Prietene la bine si la greu - 80
Raspunsuri - Pagina 13
magdaz_ina spune:
IULIA
CALIN
_
*Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare*
Magda,mami de topmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006
magdaz_ina spune:
Monis
_
Magda,mami de topmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006
dankutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluci_b Eu mi-am facut analizele de glanda la recomandarea nutritionistului, zice ca aceasta se poate modifica dupa sarcina, din fericire la mine au iesit bine. |
Ce analize ai facut?
Dana, mama lu' Pinky
magdaz_ina spune:
citat din mesajul lui dankutza Doamnelor, vorbiti de borcanele. Care dintre ele sunt safe? Eu m-am uitat la cele de fructe si au in combinatie si suc concentrat din fructul care este in borcanel. De ce? Daca este de pere, de ce trebuie pe langa para propriu-zisa si suc concentrat de pere? Ce borcanele de legume ati gasit safe? Eu am in frigider vreo 2 borcanele de rezerva. Au mai oprit astia gazul si am fugit la mama sa-i gatesc ca era copiul nemancat. Pana acum, Pinky a mancat 2 borcanele de la Nestle de fructe, un borcanel de legume de la DM si o budinca de vanilie de al Nestele (crae i-a placut teribil, dar lui masa nu i-au placut ingredientle citite ulterior). Evident ca am apelat la ele cand eram stransa cu usa. Mai am si niste borcanele de la Nestle cu fructe, tot rezerva, ca doar vine iarna. |
Nu stiu ce ar fi safe, Rares accepta doar Nesle pui cu cartofi si morcov pentru 6 luni, cele cu fructe nu i s-au parut amuzante... mai avem de lucru pana ajungem la scopul nostru de mancare in casa si fructe naturale...
_
RamonaCopot spune:
Hipozelo , da tu pana la 1 jumate cand tinem pumnii ai pauza, de te lafai asa pe net??
Atata am vb despre borcanelele alea pro si contra...eu am luat ce mi-a convenit, adica partea pro. Le-am folosit intens, mai ales pe timp de vara cand plecam de acasa dimineata la 9-10 si de cele mai multe ori intram inapoi in casa dupa miezul noptii (copilul se culca in carucior, la ora lui obisnuita 10). Ce era sa car dupa mine mancare gatita sa o servesc la copil borsita gata? Apoi cand refuza mancarea, borcanelul lui preferat de legume si curcan (nestle 6+) ne scotea din necaz mereu. Eu vreau sa cred ca sunt mai safe decat se vehiculeaza pe la niste surse, care vb asa despre ele din cauza de nestiinta, din cauza de pret (ca daca stai sa te gandesti sunt destul de costisitoare, mai ales daca papa copilul vreo 3 din alea pe zi, pe langa lapte si alte cele), sau din cauza de idee preconceputa despre astfel de meniuri. In mintea lor cele mai multe le asociaza cu o conserva de a noastra, dar eu tot cred ca sunt un meniu echlibrat, cand se alterneaza cu diverse sortimente. Am zis!!
Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:
DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi
smaranditza spune:
'Neatza la amiaza! Abia acum am reusit sa-l adorm pe Timi, si am intrat sa ma dau o tura mica pe forumache, dupa care fug la treburi.
miany si Ancutz, felicitari pentru copiii vorbareti! Eu desi vorbesc foarte mult cu Timi (in afara de pregatirea pt sesiunea de iarna ), inca nu si-a dat drumul la vorbit. Spune mama, tata, baba, dada, papa si cam atat.
Insa stie sa arate cateva animale (caine, pisica, iepure, gaina, oaie) si sa imite cainele si pisica. Si mai stie sa imi aduca ce carte ii cer. Daca ii spun: Timi, vrei sa-i aduci la mami cartea Omida mancacioasa, sa iti povesteasca? Imediat ia cartea si vine cu ea. La fel si cu celelalte. CRA-CRA!
Ionela, eu cam seman cu eroina din povestirea ta.
