Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (120)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui angieangie

Ai dreptete Simo..chiar ca imaturitate,nu ma asteptam la asa ceva,totusi suntem viitoare mamici, gravidutze care ar trebui sa fie fericite pt ce au si nu ar trebui nici macar sa gandeasca sa faca rau...URAT SI RUSINOS
ORICUM NOI STIM CA ESTI SEXOASA SI FRUMOASA

Angie +30

bebe jucaus

da chiar asa

Simo 35 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Salutare burtici,

azi ma simt mai bine... am facut mancarica de post, acum stau putin cu voi si apoi fug in patut sa tricotez la fularul bebelinei..

Referitor la mai multe gravidute ale aceluiasi medic care ar naste in aceeasi zi... se poate... dar in acelasi moment mai rar.. Eu cand l-am nascut pe Stefan am fost 6 paciente de ale medicului, am nascut toate in aceeasi zi dar nu in acelasi moment.. langa noi au stat moasele, care s-au comportat exemplar si cand am fost dilatate 10, si se vedea capul copilului dr venea si-l scotea. Pe durata travaliului dr a venit si m-a vazut de 3 ori pe masa si apoi a stat langa mine cand mi-au facut anestezia epidurala...

Fetele care nasteti in alt sector sau localitate fata de cel/ceea in care locuiti, cand tatal declara copilul sa ceara NEGATIE ca nu a solicitat alocatia copilului in scel sector.
Tantile de la ghiseu nu se sinchisesc sa va dea, si va trebui sa mai faca omul un drum.
Spre exemplu: maternitatea Giulesti e in sectorul 6, eu stau in 2, sotul declara copilul in 6 si le cere la tanti negatie ca nu a solicitat alocatia in sectorul 6..( ar fi culmea)..
La Stefan tantile l-au intrebat pe sot: dar de ce vreti negatia acum( cand a declarat copilul), doar nu depuneti dosarul maine...
Nu il depunea a doa zi, dar nici nu statea sa faca "n" drumuri... numai ca asa isi mai scot si ele un plic de cafea..

Poze ..

Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Buna fetelor

Mi-am luat catrafusele si m-am dus la doctor la policlinica..este unul in varsta dar foarte foarte de treaba..
M-a consultat si am povestit cum mi se face burta ca piatra mereu.
Diagnostic iminenta de avort..si sa ma internez la spital sa-mi faca tratament injectabil..
Am zis ca stau acasa pana luni dimineata..caci Mama merge 2 zile in Ungaria si sa stau cuminte in patut..dau ordini la baieti..oricum e weekend..
Am istoric patologic cu o nastere prematura si imi recomanda din tot sufletul sa nu ma joc..sa ma internez frumos..

ASta e...stiam ca nu voi scapa...

La noi este zapada de o palma..deja se topeste pe drumuri dar Mario atata e de fericit

ma apuc de recuperat...sa vad ce ati mai scris

TUNDE 28 sapt +Mami de ursulet MARIO 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Citat:
citat din mesajul lui vasilasanita

Buna dimineata si de la mine la amiaza!

Azi noapte nu am prea putut dormi si m am trezit f tarziu.

Pampers de care luati nr. 1 sau nr. 2?

Pupici si o zi buna tuturor!

33+ cu
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!

Eu o sa cumpar 2- este intre 3-6 kg.

Poze ..

Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

tunde, serios? parca prea usor a pus diagnosticul asta, nu?

fetelor, eu mi-am sters albumul. atat tam-tam cu el daca o fi sa ne vedem, o sa ma admirati live.
daca nu, sa stiti ca n-ati pierdut nimic :))))

glumesc.

sanziana de flavia - 4 si cu felix de 27 s.
www.casuta-lui-ziki.blogspot.com/" target="_blank">

felix creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Tunde, nu te speria, tu ai si cerclaj care tine bine acolo! Si eu am avut iminenta la Ioana, toata sarcina + placenta praevia, dar eram cam aiurita si dr. m-a menajat extrem, adica nu-mi spunea mai nimic, doar s-o iau mai usor... si a fost bine.
Acum, sigur cu colul scurtat problemele sunt clar mai mici, dar pt ca ma tot informez, plus eco in alta parte de la care aflu detalii, sunt inmiit mai stresata!
Fa cum zice nenea doctoru, paza buna trece primejdia rea! Dar cu calm, nonstres si liniste! Si... rasfata-te, acum ti-a venit rindul la fitze! Pupam fata si-i tinem pumnii.
A, stii partea buna? Ca tu ai burta pietroi de multe saptamini, nu de ieri, si nu s-a intimplat nimic in atitea saptamini... Daca era sa fie, burta deschidea p-acolo pina acum. Doamne-ajuta!

Shines, disparusi din conturi? Brava...

pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Tunde chiar imi pare rau sa aud asemenea vesti. mai bine du-te in spital, fa tratament si asculta de medici. vezi k mai ai destul pana la 40s. asa k nu te baga in fata lu Simo

Vasilasanti eu voi lua nr 1 pt 2-5kg un pachet mic si in functie de cum o sa fie bb, vad dc raman la nr 1 sau trec la 2.

despre albume...NO COMMENT!!! e ff urat ce se intampla.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 34+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Shines, las` ca la o privire mai atenta... am observat c-am disparut si io! Ca sa nu fii trista... Acu... ne-or dezbraca prin fotoshop si ne-or pune in fundu` gol pe site-uri deocheate... Sa ma invat minte, ca si-asa eu nu exist nici pe facebook, nici pe vreun alt site de pe internet, singurele poze publice (ever!) erau cele de pe Despre copii.Macar sa-mi puna corp frumos...

Pup.

Mergi la inceput

se pare ca disparui Gabi..da nu-i bai

Tunde..asculta ce zice Gabi si nu te speria, totul o sa fie ok.
Iti va prinde bine si linistea..odihna
si aveti grija ca nu glumesc..eu m-am asezat motz in capu listei de ''nascare'' ..pe 12 dec ..nu imi luati avantu..nu vedeti ce ma chinui aci cu pregatirile...imi fac griji sa fiu frumoasa,machiata???
pe urma sunt tot alaturi de voi si va incurajez..dar atunci cand trebe

Simo 35 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabivalceanu

Shines, las` ca la o privire mai atenta... am observat c-am disparut si io! Ca sa nu fii trista... Acu... ne-or dezbraca prin fotoshop si ne-or pune in fundu` gol pe site-uri deocheate... Sa ma invat minte, ca si-asa eu nu exist nici pe facebook, nici pe vreun alt site de pe internet, singurele poze publice (ever!) erau cele de pe Despre copii.Macar sa-mi puna corp frumos...

Pup.

am ras cu lacrimi:)))))))))))))))))))))
esti mortala
io vreau sa par mai inalta ..macar sa stiu de ce trag

Simo 35 cu Eduard Matei

Mergi la inceput