Firme serioase de recrutare in IT

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Pai cred ca ar trebui sa incepeti cel putin cu aceasta prima intrebare:

La o adica plecam sau nu plecam? Pt ca din primul tau post parea destul de cert ca vreti sa plecati, intrebarile fiind altele. Acum insa scrii ca e asa si asa, ca ati si nu ati pleca.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=19" target="_blank">Tu poti face diferenta - voteaza-o pe Ioana - mar-2 - Fii tu un Mos Craciun! Multumesc!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

La o adica plecam. E greu de urnit oricum si oriunde. Avem un copil cu nevoi speciale, asta schimba mult lucrurile. Acum studiem posibilitatile.Le analizam. Cautam. Daca nu gasim o cale convenabila ramanem. Lucrurile nu sunt intotdeauna albe sau negre. In fine, nu acesta e subiectul si nu vreau sa deviez.

Daca iubesti viata, si viata te va iubi pe tine. – Arthur Rubinstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Diuna, puteti gasi, dar "locomotiva" tre' sa traga tare pentru o oarecare perioada de timp. Dar cred ca oriunde ati pleca in Europa de vest de Romania, pentru copilul vostru ar fi mai bine.
Asa ca daca tie ca mama ti s-a pus sa plecati, pune mana si mobilizeaza sotul, ca daca nu ramasera fara carbuni alte locomotiva, n-o ramane nici el.
Sunt firme si de IT care te ajuta cu relocarea, in sensul ca te imprumuta o suma limitata de bani pentru primele cheltuieli mari cu casa (depozitul si o chirie de obicei), ceea ce pentru un roman care vine fara prea multe rezerve poate fi o cheltuiala enorma pentru inceput. Iar in IT se gaseste. Destul de bine. Sau cel putin in cazul meu asa a fost (sunt o locomotiva, plecata de bezmetica si acu toate vagoanele sunt frumos aliniate pe linie).

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> In sufletul meu

Eu

Mergi la inceput