Prietene la bine si la greu - 80
Raspunsuri - Pagina 5
Lumi_Richard spune:
Am fost la Moldova cu Shtrumfy si Andrutza!!!
Doar ca fata mea a fost prea ocupata cu casuta ei,apoi cu o toba....abia la plecare vroia sa "vorbeasca" cu Andrutza.
Tot cu nervi pe ea,musca tot ce prinde,rontaie la jucarii,deci tind sa cred ca de la masele e atat de irascibila...
Oh,Monis,a mea nu a avut nici un virus,si tot miorlaita este....daca vine la mine si nu o iau in brate,incepe sa planga.
Daca nu vreau sa-i dau ceva,plange,tipa etc.... Poate e o alta etapa in dezvoltarea lor,iar la Iuli se mai adauga varicela si statul in casa....
Floricik,mai bine,ati bagat o plimbare in familie,si si-a mai "clatit" si Zburly ochii cu un cavaler frumos!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi
strumfy_12 spune:
Scuze pentru greselile din mesajul anterior dar nu mai am cum sa editez.
Mami fericita de strumfita
dienutze spune:
Citat: |
citat din mesajul lui douradoudou buna noaptea de la mine..imi pare rau ca iulianul este marait ..sper sa-si revina. u monis vroiam sa va intreb daca vreun fulgusor de-al vostru a avut bubite pe fata in rimele saptamani..a mea maysaa din a 2a saptmana are niste bubite ca un fel de cosuri..mi-a spus azi doctorul sa o dau cu sudocrem si pe fata ..daca a mai fost cineva in situatia asta plz help..in rest este bine..azi ,la 3 saptmanai si 5 zile avea 54 de cm(avea 50 la nastere) si 4.500kg(avea 3.100 la nastere)..am fost pe afara..a dormit fara probleme in masina si in carut ..e o dulce..ma duc sa va mai citesc din urma.. u all alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009) si de printesa razboinica Maysaa |
Pup printesicile!
Si Natalia mea a avut inca de la nastere niste punctisoare de grasime pe obraji si mai ales la baza nasului. Ciudat a fost ca ii dispareau dar apareau altele!
Pedi mi-a zis sa le ignor...nu am dat cu nimic. Au disparut cam la doua luni jumate de tot!
Pupici!
Lumi_Richard spune:
Alexa,pupam Maysaa grasunica!!! Ma bucur ca ne mai spui de ea Nu stiu sa-ti dau vreun sfat,imi pare rau....
Many,si voi va chinuiti cu grevele??? Offf,sunt alaturi de voi,eu am fost "mama grevelor" O sa treaca,va incepe si Vladut sa pape.
Singurul sfat pe care vi-l pot da este sa nu-l fortati(am mai spus,noi am facut asta,si nu a fost bine)
Annabelle are nevoie de activitate continua cand sta la masa,atfel nu mananca. Cea mai noua chestie inventata de mama: un vas cu apa in care ii pune capacele,paharele,lingurite. Dupa masa,totul este ud,dar macar mananca 150-200
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi
monis5 spune:
Many da, asa e, am aici si sunt f bucuroasa si multmita de asta . Din pacate din categoria aia "best friends" s-a ales praful, ca tot mi-am amintit acum cand am scris aici (una a murit la 31 de ani impreuna cu copilasul de 6 ani, una e sociopata, ocupata cu cariera, copilul si... statul in casa, una e insarcinata cu al 3lea copil si vorbim doar la telefon, ca timp ioc, una s-a mutat la Oslo, alta acum 3 sapt la Seattle... ce sa zic... ).
La ??? Cand vrei tu si pt Vladutz, sper sa se apuce curand de papa (ceea ce-i doresc si lui Iulian)
Any merci si somnic dulce sa aveti!
Alexa sunt ca niste cosuri si azi sunt intr-un loc si peste 2 zile prin alte locuri? Daca da, pediatrul zicea ca sunt de la grasimea din laptele de mama si trebuie lasate in pace. Personal n le-am dat cu nimic si au disparut cum a zis el (sudocremul usuca rau, iar altele pot fi prea grase pt asa ceva - parerea mea ). Felicitari pentru greutate! A crescut super . Noi asteptam poze cu ea oricand sa stii
Lumi ca va am pe voi nu ca ma face sa ma simt mai bine, dar in seri ca astea e singurul lucru care ma face sa ma simt mai bine, inafara de Iulian.
Strumfy noi am trecut printr-o stomatita acum vre 2 luni... de data asta nu e. Dar o sa mai verific si maine.
Ce fain cu locul de joaca .
Apropos de asta, noi unde putem merge oare? La miile de bile de la Ikea nu au inca voie ca-s prea mititei
.
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
padi spune:
Apar si eu la ceas de seara.
Sa vad ce-mi mai aduc aminte:
Monis, cand a avut Laura rosu in gat manifestarile au fost identice: refuz total mancare, suparici si mai apoi febra. Am avut noroc cu sanul, pe care nu-l refuza. la Iulian.
Lumi, ma bucur ca Anabelle a inceput sa pape bine. Nu o laud (stii tu de ce ), dar si Laura mananca mai bine.
Meniul de azi:
- dimineata: iaurt+ceva de rontait
- pranz: carnita de curcan+mazare+orez. (totul pasat si amestecat cu o lingurita de smantana)
- cina: 1/4 avocado + 1 mar + 1/2 banana
Laura, parca tu intrebai de LP/LV. Chiar azi am urmarit o emisiune la tv: http://www.antena2.tv/emisiuni/traieste-sanatos la care tema a fost: Laptele in alimentatia copilului. Din cate am retinut eu, se recomanda LM (chiar si in al doilea an de viata al copilului) iar la copiii care au deja 1 an, si nu mai sunt alaptati la san, se recomanda LV (de preferinta UHT). Vad ca pe site au si arhiva cu emisiunile, poate apare maine si emisiunea de azi 25.11.2010
Tina, nu imi spui si mie la ce masuta cu activitati Lego te gandesti sa cumperi?
