Iepurasi de martie - aprilie 2010 (89)
Raspunsuri - Pagina 15
bluekidoo spune:
ma bucur ca va placut site-ul cu activitati..uitati-va si la categoria "cutia cu versuri".. o sa gasiti multe poezioare frumoase
Nunta 12.05.2007
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010
child spune:
ROXI chiar e faina poezia si merita sa fie pe prima pagina!
Ce ma enervati ca voi discutati pe FB
De ce n-ati zis mai repede, cand mai aveam si eu timp, ca sa-mi fac cont.
Azi l-am scos pe Albert in Poiana Brasov, sa vada si el prima zapada!
Avea dragutul nasucul rosu, daca am timp pun poze.
Meniul de azi:
- para, banana, cereale
- am pregatit paste cu sos de rosii si iaurt (refuz total); apoi am scos borcanel de spanac cu cartofi
- iaurt cu branzica
Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)
child spune:
BLUEKIDOO faina si poezioara gasita de tine
Site-ul l-am salvat, cand am timp mai trag cate o ocheada!
Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)
nafi spune:
Erina, Dayanara, Bluekidoo ptr poeziile frumoase. Erina- si eu sunt fana al cantecului lui giusy , tin minte ca in 2008 cand a apartut am luat si cd-ul.
Bumbitza- multi pupici Ilincutei frumoase Sa stii ca si Ricky a fost piscat de insecte (tot purici cred) si asta in avion cand am fost in tara! era un avion puricos cred! Saracul avea capul plin de piscaturi si cateva pe manuta! I-am facut baitza acasa si nu i-am dat cu nimic pe bubitze. au disparut singurele dupa 2 zile.
Cat despre dormit...acum Ricky doarme si ziua in patutul lui caci nu mai incapea in londou. batalia se da insa in al obisnui sa adoarma singur in pat! ca acum ne rupe noua bratele si spinarea pana adoarme..dupa care il punem in patut si pe urma doarme linistit . ziua doarme 2-3 reprize de 30 min -max 1 h iar noaptea de la 8.00-8-30pm pana la 7-7.30am ( se mai trezeste noaptea plangand sau se foieste dar intr-un minut adoarme la loc).
Rebiana - ai fost f generoasa in aprecieri! ma bucur ca ti-au placut pozele lui Ricky. intr-adevar , cand surade asa ,uitam de oboseala si de toate si ne simtim fericiti sa avem un copil superb (cra cra)
Ah..ca mi-am amintit Bumbitza - imi pare tare rau ptr prietena ta! sper sa-si revina repede si mama ta sa-i fie de ajutor. In cazul fostului meu coleg de munca, s-au gasit vitaminele dar acum nu stiu cat il pot ajuta caci problema principala a ramas aceeasi. e inca in coma Sa speram ca drumul lui nu se sfarseste aici!
Trimit si daca imi mai amintesc ceva revin
de Riccardo
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
bluekidoo spune:
ma uitam pe youtube si am gasit o melodie pe care am simtit nevoia sa vi-o arat cu dedicatie speciala
Nunta 12.05.2007
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010
asteropipan spune:
foarte frumoase poeziile trimise....mi-au mers la suflet
fetele, am reusit si eu sa pun cateva poze cu fiimea...cine are timp sa le vada....eu una sunt topita dupa fetele pe care le face fiimea in ele
pozicile le gasiti la semnatura
Doamne ajuta, bebe Siluan, sa te faci bine , ingeras scump
va pupicesc pe toate...
eu cred ca o sa am o noapte f secsi...am impresia ca e deochiata micutza mea, ca se trezeste la fiecare 10-20min in urlete si plans:((((((((
CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/
castelanaC spune:
Buna fetele,
revin dupa o multime de peripetii si calatorii, obosita prastie!
La multi ani cu intarziere Ella si Ioana!
scuze ca nu am fost pe faza ( adica la calc) ma revansez cu un buchet virtual de flori si cu cele ami calduroase si sincere urari de bine si sa fiti fericite!
Despre noi, suntem bine, tzutz mic este debusolat total, i-am schimbat de 3 ori in ultima luna fusul orar, acum la intoarcerea acasa mi se pare tot mai dificil sa il readuc dupa orarul de aici, pana la 4-5 dimineata nu vrea chip sa doarma.
Dar nu caputulam noi cu una cu doua, sigur in urmatoarea saptamana ne vom reveni.
incerc sa vad ce ati mai facut, sa citesc ce s-a mai intamplat in ultimile saptamani. Sper ca sunteti bine si voi si iepurasii!
Timpul liber parca nu mai exista pentru mine in perioada asta, a venit si tatal meu in vizita si sunt cu mic cu mare de dragalit, multumit si plimbat. In plus sunt foarte foarte obosita fizic si psihic, ma refac eu, nu fa faceti griji.
Nici nu-mi vine sa cred ca vin si sarbatorile, ca deja este decembrie.
va pup si pentru voi
castelana mami fericita
babyangel spune:
'Neata fetele,
Vad ca nu prea s-a scris in we, cand eu nu am intrat deloc...
Noi suntem cu febra 39 si astept sa sun doctorita mai tarziu sa vad daca sa ii dau ceva.Credeti ca ar putea face asemenea febra de la dinti????
Haideti la un expresso cu spuma de lapte si scortisoara!!
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 8 -a
carmickey spune:
babyangel multumim de expresso...dau si eu la toate memicile...
La multe lunite,multa sanatate si veselie Briana Maria,Eduard-Teodor,Sara de Lara
FILMULETE
POZE
mamica carmen de Adelina 16.04.2010 de adolescent paul 13.09.1993