*Cozonacei iubiti de nov-dec (123)* - LMA
Raspunsuri - Pagina 21
anes spune:
Multumesc fetelor pt. urari!
Fetelor, eu stau ca o zana, fara dureri\contractii si astept sa nasc. Probabil am dilatatie mai mare, chiar sunt curioasa ce zice dr.!
Asistenta zice ca poate ajung la dilatatie maxima fara dureri si nasc rapid dupa ce ma urca pe masa.
Doamne, ce diferite sunt nasterile astea ale mele!
Ami, multumesc pt. gandurile frumoase din sms!
poze
Mami de
Remus , o minune!(10.10.2008)
37+
Otiliav spune:
Hai Anes!
O nastere de vis cred ca o sa ai daca la dilatatie 4 nu ai dureri. Vrei sa stabilesti recorduri de ne-durere ![]()
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
Ramo2007 spune:
Buan fetelor,
Multumesc mult pt.urarile adresate Sarei!
Pt. Sara ziua a inceput la 8.45, cand am trezit-o cantandu-i La multi ani!Saracuta se uita la mine si nu stia ce se intampla.Am trezit-o cu speranta ca va reusi tati s-o culce la pranz mai devreme ca sa putem ajunge la 16 la restaurant.A cantat si ea cu mine a muti a muti= la multi ani, i-am dat cadoul de la mine si tati, o orga si a inceput concertul.Eu am plecat la coafor, m-am intors la 13.30 cu gandul ca la 14 sa trezesc printesa...da de unde ca ea nici nu dormea se juca in patut.Eu si tati am inceput sa ne pregatim si am imbracat-o si pe ea si la 14.30 am plecat spre parintii mei sa-i luam...in masina surpriza, Sara a adormit...ne gandeam ca la restaurant sa stea mama cu ea in masina pana se trezeste.Cum a parcat tati in fata restaurantului s-a si trezit.Cand am intrat...chiote de bucurie cand a vazut baloanele si a inceput sa danseze.
Toata lumea s-a simtit bine, Sara radia de fericire, canta dansa...
De pe tava a ales 1. cartea 2. bratara de aur 3. hartia de 5 milioane...deci eu zic ca e de bine.Cand a vazut tortul a inceput din nou sa cante si a suflat in lumanarica.La 21 am dus-o la ai mei si noi am continuat petrecerea pana spre ora 1.
Poze de la petrecere aici
http://www.facebook.com/#!/album.php?aid=49750&id=100000210584582
Anes, nastere usoara iubita!
Ramo2007 spune:
Am uiat sa va spun ca e posibil ca Sara sa fi racit la burtica.Vineri a stat la parintii mei pana spre seara si a facut f des pipi si cand vroia mama s-o ridice dupa olita plangea.In schimb,acasa, nu prea vrea sa bea lichide si cand ii aduc olita plange, face pipi si cand dau sa o ridic plange din nou.
Maine dimineata vreau sa duc proba de pipi la Medlife pt sumar si urocultura.
Eu o suspectez de ceva timp cu infectie urinara, ca plangea cand o stergeam si la baita si nu prea papa si are cearcane.
Sper sa fie ok si sa n-o mai usture, seara la culcare, se dezbraca in funduletul gol dupa ce o pun in patut...cred ca o ustura 
criss703 spune:
Anes 

nastere usoara fara dureri ! Te-am visat azi noapte si pe Remus si chiar ma gandeam daca ai nascut 
La multi ani Ana Teodora ! 

Ramo ma bucur ca a mers totul bine si abia astept sa vad si poze ...nu am cont facebook si nu le pot vedea
.Sanatate Sarei sa nu se fi imbolnavit !
Eli drum bun si te asteptam cu povestea 
anes spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Otiliav Hai Anes!![]() O nastere de vis cred ca o sa ai daca la dilatatie 4 nu ai dureri. Vrei sa stabilesti recorduri de ne-durere |
Unde nu da DD sa stabilesc un astfel de record! Sunt si eu mirata si asistentele...nimic, nimic, ma tot intreaba. Totusi, cu dilatatie sigur mai mare de 4 nu trebuia sa ma doara?
Intreb si eu...!criss,
ce draguta esi tu...auzi, sa ma visezi! Totusi, la 36 de ani sa nasc asa usor este mare lucru zic eu! Si data trecuta am nascut usor, dar inai mi s-au rupt membranele, apoi au aparut contractiile.
poze
Mami de
Remus , o minune!(10.10.2008)
37+
Amalia spune:
Anes sa fie cea mai frumoasa si mai relaxanta poveste a nasterii!
Nu degeaba Remus e nascut pe 10
....asta va fi o nastere de NOTA ZECE!
Mi se pare mie, sau bebe il asteapta pe Mosu' de amana atatea ore venirea...

poze august 2010
loryd spune:

Anes
. Nastere usoara!
Ramo, ma bucur ca v-ati distrat la petrecere. N-am putut vedea pozele ca nu am cont pe facebook. Pupam printesa mica. sper sa nu fie nimic ingrijorator. Asteptam vesti.
Eli, sa va bucurati de micutii vostri. Sa va traiasca. Multumim Anca pentru ca ne-ai tinut la curent cu evenimentele.
Noi pregatim ghetele si-l asteptam pe Mos Nicolae!
Sper ca Mosul sa le aduca tuturor copiilor sanatate, un munte de fericire, bucurii si parintilor tot ce-si doresc pentru ei. 

Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
POZE LORY

Iulia si
Delia
Eduard Stefan (12.10.2008)