Regasiri (51)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Mai va ziceam ca a mea e un pic racita. Ieri a fost mama cu ea la ORL si a zis ca e un pic rosie peste tot, dar diagnostic laringo-faringita si a vreut sa-i dea antibiotic pe care nu l-am luat. Pai dc nu e decat un pic rosie?
A...i-au crapat buzele si habar nu am ce sa-i dau. Aveti vreo idee?

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Citat:
citat din mesajul lui ank999

Mai va ziceam ca a mea e un pic racita. Ieri a fost mama cu ea la ORL si a zis ca e un pic rosie peste tot, dar diagnostic laringo-faringita si a vreut sa-i dea antibiotic pe care nu l-am luat. Pai dc nu e decat un pic rosie?
A...i-au crapat buzele si habar nu am ce sa-i dau. Aveti vreo idee?

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

eu folosesc iarna sau cand e vant strugurel
ea zice ce se da cu ruj

cat despre marca inca nu se pune problema, din fericire
sa vedem cum o fi cand va intelege

angi cum mai esti?
poate scapi pana de sarbatori

Daria apracticat la greu zilele astea datul cu sacul prin gradina
na ca avem si un avantaj ca e terenul in panta
da sa nu credeti ca asa oricum era sacul cu pricina
i-a pus Titi vreo 2 paturi in sac ca sa-i fie cald si moale
noroc ca o are pe verisoarasa sa i-l care la deal

vorbeati de dulciuri pt Craciun
eu( adica mama) fac julfa si tocmai ma gandeam ce sa mai fac, ca nu prea am chef si nici timp
si ma suna o colega ca ne-au dat de la sindicat cate un cozonac(printre altele
na ca m-am scos
sper sa nu fie din ala de sa ajunga la catel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Dastefa eu am respectat ce a cerut doamna fustita rosie, bluzita alba, cand am ajuns acolo cateva fetite erau in rochite rosii si Ana era gata sa plece acasa, avea lacrimi in ochi ca de ce nu are si ea rochita d-aia si ca ea e cea mai urata etc. De-abia am convins-o ca asa a cerut doamna etc, ca asa e rolul ei, numai stiam ce sa-i spunem. Adevarul e ca mi se pare aiurea, ori toate in rochita ori in fustita, copilul e copil, mereu i se pare ca celalalt e mai ok. Drept urmare ieri a venit bunica-sa cu rochita, i-a cumparat una tare draguta, sa nu se mai planga atat ca ea nu are rochita d-aia. Ana nu stie inca ce inseamna o rochita de firma, dar am observat ca alege ce e mai scump dintr-un magazin, nu are gusturi proaste.
A fost dragut ieri insa spre seara mi-a fost tare rau iar socrii si cumnatu au venit exact atunci. Nu stiu cum am facut fata ca pur si simplu simteam ca ma prabusesc, ma durea capul rau, aveam ameteli, senzatii de greata. Eu cred ca de la oboseala acumulata, deja mi-e f greu sa ma trezesc sa-i fac laptele. Thea e cumintica foc, noaptea papa cu ochisorii inchisi, adoarme imediat deci nu ma mai solicita, dar numai faptul ca ma trezesc ma termina. Eu adorm greu apoi. Ziua sta ca o papusa, insa Ana e furtuna direct. Inca e geloasa si urla "eu sunt prima nascuta" deci ea merita totul:)).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

dani inca habar nu are ce e firma si ce nu. probabil pentru ca nici eu nu prea stiu firmele
dar ... deseori avem discutii de genul X are si eu nu. si atunci ii explic ca dani are Y lucru, pe care X nu il are. cele mai dese discutii sunt cu verisorii lui, ca vrea si el jucarii ca ale lor. si atunci rezolva problema simplu si facem schimb. si cate o sapt / doua, stau jucariile schimbate.
dar eu tot timpul i-am explicat ca nu pot sa ii iau de toate, ca ii iau atat cat pot, cand am bani si cand iau salariu (aseara a vb cu bunica la telefon si a intrebat-o daca a luat pensia sa ii ia si lui o jucarie ).
si, desi fiu'miu are camera plina, tot mai vrea. si tot nu e de ajuns. la noi asta e problema.

gasca si daca nu mai intru Sarbatori fericite si sa aduca mosul sanatate, fericire, bucurii si tot ce va mai doriti.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 11+
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

In primul rand La multi ani,Maya!
Scuze ptr intarziere

Am vazut poze cu Ana si Thea, 2 frumoase, pe Thea imi venea s-o mananc, dulcica rau, iar Ana...frumoasa de cand o stiu.

Am vazut si poze cu prajiturile lui Dbunny, recunosc ca m-am uitat la 2-3 apoi n-am mai putut ca deja aveam apa-n gura.

