Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (120)
Raspunsuri - Pagina 5
de_ea spune:
multumesc fetelor.
Voi ati cumparat hainutele pentru scos din maternitate?dati-mi si mie ceva idei sa stiu ce sa iau.ati cumparat scoici sau o sa ii duceti in brate?
Andreea 28+ cu Medeea
missmj spune:
Eu am tras un film, ma bag la vizionare si apoi somn !
Noapte buna !
carmen
32+ cu Andrei
misssexy spune:
Cred ca ma bag si eu la .Va doresc la toate un somn cat mai linistit alaturi de bebei vostrii.
ALINA 30+ cu ALESSIA
djlaura01 spune:
neata burtici va invit la o ca sunt matinala,asta ptr ca sunt fericita,ca a nins si ninge,in continuare si sunt topita dupa zapada mai rau deacat copii azi o sa ascult colinde
toate burticile
_
22 saptamani minunea data de dumnezeu
Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?
ziki spune:
Buna dimineata burtici si buburuze!
multumim pentru micul dejun,
Ieri seara am fost la primul modul de la cursurile prenatale. Mi-a placut atat de mult!! si atmosfera, si cat de lejer s-a putut discuta cu ginecologul care a tinut cursul! si cate si mai cate.
am primit o listuta cu ce ne trebuie la spital - pentru noi, pentru bebe, si ce ne trebuie pentru acasa. E facuta in asa fel incat sa nu-ti lipseasca nimic dar nici sa nu iti cari un Samsonite dupa tine pentru 3 zile :))
dupa ce ma duc sa-mi iau cafeluta si sa citesc ce-ati mai zis in capitolul dinainte, v-o scriu si voua. daca vreti, of course!
in schimb, pupicei multi si sa avem o zi frumoasa!
aaa. p.s - am primit in sfarsit carnetelul Gravidei. deci acolo se ascundea. l-am cerut medicului de fam, l-am cerut la doi ginecologi diferiti , si am fost la Editura Medicala Bucuresti. si uite unde l-am gasit - la cursurile prenatale
sanziana de flavia - 4 si cu felix de 27 s.
www.casuta-lui-ziki.blogspot.com/" target="_blank">
felix creste
mirela2 spune:
neata
djlaura trimite si la bucu niste zapada
sarna de cafea
stiti vb aia...la omu sarac nici boii nu trag...nu mi mai merge tv ul din dormitor
asta mi mai lipsea
pupici fetelor
+31 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)
ziki spune:
boon, si acum sa va zic si eu cate ceva despre ce ati scris ieri.
Despre mustela, johnson's si hipp, daca va intereseaza un articol de mamica : http://criticomamica.blogspot.com/2010/09/mitul-mustela.html
Mie la maternitate - la cursurile de acolo mi s-a recomandat Nivea si Eucerin. acum.. nu stiu dar mie mustela mi-a placut foarte mult pt flavia pana sa dau de articolul asta. ce e drept, in 2006 si la 21 de ani, nu prea stiam eu de parabeni si alte minuni. dar cand stii, mi se pare firesc sa deschizi ochii.
fluturas, eu cred ca tocmai acele uleiuri incalzite si racite sunt naturale, asa ca uneori (nu mereu, din pacate), sanatatea chiar ESTE la tara
MAYANE - in primul rand bine ai revenit din saptamana de meire, si in al doilea rand: avem aceeasi doctorita si aproape aceeasi perioada de nastere?
daca nu te deranjeaza, ai putea sa-mi spui - pe privat- de cand esti la ea si cum ti se pare, te rog? eu sunt la ea de doar o luna, m-a primit asa, in mersul trenului, si am ales-o pt ca e la filantropia si pt ca mi-a recomandat-o o colega de serviciu (dar nu pt nastere se dusese la ea)...
in fine, ma bucur ca am gasit o colega de banca
daca vrei si ai timp, poti sa-mi spui cateva cuvinte despre ea. sa'mna!
iar de-ea, eu desi am avut scoica pt flavia, crede-ma, la drumul de intoarcere spre casa din maternitate, nu m-a lasat sufletul sa o pun in ea. am tinut-o in brate, in spatele masinii si i-am urmarit fiecare gest si reactie. ii sorbeam miscarile, pt ca era primul ei drum cu masina si nu ii puteam da drumul din brate
asa ca nu-ti face griji pentru scoica, o puteti lua si altadata. plus ca exista carucioare/ landouri cu scoica inclusa. sa ne spui ce ai facut.
iar acum, ma apuc sa va scriu listuta de la cursuri!
o zi frumoasa, fetelor!
sanziana de flavia - 4 si cu felix de 27 s.
www.casuta-lui-ziki.blogspot.com/" target="_blank">
felix creste
monika_bt spune:
Neata, burticute!!!
Yuppiii, la BT ninge!! Prima zapada de anul asta. Am facut poze cu telefonul, o sa vad daca au iesit fulgii,sa va trimit si voua.
Bebelu, ioana, deea - felicitari ptr bebei, niste grasuni!
Eu azi papat de post: sarmalute cu ciuperci, cartofiori la cuptor si prajiturele fursecuri de post. Doamne ajuta!
Mai am 10 zile de munca si gata! Abia astept!
Ok, stau pe aproape...va urez o zi minunaaata!!!
Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 27+