Andre, a sosit buni? Tu ce tricotezi/crosetezi? (sau nu am inteles eu bine )
Cam atat imi aduc aminte,
Adriana de Laura (08.12.2009)
dankutza spune:
Am dat Like la pagina de la Orly si am reusit sa votez pe Sabina si pe Avaloni. Dar nu reusesc sa o votez pe Lumi. Nu stiu ce pui mei are. MA pune sa dau Like la pagina lor si apoi nu-ma recunoaste desi sunt logata. DIn cauza asta nu-mi apare thumb up ca sa votez. MAi incerc maine de la servici.
Dana, mama lu' Pinky
miany75 spune:
am revenit pe plantatie..
lumi ce bine seamana copiii astia:si david mananca numai cu entartaiment:lingurite,recipiente cu capac (pe care le tot desface si le pune la loc),cutii in care sa puna cate ceva si..manutzele bagate in mancarica si de o vreme buna si in gurita,dupa "palpare"
Doura felicitari ptr. progrese;despre bubite zic si eu ca nu l-am dat cu nimik ..au trecut de la sine
sunt prin zona...stam la o beuta?!
lili_a spune:
hei
slaba miscare duamnelor, licu stiu cu ce e ocupata, restu ce faceti?
monis s-ar putea sa nu aiba nimic Iuli, sa fie doar perioada asta naspa si d-aia sa nu manince. La cartea cu "child behaviour" zice ca miorlaiala si lacrimile siroaie + tantrumurile cind nu intelegem/nu facem ce vor ei, sint caracteristice virstei la care se afla, inteleg mai mult decit pot exprima si vor sa faca mai mult decit sint capabili deci sint foarte frustrati. Vestea buna este ca in curind vine o perioada senina in care sint impacati cu ei insisi si deci toata lumea va fi multumita - mai e putin, la 18 luni se rezolva Daca e sa fie rosu in git, incearca sa-i dai legumele blenduite bine ca sa alunece pe git sau fa-i o supita de pui Iuli suparat si pe mamica lui si plusez si eu pe linga many cu o berica
douradoudou ce repede creste Maysaa! Bubitele alea de obicei sint consecintele hormonilor transmisi de tine, si eu stiu ca fie ca le dai cu crema fie ca nu, trec tot cind trece si efectul hormonilor respectivi
lyly moama ce placinta ai scris! Mi-ai dat idee sa mai incerc si eu taieteii de orez, primele dati nu prea i-au placut. Lila adoarme in patul ei de cind ne-am apucat de experiment, doar ca dureaza o ora pina se frichine prin pat si eu o masez pe spate si cint fals dar convingator nani-nani sh-sh-sh. Cind o adormeam in brate avea seri cind adormea si 5 minute si altele chinuitoare cind o leganam/plimbam tot cite o ora. Azi a fost o seara excelenta, a adormit la sin ca a epuizat-o soacra-mea
licurix nu stiu sa-ti recomand LP ca fie-mea n-are nici o intentie de auto-intarcare ba dimpotriva (monis si eu am revenit la perioada bebe si mi se intaresc sinii la 4 ore ). Eu ii fac cereale din cind in cind cu Lactana Bio de la Topfer, o cutie mare cu 2 pungi (in total 600 g) costa ~ 40 lei. Chestia asta cu LP (care contine zer praf) mai bun ca LV cred ca merge daca faci comparatie cu Zuzu sau alt LV din comert, daca ai o sursa ca lumea de lapte adevarat de la o vacuta hranita sanatos, eu personal cred ca laptele ala e mult mai bun. Pam-pam!
Lumi si Strumphy ce frumos ca v-ati intilnit la locul de joaca, domnisoarele mici si jucause
In seara asta intentionez sa ma culc devreme, asa ca va pup si am fugit la
raluci_b spune:
monis - asa este dupa boala, o sa-si revina, Remus abia de ieri mananca nitel mai bine in rest tzitzi toata ziua, avand in vedere ca 1 decembrie este zi libera putem lasa taticii cu copii acasa si noi sa mergem la o bere
Alexa - zic si eu ca si fetele, lasa bubitzele ca trec sunt puncte de grasime, sa traiasca fetitza care se dezovlta frumos
Floricik - hai ca v-a prins bine plimbarea. Si eu stiam ca incepe de joi dar am vazut pe site ca au schimbat. Mergem si noi sambata, sper sa fie chestii misto
Andre - au venit musafirii, ce faci faci torturi peste torturi?
Many - esti mai bine da, deci bem o bere?
Liloasele plimbacioasele cum pleaca ele la shopinguri
Dozz, Lyly - rezolvat cu comanda, asteptam produsele
Astazi pauza curent pana pe la ora 17......am facut atatea chestii prin casa, hmmm ce inseamna calculatorul asta
Ralu - chiar asa tu pe unde umblii?
Poppy - ca de cand ma tin sa zic, eu iau carne de manzat auchan de obicei, imi place ca este foarte frageda si nu asa atoasa ca aia de vita
Remus mai tuseste spre deloc din fericire a mers figura cu ridichea
imbratisez cu drag toti bolnaviorii si mamicile lor
si pt fetele din butoi
un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim
sunt mamica de 1 AnRemus Andrei(8 nov '09)
pt bb2