Regasiri (51)
Raspunsuri - Pagina 9
mayaione spune:
Eu ii luasem Anei o papusa care face pipi, un ruj si o perie de par disney princess, numai ca le-a descoperit inainte de mos, asa ca tr sa iau altele.
Dodo-pui spune:
Smechera Ana ea iese in castig
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
roxana c. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mayaione Eu ii luasem Anei o papusa care face pipi, un ruj si o perie de par disney princess, numai ca le-a descoperit inainte de mos, asa ca tr sa iau altele. |
Super!!!! Fata desteapta, a stiut unde sa caute
Eu le tin in portbagaj ca acolo nu au ce cauta
mayaione spune:
Roxana uite ca nu m-a dus capul, era bine sa le las in portbagaj. Asta e, data viitoare.
Dodo-pui spune:
Eu le ascund prin sifoner pe rafturile de sus...deoarece Bogdi nu-i catarator...cand o creste putin(adica de la anu') huna trebuie sa-mi schimb "obiceiul"
Dumnezeu imposibilul!
iulia-stefy spune:
Va ofer o felie de tort si sampanie pentru pititci....
Am nevoie urgenta de o recomandare de medic oftalmolog in Iasi. Pentru copiii. Multumesc. Bambo, poti sa ma ajuti cu un raspuns?
bamboletta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iulia-stefy Va ofer o felie de tort si sampanie pentru pititci.... Am nevoie urgenta de o recomandare de medic oftalmolog in Iasi. Pentru copiii. Multumesc. Bambo, poti sa ma ajuti cu un raspuns? Lacramioara si Stefania Iulia (05.12.2006) Bazar pentru SEBI |
offf am uitat sa-i urez lui Stefi La multi ani...mult noroc in viata,sanatate si tot ce-si doreste
Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
roxana c. spune:
LA MULTI ANI, STEFY! Sa cresti mare, sanatoasa, sa ai noroc in viata.
La noi a venit Mosul, a luat biberoanele lui Calin,el singur le-a adunat si le-a pus intr-o punga pe care a lasat-o langa ghete. Iar Mosul a luat biberoanele sa le duca la alti copii si i-a lasat cadourile ( un tricou, maieuri si dulciuri la greu) Si ceeace ma mir, a baut laptele din cana, cu paiul, nici macar n-a pomenit de biberoane acum, seara, la culcare - dar nici n-a adormit inca- sa vedem in continuare ce vom face.
Dodo-pui spune:
Buna dimineata , si
La multi ani celor ce-si serbeaza onomastica!
Dumnezeu imposibilul!
ank999 spune:
Cu intarziere ca de obicei, da din toata inima Stefi.
Sa cresti mare, sanatoasa si norocoasa! Lacramioara sa aveti parte de multa fericire si noroc! Cum a fost petrecerea? De ce ai nevoie de oftalmolog?
A...stiti ca si eu cautam oftalmolog, am fost acum 2 saptamani cu capra si cica e ok. Aveam eu un pitic, pt ca se tot plangea ca o doare un ochi si nu suportya lumina puternica, Zicea dr ca probabil durerea survine pe fondul unei raceli, nas iritata samd, iar fotosensibilitatea o au majoritatea oamenilor.
La Multi Ani tuturor care isi serbeaza onomastica.
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,