E clar ca am paranoia microbilor si trebuie sa fac ceva reparatii la mansarda. La mine, oricine intra in casa, intai merge la baie si se spala pe maini, apoi merge in camera si se joaca cu copilul. Si nu va mai spun si altele, ca va oripilez rau de tot si nu mai vorbiti cu mine.
Ma duc sa pregatesc ceva de papa si mai revin daca nu se trezeste kinderul pana atunci.
Doresc si eu din suflet: LA MULTI ANI FERICITI sarbatoritilor de azi. Sa cresteti mari, sanatosi, sa aveti o viata senina si plina de multa iubire!
IULIA
CALIN
PS: Madam le Broscutz, mi-e dor de matale!
Edit:
dankutza, tinem pumnii. Va fi bine, o sa vezi.
strumfy, rondele de orez de la DM. Cereale care sa nu baloneze nu am gasit inca. angi_san spunea ca cele cu orez si vanilie de la Milupa au fost singurele ok pentru bebele ei.
Ancutza_Bro spune:
Iulia si Calin
Andre sa stii ca eu ma bucur ca ai luat decizia asta...mai lasa bucatareala excesiva si ia si te odihneste putin si te bucura de cea mai frumoasa zi a Chiarei
Raluci uite, iti trimit cativa fulgi
Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)
Ramonika spune:
LA MULTI ANI IULIA
LA MULTI ANI CALIN
strumfy - nu stiu sa-ti raspuns la intrebari, decat ca eu alte rondele de orez expandat nu stiu, decat alea care le banuiesti tu.
dankutza - nici tie nush sa-ti raspund la intrebare, insa iti urez multa bafta la inspectie. stiu ce inseamna.
monis - mi-a ramas gandul la prietena care a murit la 31 ani, impreuna cu copilasul? cum asa?
Alexa - si cretulina a avut puncte albe pe fatza. trec fara sa trebuiasca sa faci ceva anume. felicitari pt. progrese
v-am like-uit pe toate
Andre - nu-ti mai bate capul. fa cum stii tu mai bine. sunt curioasa ce metoda are buni pt. a o invata pe CHiara la olita.
mi-a ramas in minte cum ziceai ca buni o adoarme in 5 minute pe fata. cum reuseste? la noi dureaza 1 ora sau chiar mai mult...
Lalu - tu ce mai faci? pregatiri pt. ziua fetei?
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
dana n. spune:
despre borcanase:
Smaranditza, David a inceput diversificarea cu borcanase iar acum este hranit in proportie de 50% cu borcanase...totusi nu ma simt jignita de postarea ta. Sunt constienta cu nu putem gandi toate la fel... Mie mi-a intrat si a ramas fixat in creier ca nu sunt nesanatoase borcanasele si punct. ..ii vreau binele copilului meu. Daca nu am legume bio la dispozitie prefer borcanasul. Asta nu inseamna ca ma duc in magazin si il iau pe primul pe care il vad...Dankutza, eu le selectez...am gasit de la hipp si de la alnatura cu 100% fruct (dar nu sunt toate asa, la hipp sunt in niste borcanase de plastic). Legume cu carnita ii dau doar alnatura...la hipp de la 8 luni au bagat sarea. Nu ii dau nici sare nici zahar lui David.
Trimit si revin...ma trage un pitic de pantaloni.
------------------------
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank">daca va plac pozele noastre, votati-ne: da-1 si da-2
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)
dankutza spune:
citat din mesajul lui strumfy_12 Vreau sa ma lamuriti si pe mine cu cateva chestii: 1 Cand va referiti la rondele de orez va referiti la alea care se gasesc la magazinele gen plafar? |
Raspund doar la una ca nu stiu la celalalte. Eu ii iau lui Pinky rondele de orez simple sau rondele 4 cereale. Amndoua sunt fara sare si fara zahar. Evident le prefer pe cele din 4 cereale, dar nu le gasesc tot timpul. Sunt bio. Am vazut si in MegaImage rondele de orez bio. Posibil sa se gasesca si in plafar. Nu stiu.
Dana, mama lu' Pinky