Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (120)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

angi, copilul se inmatriculeaza in buc...e primaria pana in pod pe stanga, langa carefour...va avea certif de capitala

abia m-am spalat pe cap si m-am uscat cu duza de bucle...si cu parul scutat si am trecut de o ora...ma doare mijloculce o sa ma fac peste o luna//

fluturas 29EMANUEL MIHAI+ MARIA CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

merci Fluturasstiam unde e primaria ca eu sunt din Bucuresti,am facut liceul chiar in Giulestiam copilarit acolo ca sa zic asa,numai ca nu stiam daca se face certif tot acolo...o sa fie bucurestean ca ma-sa
si eu am iesit din dus acum,m-am spalat si la cap si mi-e groaza sa ma usuc ca deja am obosit,dar nahsufera baba la frumusete
a...si referitor la machiaje..eu am vandut mult timp cosmetice,si le-am si folosit,de-aia ti-am recomandat Simo Bourjois rezistent la apa,nu-l simti pe gene..e usor eu il folosesc mereusi ma machiez zilnic

Citat:
citat din mesajul lui fluturas2010

angi, copilul se inmatriculeaza in buc...e primaria pana in pod pe stanga, langa carefour...va avea certif de capitala

abia m-am spalat pe cap si m-am uscat cu duza de bucle...si cu parul scutat si am trecut de o ora...ma doare mijloculce o sa ma fac peste o luna//

fluturas 29EMANUEL MIHAI+ MARIA CLARA

Angie +30

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

salut si de la mine

angie, da, trebuie luat certificatul din loc. unde ai nascut. Eu primul copil l-am nascut in Cta si de acolo a luat sotul certificat. Daca nu-l iei cat timp stai acolo va trebui sa faca sotul tau inca un drum. Chestia e ca trebuie declarat copilul intr-un anume timp, nu stiu exact cate zile ( ca n-am fost eu implicata )
Acum la fel va trebui sa declaram fetita la Cta (-sper sa nasc acolo, sa nu apuc vreo ninsoare)

pupici la toate

gabi, mamica lui Albert Mihai, 10.05.2007 si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shines

Zumzu..l-am gasit pe un site acu
e 133
totusi...as da pe el daca e asa bun

Simo 35 cu Eduard Matei

eu mi l-am comandat din afara si am dat vreo 20 de dolari sau ceva de genul, 25 (dc ai pe cineva care pleaca sau ceva).Oricum poti sa incerci la un sephora sa vezi cum sunt.

35+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

ziki si io-s tot fan lancome, da' io il folosesc pe ala normal, ca la waterproof ma enerveaza la demachere, raman cu genele pe discheta ; mie oricum nu mi se pare ca ar cadea peste zi (e drept ca l-am luat mai mult de afara, e si mai ieftin)

shines, ai dreptate, tre sa fim frumoase non stop macar pt noi (unde pui ca 'barbatii e tot barbati')

nici io n-am facut inca analize de trim 3, da' nici io nu vreau pe masa aia, ce sa caut? acu ca m-ati facut sa ma gandeasc...brrrr... cum o sa ma urc io cand oi naste, ca acu in pat functionez pe 'rostogolire', deci elefantica sprintena tre' sa se si cocoatze?!jos m-oi da io cumva, prin metoda 'avantu' - prabusirea';
poate aduc o macara la locul faptei, sau macar niste baieti musculosi

rox 28+

think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Mersi Angie
maine ma pun pe cautat..tre sa rezolv si asta

Simo 35 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

zumzu ca tu erai cu lancomu si te-am 'scufundat' (confundat), da' sa stii ca-i din cauza de lipsa de somn, ca tare prost mai dorm si tre sa-mi misc oasele si la serv. si din lipsa de neuroni, of couse

inca o data

rox 28+

think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Simo, eu cu rimelul de la Amway rezistent la apa ma gatesc( http://www.amway.ro/cms/brand_center_V3/beauty/artistry_cosmetics#1 )Sunt super pretentioasa la capitolul rimel si asta chiar e ok, nu cade de pe gene si totusi se demachiaza cu demachiant normal. E vreo 80 ron.

30+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

mai..ori nu vad eu bine..ori au disparut niste albume de pe cont? inclusiv al meu...

Simo 35 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Fetele care nasteti prin cezariana, mergeti sa va faceti analizele de secretii ca am inteles de la o prietena care a nascut in octombrie ca ei nu i le-a facut si avea streptococ B care se pare ca se transmite la bb prin membrane (dc am inteles eu bine). Si din cauza lu nesimtitu asta de streptococ i s-a facut la piticuta o conjunctivita groaznica de care nu a scapat decat peste 8 - 9 zile, timp in care au stat in spital. Sa nu mai zic ca dr ei e o nesimtita (la fel ca streptococu ala) ca a monitorizat-o zilnic o saptamina inainte de cezariana, i-a tot zis ca totul e ok si a nascut-o in stop cardio-respirator, apgar 2 (si ziceau pe acolo ca ii putea da si 1).Da acuma ii ok si ii o dulceata mica de bebelina!
Io sper ca nu v-am speriat, ca eu m-am enervat foarte tare cand am auzit, nu m-am speriat.
Va pupacesc si we placut!
Ne auzim luni, ca in we sunt ocupata, ca de, vin musafirii

Mergi la inceput