Bambo, am citit peripetiile de la prima serbare ...lasa ca o veti tine minte . Cu retetele alea...biscuitii cu vitralii nu ma incanta, cer rabdare sa ii decupezi, sa-i bibilesti....n-am chef, am treaba destula, nu stau si la aia . In schimb ma tenteaza biscuitii aia spiralati, as vrea sa-i incerc maine, dar...multe am maine in program, sa vad ce apuc sa fac si ce nu

Dbunny si Aelita, n-ati scris sau n-am vazut eu: cum a fost la serbare?

La noi...eu n-am fost ca am lucrat , in schimb a fost Marius, cu mama, cu Ana si cu Oana.... Am vazut in schimb serbarea pe cd, poze au facut doar vreo 3, dar facute de Oana, de la distanta....mare lucru nu se vede, din ce mi-am dat eu seama. Sa le descarc si le pun. ( nu ma intrebati cand...sper ca anul asta)

Au fost imbracati intai baietii in pantalon negru, camasa alba, vesta, papion , fetitele in rochite albe cu beteala pe ele. Au dansat, au spus poezii , cantecele si s-au prezentat in engleza ( e prima data cand l-am auzit pe Calin, acasa n-a spus un cuvintel macar in engleza). Apoi s-au schimbat in costume nationale , au spus poeziile , cantecele, colinde, a venit Mosu...
Despre poezii: va spusesem ca ii daduse 2 poezii: una o stia la perfectie, cealalta desi mai scurta...o spunea dar cu ajutor putin. Inainte cu vreo saptamana a mai venit cu o poezie , m-au apucat nervii....daca acum au 3 poezii...la grupa pregatitoare ce vom face, stam acolo o zi intreaga? Am repetat-o de cateva ori atunci, in ziua aia...apoi am uitat de ea Ei bine, la serbare a spus prima poezie- pe care jumatate a spus-o cu ajutorul educatoarei- iar a 2-a poezie a fost aia, ultima data, pe care bine-nteles ca n-a stiut-o mai deloc..... Eeeee....asta este...m-am consolat cand am vazut ca vreo 2-3 baieti su spus poezia fara ajutor, in rest.....ca si Calin, in schimb o singura fetita s-a pierdut in spatiu, restul au spus poeziile frumos: tare, fara ajutor....nu-i nimic, sanatos sa fie, ca va spune si poeziile la urmatoarele serbari

Despre haine de firma...nu obisnuim, sunt de parere ca se plateste firma, nu calitatea. Ma rog....sunt si exceptii.

Despre serbari si copiii care mai de care mai cu motz....asa e intotdeauna, sa stiti de acum incolo. La noi spunea educatoarea doar de camasa alba, papion si pantalon , dar doar 2 baieti n-aveau vesta, eu daca o aveam, i-am pus-o si p-aia ( deh....am vechime in serbari ) si bine am facut.
In schimb la noi incepusem sa strangem bani ptr cadouri ptr doamne, dar a aflat educatoarea si a zis sa nu cumva sa ne prinda cu ceva...in fine...nu s-au mai strans bani ptr cadouri, in schimb au venit care mai de care cu flori + cadouase Si asta am intuit-o, ii pusesem cadouri ptr cele 2 educatoare, dar a uitat sa le ia, asa ca nici nu i le mai dau, lasa ca le dau de 8 martie .

Gata cu scrisul, maine iar am multe in program...dimineata la servici, apoi foile ptr prajitura , curatenie , am promis copiilor ca facem bradul, daca am timp fac si biscuitii, daca nu....nu

Mi-am adus aminte ca vorbeati despre prajiturile pe care le faceti de sarbatori: ptr Craciun fac tort de biscuiti si o prajitura cu foi d-alea care se coc pe fundul tavii, iar de Anul nou aceiasi prajitura cu foi dar alta crema si tort cu piscoturi si ananas.

Gata, acum chiar ca va si va las .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Neata!

Vad ca eu am dat stingerea si tot eu dau si cafeaua ( nu mai pun emoticonul ala ca-s la servici si intra greu)

Dimineata eram la baie si vine Calin peste mine, el era fresh, eu dormeam pe mine: "mami, facem bradul?" Le-am zis ca facem azi bradul, dar nu la prima ora.... Apoi intra in dormitorul fetelor unde erau trase draperiile si era intuneric ( oricum nu era prea zi afara,la 7 si putin, dar acolo era bezna) si spune :"mami, la fete in camera e noapte"

Va spuneam ca am terminat cu cumparaturile Mosului, mai aveam ptr Oana doar. Si ea vrea telefon , am tot cautat...in final i-am zis ca nu se poate, sa uite de telefon, ii voi lua anul viitor cand voi reinnoi abonamentele.
Si mi-a cazut in mana o oferta de la Internity, cu telefon LG GD 510 ( adica cum vrea ea: cu touch, camera foto ok, camera video ok, memorie destula ptr cantece...etc), cu 1 leu la abonament de 12,13 eur. Asta e treaba naspa...abonamentul, dar platesc in avans o luna, apoi 2 luni e gratis- e acum o oferta- si apoi dupa 8 luni pot schimba abonamentul intr-unul mai mic . Am fost aseara cu Marius, avem deja cate 2 abonamente fiecare pe un nume, sa vedem daca ne mai aproba de inca unul, daca nu...o tarasc pe mama acolo. Nici telefonul nu-l mai aveau aseara, dar cica le vor aduce astazi...sper sa fie asa.....sa-mi tineti pumnii sa-l mai gasesc, urmeaza sa ne sune de la magazin sa ne spuna daca au acceptat inca un abon si daca le-a venit telefonul.
Sa ne tineti pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Roxana bafta cu telefonul. Sper sa il gasesti.
Bucuria va fi mai mare pt ca nu se mai asteapta.
Ma da cat a durat serbarea la voi?
Laura ma bucur ca sunteti bine . Cat despre jucarii asa e si la noi, ii plac si cele marunte si ca sa fie treaba, treaba ii ia mama tot timpul, nu vrea nici sa le dea inapoi pe cele care le cara de la David si nici nu le baga in mod deosebit in seama.

Maya Ana ca sa-i treaca gelozia.
Dastefa tare Daria cu saniuta ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Nu ma intrebati de serbare la noi ca ma apuca depresia!! In comparatie cu ce fac pruncii vostrii ai nostrii is bebelusi inca! nu tu o poezie, nu tu o colinda ei singuri!! Fac o coregrafie tip misca manute, scutura labute, si canta cu cd-ul pus! Toti in grup, adica toate cele 3 clase de 4 ani. In rest lume muuuuulta(copii erau vreo 150 de 3, 4 si 5 ani) parinti, cate unul sau 2 cu fiecare. Nu m-am sinchisit sa fac poze ca eram prea departe si capsorul printului meu nu se prea vedea. Daca apuc cumpar cd-ul, ca a venit un profesionist si-a filmat totul. Singura bucurie e ca Dani a stat linistit, a facut ce-a avut de facut in rand cu altii, si-a primit premiul I. Cica pt cardul de Craciun facut, unul cu reni. O sa intreb educatoarea unde-i desenul respectiv ca tare-s curioasa. Premiul consista in 2 carti si un pachetel de creioane colorate cu ascutitoare.
Mosul le-a adus un calendar-poza, cu ei, toata grupa+educatoarea. Imaginati-va ce interes au avut copiii pt cadoul de la mosu!

Si circul ce l-am avut cu el azidimineata ca n-a vrut sa se imbrace...erau pastori cu totii.

roxana ce figura esti cu 'o tarasc pe mama acolo'. Mama facea multe placinte d'alea cu foi coapte pe dosul tavii; cu crema de lamaie, de ciocolata. Preferata mea era aia care in mijloc avea crema din foaie sfaramata.

laura si la noi e problema jucariilor in toata casa, si-n buda gasesti daca te uiti. Insa cateodata mai triez din ele si arunc care-s indoite, decojite, mi-e usor sa le arunc daca stiu ca nu-s de marca si nu m-au costat mult.

aelita, ai fost la serbare? poate la voi e mai fain ca la noi...

maine facem iar fursecuri, si probabil cozonacul Rosenkranz(googaliti si gasiti). Intrebarea mea e: cat rezista un cozonac? cum se pastreaza? in caserola cu capac? in punga?
pup

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dbunny

maine facem iar fursecuri, si probabil cozonacul Rosenkranz(googaliti si gasiti). Intrebarea mea e: cat rezista un cozonac? cum se pastreaza? in caserola cu capac? in punga?
pup

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

eu pastrez la congelator in punga
uneori imi pare mai bun decat cand e proaspat

Mergi la inceput

cat despre serbari de la noi /de pe alte meleaguri
am mai auzit ca in alte parti nu seamana cu cele din Ro

despre serbarea Dariei - simt nevoia sa fiu putin carcotasa sa zic ca mi s-a parut ca au mers un pic cam mult pe engleza

voiau sa ne demonstreze ca nu dam banii de pomana
si a durat cu totul 2 ore, de la 4-6.Erau la urma rupti de foame si oboseala.Secventa cu cadourile a fost ultima dar inainte de asta au primit colaci si mere pt colinda/socova.Sa-i vezi pe cei ce nu aveau treaba cu mosul cu ce nerv molfaiau la colac si mar
fug la treburi

Mergi la inceput