INSEMINARE 73
Raspunsuri - Pagina 18
aruam spune:
ALEXA FELCIRARI!!!!!!!!!!!!
SARCINA USOARA SI UN BEBE SANATOS SI FRUMOS.
Ce dar minunat ai primit de Craciun.....
in 2011 o sa fiu
Doamne ajuta
viss spune:
alexa78 - hai ca pana raspunde dankutza o fa eu..ca ma tot plictisesc acasa- sunt sechestrata la pat
- mie prima ideea cu sarcina mi-a venit in ziua 9 dupa IA - fara pofta de mancare- nici acum nu o am, dar atunci mi-am pus o rosie si un crenvusti pe o farfurie la calculator.in timp ce tastam, luam cate o gura din fiecare- si deodata mi-am zis - ma, dar tare gustoasa e rosia asta, se vede ca e luat de la taraba de la tarani, in miez de varadar parca si crenvustiul era excelent- tot proaspat si elapoi mi s-a facut un click- si la sracinile anterioare, mancarea avea un gust bun, asa ca la prima iesire in oras, in ziua 10 dupa IA - am luat un test, si a iesit linia nr. 2 foarte pala- dar vizibila- am si acum testul
- mai eram obosita - dar asa eram dupa fiecare IA, de la hormoni..
- la 8 saptamani, la mare- nu am suportat nici sa vad hamsiile,eu care sunt tulceanca, mi s-a facut o greatadupa 3 zile, am inceput sa varssi am tinut-o zilnic pana la 5 luni nu am avut in rest greturi, imi venea direct sa vars. nu am suportat carnea sub nici o forma,nu-mi placea, nu ca varsam dupa ea, tot pana la 5 luni..ca pofte nu am nici acum, mananc ca trebuie, dar putine lucruri ma atrag - cum ar fi cola- binenteles ca nu beau- dar imi curg balele cand ii vad pe altii, sotul imi mai da rareori cate o gura - sa nu-i agit copii, dar eu as musca si cana
- oricum fiecare organism e altfel, si reactioneaza diferit.o sa ne povestesti tu cum e la tine pe parcurs
27 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:
viss spune:
dankutza- pai din cate stiu eu- in 2009, IAS era tot 6 mil. la cabinet, dar dupa cum am vazut eu, cam la inceputul fiecarui an- ianuarie- febr. se mai modifica preturile.eu mai merg la eco de bebici tot acolo- pe 21 ian, si ma uit pe preturi, ca e catalogul pe masa, si dc e, iti mai zic atunci cum au ramas.
viss spune:
am gresit- vroiam sa zic ca in 2010- nu 2009, cand am facut eu, prin mai, era tot 6 mil.- doar IA, cu prelucrarea spermei cu tot.pregnylul eu l-am facut mereu in alta parte,cu o zi inainte.
alexa78 spune:
Viss , multumesc pentru raspuns.
Tu sper ca esti bine si nu ai probleme care te fac sa stai la pat.
Imi plac enorm de mult carucioarele tale.
MTHFR A1298C heterozigot, 1 sarcina pierduta 5 sapt – obt prin inseminare
dankutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexa78 Multumesc pt felicitari. Dankutzasunt convinsa ca teama va exista pe tot parcursul sarcinii, dar sper sa nu mai fie asa puternica ca acum. Sunt asa stresata acum, cand astept sa fac maine din nou HCG (la 48 ore) sa vad daca se dubleaza. Daca as putea, as da timpul inainte. Cred ca pana la prima eco o iau razna. Cred ca si absenta simptomelor de sarcina ma face sa ma simt asa. Ma gandesc ca poate e prea devreme, au trecut abia 16 zile de la inseminare. La tine cum a fost? Cand au aparut primele simptome? Si care au fost acelea? |
Te inteleg perfect. Eu am vazut-o pe Cezarica la 5 saptamani si 3 zile. Era o pata mica in uter. Apoi, am facut saptamana urmatoare, si urmatoarea. Eram nebuna la cap. Imi era frica sa nu se opresca din evolutie. Tin minte ca in saptamana a opta de sracina, plangeam de frica ca se va opri ca prima sarcina. Se oprise in saptamana a opta. Ma linisteam ducandu-ma la biserica. Plangeam acolo, pana imi trecea. Am fost tare stresata pana la sfarsitul primului trimestru. Dupa aia, m-am mai linistit. FAceam eco saptamanal, pe unde apucam. Cezara nu vroia sa ma mai primesca la eco asa de des. Imi facuse ultima la 6 saptmani jumate, urmand ca urmatoarea sa o fac la 12 saptamani. Dar aveai cu cine sa te intelegi?
Cum nu toate femeile sunt la fel, nu ne putem astepta la aceeasi simptopatologie. Pe mine ma dureau Se intarise si erau durerosi. In plus ma mancau sfarcurile. In rest, nu vomitat, greturi. Ah! Mi se ascutise mirosul. Eram ca un caine de paza. Toti imi miroseau a ceva. Ma deranjau rau de tot fumatorii (desi eu fumase pana in ziua inseminarii).
Sunt femei fara nici cel mai mic simptom. Asa ca stai linistita. Relaxeaza-te.
ALTESA spune:
Fetelor ma bucur pentru voi chiar a-ti primit un dar deosebit de Craciun,cand o veni si randul meu, ca tare greu mai vine.
Eu in dimineata de Craciun La 6 dimineata am primit un tampon,se pare ca nu am fost prea cuminte anul asta.
Si eu care inca mai speram sa creasca beta de la 1.20. Ce fraiera!
ALTESA spune:
Sper ca nu va plictisesc cu detaliile mele.
Nu pot discuta asta cu nimeni pentru toti cei din jurul meu care au copii obtinuti pe cale naturala nu inteleg ,si credeti-ma toata lumea parca s-a pus pe facut copii. Toti prietenii. toate cunostintele,neamuri vecini, nu mai eu sunt in pom.
ALTESA spune:
Prima inseminare am facut-o pe 10 Decembrie ,acum in Ianuarie o fac pe cea de-a 2 a.Sper sa se prinda.
Ce nu inteleg eu din toata treaba asta cu stimularea este ca toate fetele dupa injectarea pregnilului la 36 de ore au inceput sa simta dureri sub burta ori eu nu am avut.
Am inteles ca asa se manifesta ovulatia. ei bine daca e asa inseamna ca eu nu am ovulat sau sunt eu mai nesimtita?
ALTESA spune:
Am observat ca unele dintre voi aveti diferite simptome de la stimulare culmea este ca eu nu am avut nimic nici stari de greata sau de rau nici nu m-am ingrasat (poate un pic de la sarmale),nici nu-mi cade parul ,nu am stari de oboseala parca as fi imuna ,simt ca tot ce fac nu se leaga de mine.