Strumfi de iulie-august 2007 (203)
Raspunsuri - Pagina 19
violetan spune:
Snowbunny, pai tre sa te-nvat io?? Unde ai deschis coaforul? Ce preturi ai? Ma faci Julia Roberts? Ca viu si io indata!![]()
Nu, serios, pai tu esti pe forum de femei care mai de care mai cochete si mai superbe care vor sa fie si mai superbe si doar arunci ashea....o vorba? Zi-o pa d-a dreptu' ca io chiar ma-nfiintez la tine! Ai ceva nou? Ma faci si pe mine blond inchis nisipiu sau cum naiba i-o zice din blond-inchis-saten nedefinit? Pe bune vorbesc!
Sa fie-ntr-un ceas bun si sa-ti mearga!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
Vivela spune:
da, da, da, Mioara, spune tot!!! am vazut eu ceva pe FB, dar nu m-am lamurit
.
mai am si eu un fir de par in cap, mi-l faci valvoi? ![]()
(mie mi-e si rusine sa ma duc la coafor, cand o da fata aia cu pieptanul prin el si cade pe jos cat de-o peruca...
).
Traiesc in Orasul Alandala
violetan spune:
Am uitat sa va zic multa sanatate la puiuti si sa se faca bine repede de tot toti strumfeii!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
musso17 spune:
buna ziua
cum e treaba cu epidemia asta de otite..e viral???ce de nebunii au aparut,parca anul trecut n-am auzit atate sau mai probabil ca nu eram atenta la astea caci nu ne vizau.
mioara,sanatate multa!!!in italia l-ati avut pe baiat la gradi?
stefania,daca n-a mai vomat de ieri inseamna ca a fost un episod izolat..sa nu fie ceva in gat,mihea mai vomita cand e gatul urat tare.
anca,si eu sunt interesata de jucarii,in special de puzzel cu piese mari si putine caci al meu fiu se plictseste repede.
kariris,cui sa nu-i placa calutii?!..eu sunt fan mi se pare cele mai nobile animale..
roxy,ce patanie!!!amuzant asa din afara![]()
CarlaV spune:
Vivela, am incercat sa-mi conving sotul sa vedem Babies, ca mi-a placut trailerul, dar el a zis ca vede in fiecare secunda boracei prin casa si vrea sa schimbe subiectul
.
Vivela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CarlaV Vivela, am incercat sa-mi conving sotul sa vedem Babies, ca mi-a placut trailerul, dar el a zis ca vede in fiecare secunda boracei prin casa si vrea sa schimbe subiectul . |
cand nu trebuie sa te duci tu sa-i linistesti cand plang sau cand de ei au grija de altii e totul muuuult mai usor. e alta poveste, crede-ma!
Traiesc in Orasul Alandala
CarlaV spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Vivela
cand nu trebuie sa te duci tu sa-i linistesti cand plang sau cand de ei au grija de altii e totul muuuult mai usor. e alta poveste, crede-ma! Traiesc in Orasul Alandala |
Eu te cred, dar se pare ca lui i-a ajuns si numai sa ma vada pe mine facand toate actiunile enumerate de tine mai sus...
Timi07 spune:
Noi tocmai am avut o sesiune de curatat cizmele, toti 4 am frecat cu sarg caci am auzit un zvom cum ca Mos Culaie (cum ii zice Soph) vine la noapte in Dublin. Incepe devreme anul asta ca-i batran si trebuie sa ajunga la toata lumea.
Au frecat fetele cu atata constiinciozitate la cizmulite ca-mi pare rau ca nu va fi mai generos musul cu ele.
Am fost in targul de Craciun azi si ne-am intalnit cu Mos Craciun care i-a dat o ciocolta la Sophie. Acum seara am intrebat-o iar ce vrea sa-i aduca si-a zis ca nimic, nu vrea sa vina mos Craciun la noi....dar s-a razgandit in 5 minute si-a zis ca vrea un cos cu dulciuri cu ambalaje mov, roz, albastre, verzi...
Luna ce serbarefaina a avut Adelise.
Eu sunt dezamagita caci nu cred ca vor avea fetele serbare, nu era cine stie ce nic in anii trecuti dar era placut sa ne intalnim toti parintii & copiii. Angajau si cate un mos care la dadea cate o carticica frumos ambalata...dar na criza loveste fara discernamat ciar daca noi tot aceeasi taxa o platim la cresa 

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
roxy spune:
buna, la noi mosu a ajuns muult mai devreme decat trebuia, da na e batran si incurca zilele.Daca tot a fost weekend a venit de ieri dimineta, le-a lasat in cizmulite cate un joc din acela cu planse pe care cu doua cabluri electrice trebuie sa le pui unu pe plansa si unu la solutia corecta si la cel mic canta o melodie daca raspunde corect, iar la cel mare se aprinde un beculet.Pe langa asta a mai lasat cate un mos de ciocolata , pentru fiecare dupa marime, si banuti de ciocolata.Nu foarte multi ca mai au si calendaru de advent din care se dedulcesc in fiecare dimineata cu portia de ciucalata.
Asa ca daca tot fu liber macar sa se joace .Daca le puneam maine dimineata plecau unu la scoala , unu la gradi si nu faceau nimic acolo, erau tot cu gandu la ce le-a adus mosu...![]()
Deacu il asteapta pe celalalt...da sa vedem daca nu se inzapezeste.
stefania_97 spune:
Neata
Copiii mei nu stiu ca e weekend si trebuie sa doarma mai mult m-au trezit de la 06
Cel putin Catarina e fresh. Vorbeste de ma omoara si eu vad decat patul in fata ochilor imi trebuie cafea. cafea multa cafea.
O romanca in Danemarca
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/10 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10