Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (120)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

ms tunde mult inainte si voua

30 + Kevin Claudiu Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Na, ca sunt suparata rau
Mai, fetelor, da' pe mine de ce nu m-a sters??? Ca eu doar sunt cea mai frumoasa!!! Nu ma mai joc asa! Cu mine trebuia sa inceapa!!!
Vreau si eu pe calendar sexy!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

A! Si eu am cumparat ieri Elevit cu 38,5 lei cutia...asa ca...Le iau, le iau vitaminele, poate ma mai ingras sa nu mai fiu atat de frumoasa...nu de alta, dar sa nu ma invidieze hackeri astia ai nostri!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

fetelor eu acum m-am trezit din somnik si sunt bulversata de faza cu pozele,am vazut ca ale mele sunt ,dar cred ca o sa le streg eu decat sa le copieze cineva

_
22 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

mirela (ref la faza cu hackeru si preferintele lui - sorry da's mai prostut, nu stiu sa citez din mesajele voastre)

mda, bag sama ca disparem treptat; incep si io sa ma enervez, ce mirela, noi nu suntem misto???? cele mai tari gagici, ce mai!!!
oricum, pe mine una m-ati distrat teribil, ma bucur ca din agitatie s-a transformat totul in amuzament; asa si trebuie la niste burtici cu buburuzici! mult fun, zero suparare (si zero zahar)

tunde, imi pare tare rau de schimbarea fortata a locuintei, dar stii cum e vorba aia 'better safe than sorry', dc poti sa previi ceva, mai bine du-te; chit ca ii lasi pe baieti singuri, cu ocazia asta sa aprecieze ca robotesti prin casa toata ziua pentru ei.

am venit de la serviciu si am bagat 10 clementine (mici, ce-i drept, dar buuuune), fug sa sterg prin frigider (asta e tema pe ziua de azi in ce ma priveste) si apoi fac baita ca vine fata cu masajul; revin cand sunt zen

ps: are careva impresii de la babyexpo? merita sa imi iau coate maine pe acolo?

rox 28+

think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Hello brutici.
Harnicute ati mai fost azi.

Legat de produsele Mustela pt bebelusi, am citit si eu ingredientele mai multor produse si in nici un caz nu erau cele din articol. POate si-au schimbat reteta intre timp. Eu voi ramane la Nivea sau Bubchen.

Sanziana multum' de listute.

v-a pe toate.

Laura

33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

rox , lasa ca pe noi ne o alege pentru alt fel de calendar...eu ma inscriu la masuri xxxxx....poate ajung la casting la marele castigator editia 2011....ca la ce butoi am

da chiar, cum fu la baby expo????
gasirati ceva bun??

+31 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui monika_bt

Na, ca sunt suparata rau
Mai, fetelor, da' pe mine de ce nu m-a sters??? Ca eu doar sunt cea mai frumoasa!!! Nu ma mai joc asa! Cu mine trebuia sa inceapa!!!
Vreau si eu pe calendar sexy!

Stai fato!
N-ai rabdare?Ultima aleasa va fi cea pentru coperta..cover girl

TUNDE 28 sapt +Mami de ursulet MARIO 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Eu nu m-am incumetat la baby expo. Stiu ca Ralu si Danina au fost, dar probabil ca acum au picat late de oboseala.

30+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

am fugit! ma scoate sotul la restaurant. Iesirea noastra de vineri seara.
O seara frumoasa si nu uitati sa va uitati la Dansez ...

30+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput