Licurici de ianuarie-februarie 2009 (127)
Raspunsuri - Pagina 18
roxanaz spune:
neata!
Ruxi!
asa scurt?? ce mai faceti? tu cum te simti??
| Citat: |
| citat din mesajul lui Porumbita sinupret sau flucovim lisa sa ii inmoie sa curga |
Porumbita, fluimucil probabil vroiai sa spui. flucovim-ul e impotriva candida :)
Ada, ce mai fac fetili?
pupici tuturor!
bebelusi spune:
Buna dimineata, e prima data cand dorm cu Vlad, sa trezit la 7, Mircea a trebuit sa plece si mi l-a bagat mie in pat si a dormit pana la 9.30. Am stat cu o grija sa nu cada din pat, sa nu il lovesc, aoleuuu, nu stiu cum dormiti voi cu copiii. Lucrul bun e ca am dormit pana tarziu. 

mai cu grija.....iepureste, dar am dormit
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 34 saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
asparagus spune:
Buna dimineata!
pentru doritori poze noi cu Lucas:
http://www.foto-la.de/Lucas/
Albumul 22-24 months, primele 3 pagini sunt noi-noute
Carol, Razvi, 

Ioana
mamica fericita de
Lucas 18.01.2009
asparagus spune:
Porumbita, si noi avem planuri asemanatoare:
Craciunul il petrecem in gasca mare la Viena, am inchiriat un super-apartament, apoi inca 3 nopti la munte in Austria, tot in varianta apartamente.
Abia asteptam...
Ioana
mamica fericita de
Lucas 18.01.2009
crisspy spune:
'Neata,
Arya wow 17kg
...e cu greutate flacaul nu gluma...
tribul
Bebelusi felicitari pentru somnic
...incet, incet te obisnuiesti si cu dormitul langa Vladutz, asa eram si eu la inceput, dar acum nu mai am nici un stres
.
Ioana ce mare s-a facut Lucas
! Vad ca are si prietena deja
...Frumoase planuri de vacanta aveti, distractie placuta..
Pe mine ma enerveaza Adi ca e tare panicos si nu vrea sa plecam nicaieri cu Razvi
. Asta-vara abia l-am convins sa mergem la Vatra Dornei, ca e lung drumul, ca bla-bla 
Am si eu o intrebare: voi ati renuntat la formula pt pici? Si daca da, ce laptic le dati? Ca am nishte divergente cu sotul meu care insista sa-i dam lapte de vaca / capra de la tara direct de la sursa si nu sunt foarte convinsa ca e OK.
O zi usoara tuturor
Crisspy,
fericita de
Razvi
anna-mama spune:
Crisspy, eu stiu ca nu e ok sa le dam lapte direct de la tara, adica se prefera cel prelucrat pt ca sunt distrusi microbii, nu prea ma pricep eu la explicat. Oricum, sunt multe pareri pro cel UHT. Eu ii dau din cel normal, de la Napolact, dar doar cand ii fac cereale cu lapte.
Asparagus, l-am vazut pe Lucas
, tare scump e 
de steluta norocoasa (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
micola spune:
salutare
mai dar Miguelito a fost mereu mai greu asa..:)..
poate ne pune mami si noua niste poze cu gasca ei
Crisspy, Alex a fost o perioada pe lapte de vaca de la bunica mea, dar am castigat eu niste milupa la un concurs si de atunci ii iau tot praf..cred ca pana la 2 ani il mai tin..el e si slabanog...
cu ala de vaca imi convenea ca puteam sa-l tin la frigider daca nu-l termina pe tot, pe asta il arunc...
mai dati-mi si mie idei de mic dejun pt licurici
Anuc spune:
Ira
! Mi s-a bulit cartela si nu mai pot folosi numarul ala de tel, iti dau pm cu cel bun.
Ariya, pai acu' zici soro ca e multi 3 copii la un singur om? Io ce ma fac? Ca tot singura o sa ma lupt cu ei. Sotul vine tarziu si obosit...ce sa-i mai pun copiii in brate? Ma mai ajuta la baite, o mai duce pe Ioana in week-end la teatru, dar cam atat...Vai de capul meu! :) Dar spune-mi si de partea frumoasa a lucrurilor :)
Mama, ce flacau e Miguelito!! Eu l-am cantarit pe Filip ieri si are in sfarsit 11,5 kile.....si am fost ff fericita...
Miere, ce tare sa va mutati in casa nou de An nou :) Sa va fie cu noroc acolo!
Ledi, te imbratisez cu drag si pupa Steluta :)
Alinuk, esti foarte tare! Esti calculata si celebrala. Eu daca eram in locul tau pe la emisiuni, cedam nervos si nu ma descurcam, oricat de diplomata ma laud eu ca sunt...la cate am de reprosat stora de se fac ca ne conduc. Multumim ca ne esti alaturi!
Eu sunt mai bine cu stomacul...am inceput sa mananc si mi-a revenit pofta de viata.
Mami de Ioana, Filip si
25+
ada_coman spune:
Roxana sunt bine fetele, multumim, Daria la gradi, Karina inca acasa, cred ca din ianuarie o sa ia si ea drumul gradinitei, dar la program scurt deocamdata. 
Crisspy, Karina e inca pe lapte Humana, insa ii combinam incet, incet cu lapte Zuzu. Mie personal nu-mi place laptele de vaca direct de la sursa. ![]()
Ioana tare frumos e Lucas!
Frumoase planuri de vacanta, noi nu stim ce vom face, inca. ![]()
Anuc ma bucur ca esti mai bine.
O sa te descurci fff bine cu toti 3 copilasii, te va ajuta si Ioana. 
Multa sanatate tuturor! 

Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU