INSEMINARE 73
Raspunsuri - Pagina 19
ALTESA spune:
Norocul meu ca am un doctor bun care stie sa asculte ,si explica foarte bine. la dr. Albu Dragos merg si pana acum sunt multumita.
ALTESA spune:
Vroiam sa va mai scriu ceva dar vad ca mai avem decat o pagina si las voie veteranelor sa inchida capitolul si sa deschida altul nou ca am atatea sa va spun.
PuP toate fetele. Noapte buna!!
alexa78 spune:
Altesa, toate am vrea sa reusim cat mai repede, daca s-ar putea chiar de la prima inseminare. Din pacate sansele de reusita sunt mici,dar cresc cu fiecare inseminare facuta.Asa ca bafta! Sa reusesti cat mai repede.
Nici eu nu am avut nici o durere la ovulatie, desi am avut 7 ovule. Dr. zicea ca nu trebuie neaparat sa doara. Luna trecuta cand am avut mai putini foliculi, am avut dureri f. puternice.
MTHFR A1298C heterozigot, 1 sarcina pierduta 5 sapt – obt prin inseminare
alexa78 spune:
Dankutza, credeam ca sunt eu nebuna de imi fac atatea griji.
Si eu am de gand sa fac ecografii destul de des. Poate ca e normala pana la urma si teama asta.
Imi pipai sanii de multe ori pe zi si daca sunt putin desumflati, deja gandurile mele o iau razna. Stiu ca suna ciudat, dar parca abia astept sa vina perioada cu greturi, atunci cred ca as fi mai linistita.
cora79 spune:
Alexa,stai linistita,sarcina va evolua bine si vei naste un bebe sanatos
Scuze,sunt mai batrana si am uitat,unde ai facut tu inseminarile?
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
dankutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexa78 Dankutza, credeam ca sunt eu nebuna de imi fac atatea griji. Si eu am de gand sa fac ecografii destul de des. Poate ca e normala pana la urma si teama asta. Imi pipai sanii de multe ori pe zi si daca sunt putin desumflati, deja gandurile mele o iau razna. Stiu ca suna ciudat, dar parca abia astept sa vina perioada cu greturi, atunci cred ca as fi mai linistita. MTHFR A1298C heterozigot, 1 sarcina pierduta 5 sapt – obt prin inseminare |
Nu esti nebuna. Absolut deloc. Esti un om care a suferit mult si de teama sa nu mai sufere asa de mult, isi face mii d egriji. Sa stii a pe mine ma linistea teribil, cate o eco saptmanala. Nu vroiam altceva decat sa aud ca este in evolutie si sa-i aud inimioara. Incet incat, am rarit ecografiile. Deja paranoia incepea sa scada, dupa ce am vazut pe linie ca totul e ok.
Eu nu am avut gerturi absolut deloc. Nu mi-a venit sa vars si nici nu am varsat vreodata in sarcina.
Dute si fa o eco, sa-ti spuna de aceea "pata neagra" din uter. Ai sa vezi ca te vei linistii. Pup viitoarea mamica, emotionata.
dankutza spune:
Alexa cum se manifesta chestia verde din dreptul semnaturii. Intreb din curiozitate. Stiu ca e o mutatie. Iei vreun tratament?
dankutza spune:
V-o prezint pe Cezara, copil facut prin inseminare cu Cezara Bucur
http://picasaweb.google.com/102033086594026986450/PinkyLaUnAn#
sensibila spune:
Felicitariiii alexa78 !
Sarcina si nastere usoara !
Un bebel sanatos si la termen !
La multi ani tuturor pentru 2011 !
Sa fie un an mai bun si plin de sanatate, fericire si pace pe pamant !
Sa va “vad” pe toate gravidute sau din nou gravidute !
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
alexa78 spune:
Cora, inseminarile le-am facut cu dr. Moisa la cabinet.
Dankutza, chestia asta verde de la semnatura este o mutatie genetica a unei gene implicate in coagularea sangelui. Mai exact poate duce la aparitia de trombofilie in sarcina (coagularea sangelui la nivelul endometrului, asfel incat embrionul nu mai poate fi hranit). Iau tratament aspenter si femibion.
Este o sumpica cea mica. Sa-ti aduca numai bucurii!