Strumfi de iulie-august 2007 (203)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Acum ma bate la cap ca ea vrea o surioara si sa mai pun un bebe in burtica

O romanca in Danemarca
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/10 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefania_97

Neata

Copiii mei nu stiu ca e weekend si trebuie sa doarma mai mult m-au trezit de la 06 Cel putin Catarina e fresh. Vorbeste de ma omoara si eu vad decat patul in fata ochilor imi trebuie cafea. cafea multa cafea.

O romanca in Danemarca
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/10 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10

Stefania te-am luat! Sophie s-a trezit de la 4,30 si n-a mai reusit sa adoarma, noral ca m-a tinut si pe mine treaza. Azi iar o s ama simt de parta tot Maramurashu o jucat tropotita pe spatele meu

Roxy interesante jocuri, ma intreb daca gasesc si in engleza.
Cand eram eu mica aveam ceva de genul asta si mi-a fost are drag o vreme.

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Stefania, ai mei n-au vrut sa ma trezeasca in we devreme, ca nu se cade. asa ca nu m-au lasat sa dorm deloc .

tocmai acum am vazut stire ca la ora 4 si ceva a fost un cutremur de 4 grade. oare din cauza asta or fi fost si ai mei agitati? ca incep si eu ca Anca ... ce ma fac, ca ai mei cred ca se agita si extra-seism, sper sa nu dau in paranoia.

sa va mai zic ca-s chiauna? deja e pleonasm...

ma duc sa-l aduc pe Mos Nicolae .

ps: ah, ma bucur, asa frumos a crescut graul pus de sf. Andrei. o sa-mi mearga din plin la anu'...

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns snowbunny spune:

Intre timp la noi a venit mosul asa ca am timp sa scriu putin.Sa raspund pe rand.
Kariris, sotul meu este de meserie daca ar fi sa se angajeze intr.un salon....ar fi o pierdere mare de bani caci salariile sunt foarte foarte mici si sa nu mai spun ce inseamna la noi in romania cuvantul patron.Salonul l-am deschis impreuna cu o amica (tot de meserie) foarte priceputa pe colorimetrie.
violetan eu personal nu shtiu sa fac prea multe dar cu siguranta sotul te poate ajuta.Culorile ies in functie de baza paruluiEvident pe par se poate face orice important este sa nu il distrugi ci sa il faci treptat.
vivela esti haioasa :D
Adresa de la coafor este str.Baritonului nr 1, etaj 1, sector2.Ca punct de reper e Academia Nationala de Teatru.nu shtiu daca am voie sa pun aici pliantul cu preturile.Produsele sunt exclusiv de la Matrix si speram ca in curand sa aducem o linie de produse din italia.
Musso, alex nu a fost la gradi in italia dar toate cunoshtintele noastre cu copii putin mai mari ishi duceau copii la gradi si eu nu am auzit niciodata intr.un an de zile sa stea vr-un plod acasa pe caz de boala.Alex deja....a stat in total cateva luni..

Ps. nu shtiu dak am voie sa pun numarul coaforului aici cine ar dori poate sa imi dea un pm sau va dau eu pm cu numarul.O sa ma uit la sectiunea reclame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
declar si eu noapte agitata,nu stiu cat era ceasul dar se crapa de ziua...l-am amenintat ca-l dau afara din dormitor daca nu pune capul pe perna si s-a executata si uite asa in loc sa ne trezim la 8 ne-am trezit la 10.

avem si noi un joc cumparat din supermarket in genul celui de care a povestit roxy.."cine tie castiga" cu planse dar nu stiu ce zgomot face ca pana sa gasesc baterii fii-miu l-a dezmembrat sa vada ce e...oricum interesante plansele,se bazeaza pe logica,combinatii..bun pentru ei.

snowbuny,poate are un streptococ ceva dar presupun ca i-ati facut deja exudat nazal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Vivela, mi s-a trezit Larisa putin inainte de 4 si a mai adormit pe la 6, apoi s-a trezit de tot la 8, dar nu ma pot plange, ca la voi e mai rau.
Aaaa, si Sabina s-a trezit azi-noapte pe la 3 ca a visat un mar cu gura in perna si a strigat dupa taica-su si a schiorlait vreo 20 minute ca vrea sa doarma la el in brate.
Stefania, ce inceput de duminica si la tine! Bine ca functioneaza cafeaua, pe mine ma adoarme.
Timi, si voi treziti de la ore mici? Te cred ca te simti asa, poate se culca de pranz mai devreme si prinzi si tu un somn bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Stefania, pai ce mai astepti, mai pune un samburel in burtica pentru Catarina, daca asta-si doreste fata .
Mioara, stiam ca sotul tau este de meserie, daca el face creatiile din parul tau, atunci e super, imi place. Sa va mearga bine, va tin pumnii .
Georgi, mi-am amintit ca avem si noi un joc asemanator, se numeste "creionul fermecat", dar l-am luat cand Saby era micuta si a folosit numai puzzle-ul de acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Luna, foarte frumoasa serbarea si decorurile si costumele, iar Adelise a fost superba, ca intotdeauna . De ce erau desculti ceilalti copii?

Daca sunteti interesate, am jucarii facute in Germania, Austria, Ungaria, de calitate si la preturi foarte bune.

Carla la serbari ii tin desculti din cauza de health and safety, sa nu alunece in sosete.

Mergi la inceput

DE CE NU AVEM SI NOI IN TZARA ASTA UN MAGAZIN DISNEY!!!!!|!
shtie careva dak dau comanda acu din uk imi ajunge pana de claciun?

Mergi la inceput

Can i cry?????gamiashhhhhhhhhhhhhhh

Mergi la inceput