Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (169)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Si ca sa raspund la intrebare totusi pt ca nu-mi place sa ma fofilez , ei bine nu prea am timp si nici chef de invatat.
Azi ma duc la sedinta cu parintii la A la gradi (am emotii )si maine pregatesc niste gustari si un tort ca duminica o serbam pe mandrutza.
De luni mai vad eu de ce ma mai apuc ...

la multi ani pt A cea frumoasa si isteatza!

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

le dati oscillo saptamanal pt prevenire raceli? io am uitat de 3 sapt

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

io nu dau nimic

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Fetelor, help! Cum pun emoticoane la semnatura? Nu-mi mai aduc aminte! Si m-am chinuit ceva cautand, dar tot degeaba!

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Azi am fost si am taiat motzul finutzului , ce s-au mai jucat mititeii... se urmareau unul pe celalalt, ce facea Anastasia facea si Marc si invers si toti care eram, vreo 8 insi stateam si ne uitam ca la teatru , a fost dragutz tare.
Am mai pus nishte pozici in album , am reusit sa apar si eu in poze cu fica-ma ca in rest doar eu o pozez si cel mai des apare cu mama si cu soacra-mea ; Miremia si Ayanna sunteti scumpe tare, cum aveti voi grija de albumele noastre , oricum eu nu terminasem de incarcat pozele si de asta le lasasem la data respectia.
Aseara my little girl a avut program de noapte,tt, foiala, kk, jucat in patutz cu jucriile, foiala, tt, iar foiala , iar tt si de abia pe la 12 si ceva somn - eram rupta , m-am obisnuit ca de la 10 sa ma delectez si eu cu ceva emisiuni, sau sa intru pe net
Apropo de tt, ati mai vazut vreun copchil sa suga stand cu fundul in sus si capul in jos? Exact asa face , se suceste la tt de ajunge in poz respectiva ca ma si mir cum de nu-i vine inapoi, apoi sa mai si inghita

pui mic

Salutari si de la noi.
Fix asa papa si Teo. Cu fundul in sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lillo

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Cred ca ii iese si Marei un dintoc ca atata mai plange in somn...plus ca roade tot si face si ceva balute. E musai sa fie cu temperatura?

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Neatza!
Nu e musai febra. Noi avem 7 dintisori si inca unul pe drum si nu a facut deloc febra. A fost insa agitat, s-a trezit mai des, a ros mai mult. Doar la ultimul a avut o temperatura mai ridicata decat de obicei (el are 36.9-37 de grade temp normala si ieri avea 37.1-37.2 )

Si la noi la fel a fost.

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Fetelor, help! Cum pun emoticoane la semnatura? Nu-mi mai aduc aminte! Si m-am chinuit ceva cautand, dar tot degeaba!

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Le scrii shortcut-ul, exact ca intr-un mesaj obisnuit.

_
Mami de strumfita zgubilitica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

Buna dimi fetele!

Intru repede sa urez si eu LML sarbatoritilor zilei...
LML Ariana!
LML Tudorel!
LML Uca!
LML Andrei!
LML Amaris!

Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si sa aveti o viata frumoasa.

Am vazut pozicile Ucai...foarte dulce! si ce rochitica si caciulite frumoase are...sunt crosetate de bunica??? Iar tortul ala eu tind sa cred ca e de jucarie ca prea arata fain!!!

...
Am pus si eu pozici noi, de la plimbarea de dimineata, ca ziua de azi a venit la noi cu o surpriza mare...o sa vedeti in album!

Merg sa mai citesc din urma...

_

wow zapada!!! Foarte zgubi cu roshiori in obrajori! Asa, frumusetile se cresc la rece, nu ca la Bucale, cald de casca matzele...

AMR 4, aproape o dama bine!

Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

Citat:
citat din mesajul lui dulcineea_cj

A inceput de azi sa cada cate un fulg...mi-a facut un cadou frumos vremea asta A nins exact azi cand ...

implinesc 10 LUNI!!!!!

Asa ca ...poftiti la de toate
Lml pufilor nascuti azi ,in special Arianei
Sa aveti o zi frumoasa !
Pupici

"Nu exista dragoste ,ca dragostea unei mame si nici o legatura mai stransa cu pamantul…decat legatura pretioasa,ce vine de la Dumnezeu,a unei mame atunci cand da nastere copilului sau''

mami de 2 ochi albastri
LML si lui A

mami de Alex si Radu

LML si din partea noastra!

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

Buna dimi fetele!

Intru repede sa urez si eu LML sarbatoritilor zilei...
LML Ariana!
LML Tudorel!
LML Uca!
LML Andrei!
LML Amaris!

Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si sa aveti o viata frumoasa.

Am vazut pozicile Ucai...foarte dulce! si ce rochitica si caciulite frumoase are...sunt crosetate de bunica??? Iar tortul ala eu tind sa cred ca e de jucarie ca prea arata fain!!!

...
Am pus si eu pozici noi, de la plimbarea de dimineata, ca ziua de azi a venit la noi cu o surpriza mare...o sa vedeti in album!

Merg sa mai citesc din urma...

_

Ayanna nu sunt crosetate de bunica ci sunt cadou de la Teo al Luciei

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Alexandra
Ariana
Amaris
Buturel