Regasiri (51)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dimineata si la multi ani sarbatoritilor!

O saptamana asa cum v-o doriti!

dod-participarea noastra in concurs

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

pe toata lumea.
Ma uitam la Tv si vedeam ce Iarna e la Iasi. Fetele s-au jucat deja cu zapada. La noi astazi ploua oribil.
Lacramioara multumim pt cafea.
Dbunny da ce de copii/cadouri. Pozele?
Aelita imi pare rau ca au fost bolnaviori. Imi imaginez ce e pe capul tau
Dodo eu vad cafelele de la tine si
Dastefa fetele sunt bine?
Maya voi? Botezul dupa sarbatori, nu?

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

La multi ani Tudor. Danita sa-ti traiasca baiatul sa fiti cu totii fericiti si sanatosi. Mai treci si pe aici ca ne e dor de tine.
La multi ani Oana. cu sanatate, noroc si multa fericire

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Aelita poate gasesti la voi Normix siropel, stiu ca a aparut varianta pt copilasi, la noi nu se gaseste, Anei ii dau pastile cand are probleme cu kk. Il regleaza garantat, e f bun si nu se absoarbe deloc in sange parca, doar la nivel de intestin actioneaza.
Vreau si eu sa vad fulgi de nea, de-abia astept sa ninga si la noi, Ana se va bucura enorm, ii place mult zapada.
Eu ma lupt cu o lactatie la care vreau sa renunt, nu mai rezist. Doua zile la rand mi-a vomitat tot ce manca, plus agitatie continua. L-a gustat al meu si i s-a parut acru, dupa care a fost ok si tot asa. Insa s-a simtit la greutate, pana acum lua peste 300 gr pe saptamana, acum doar 100 gr. Nu stiu de la ce e schimbarea, ca meniul meu e neschimbat, piept pui, supa pui, peste, cartof si banane. Mi s-a luat. Nu mai pun ca e rupta de foame imediat dupa ce papa 150 ml lapte de la san. Lapte praf mananca cam 80-90, rar 100. Insa doarme f bine, de aseara i-am dat numai lapte praf si recupereaza somn la greu. Nu o sa iau pastile, insa o sa ma mulg cat mai rar, poate in cateva luni dispare de tot.
Cu imunitatea sta bine zic eu, am tot scos-o afara si am tinut-o 3-4 ore, nu a patit nimic, eu ce stranut si sunt mucioasa. Nici Ana nu a racit. Acum ploua nu am unde s-o scot, nici ieri nu am putut, am fost insa la soacra si era un frig la ea in casa de ne-am intors varza. Nu ii inteleg frate, zgarciti pana in oase, si au bani. Lui bb i-a placut frigul de acolo ca a dormit 5 ore .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Maya sa treaca repede aceasta perioda...
Voma poate aparea de la un rosu/roz in gat sau inflamarea amigdalelor.
Eu cand nu am mai alaptat (pt ca mi se umflase rau un san si durea si pocnea piele...ehee ce distractie) dr mi-a spus comprese cu rivanol si muls din ce in ce mai rar...in dupa doua zile nu m-am mai muls deloc...si mi-a fost destul de bine.

dod-participarea noastra in concurs

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Maya,am sa intreb la farmacie si de Normix.
nu ai putea sa ii mai dai sa suga doar dimineata si seara eventual,si restul lapte praf ?daca mai vrea san...sau doar dimineata.dupa o perioada de scos cu pompa,cand eventual se duce gustul ala...poate i s-a parut sotului,poate e vreun rosu in gat.Si Miguel a avut zile cand urla,nu sugea,stagna in greutate,si cand isi revine din ce o fi avut,suge de rupe pana face burta cimpoi si doarme acum 8 ore noaptea ! cand si eu ma gandeam ce o avea laptele...Sunt perioade,poate nu te-ai decis complet si incerci sa ii mai dai peste cateva zile..Nu vreau sa te confund! daca te-ai decis,mergi inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

si-s grabita si-s grabitaaaaaa

Aelita Ultralevura! fuga fuguta la farmacie. o pastila seara si una dimineata, le desfaci in bibele cu lapte! Laptele fara lactoza de la Mercadona are gust bun!

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Maya un mare pt tine sa iei cea mai buna decizie si totul sa fie bine.
Si eu vreau zapada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

maya am cautat in jurnal, Dani la 6 saptamani a inceput sa bage cate 150 ml bibe(la 6 saptamani am cam ramas fara lapte) insa nu mai stiu la cate ore...3-4.

aelita mai zi-ne de Sofia, cum ii merge la cole

Pun poze aici facute de cumnatamea la deschiderea cadourilor si ruperea piñatei, iar www.flickr.com/photos/dbunny/sets/72157625492444350/" target="_blank">aici poze facute de noi.

La noi ploua de 3 zile, de nici matza n-o scoatem din casa

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

DBUNNY NU POT SA VAD POZELE FACUTE DE CUMNATA. Ale tale sunt super. Regele-i Rege! Ma da ai muncit la tort nu gluma.
Pup!

Mergi la inceput