca n-am incotro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata gagici,haideti la ,perfuzabila cu nes ceai fructat ,trabuce si vougue

flobaby sigur o sa-i vina foarte frumos rochirta si o sa fie deliciul tuturor campioana ta
buluna bun venit in stup
dici,carla mama ce program sexos aveti
serial;bartre ce fainsuper!!!!sa stapaniti sanatosi casuta

sper ca nu am sarit pe nimenidar mai multe nu-mi amintesc si am o stare de tot kk

brotacul tero-sectoristMIRUNICA TERORICA

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Andreea, si eu am nevoie de mult somn. Functionez si fara, dar bomban pe toata lumea, arunc, trantesc, sparg obiecte, tip , plang... tot tacamul, insa imi fac treburile, ca n-am incotro.

Asa-s si eu Carla, si ma trezesc cateodata dupa o noapte dormita mai bine si vad totul in roz, is fericita si nu inteleg de ce, si apoi ma prind care-i cauza, e bine sa mai si dormi, eu fac imediat 4 ani de ne-somn, ca nici in sarcina cu andreea nu am putut. Si acum inca se mai trezeste , asta noapte la 1 vroia sa faca caca si sa ii dau supa sa manance, s-a pus pe plans ca ea nu se mai culca...la 6:30 s-a trezit si a zis ca vrea la gradi ... pe langa ea se trezeste si sora-sa cam de 3 ori in medie, macar ea are o scuza ca ii ies masele,canini...

Cumva m-am obisnuit, dar fac totul mai incet (eu care-s mai agitata si mai rapida de felul meu), mai scap lucruri de mana, nu mai stiu ce trebuia sa fac ... is depresata uneori. si imi trebuie neaparat 2 cafele, una dimineata si una la 3-4 altfel adorm pur si simplu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Neata fetele!
Azi Darius mi-a dat trezirea la 7.30...am mai stat un pic in pat si ne-am dragalit si acum imi beau cafeaua iar el se joaca pe langa mine si ma trage sa imi arate una-alta!

Luckyblue..multumim pt aprecieri!
Andata..voi cum mai sunteti?Cum se mai simte sotul tau?
Philip..cum mai e Nick?
Serialbastre..ce veste minunata!Sa stapaniti sanatosi noua casuta si restul se vor pune ele la punct,incet,incet!
Laurraa..am admirat printesa ..e adorabila si parca seamana tot mai bine cu tine!
Narcisica..lasa ca vor veni vremuri mai bune si o sa va puteti cumpara si casuta voastra!
Ioana,Carla..si noi tot din cauza otitei am renuntat la gradi...
Buluna..bine ai venit la noi in stup!Tare faza cu kk pe doctor!
Cris ..sa treaca starea de kk!Dar ce s-a intamplat?
Betty...inca putin si te vor lasa fetele sa te odihnesti...e greu cand esti obosita,dar nu avem de ales..

Am recuperat tot..fug la baiat ca vrea sa stergem impreuna caloriferul cu un servetel!

Mergi la inceput