Ce isi doresc fetele?
Salut,
Am o dilema si as avea nevoie de putin ajutor din partea voastra daca sunteti dragute Voi merge de Craciun in Romania si bineinteles ca incep sa intru deja in stresul cumparaturilor, cadouri etc! La familie cam am o idee ce anume sa le duc dar am cateva prietene apropiate carora as vrea sa le ofer o atentie ceva, dar nu stiu ce!!!
Nu mai sunt la curent cu preferintele lor, ce au, ce nu au, ce isi doresc.. daca le intreb zic ca nu vor nimic, dar nici cu mana goala nu pot merge, macar la cele 2-3 prietene mai apropiate tot as vrea sa le duc ceva. Ma gandeam la niste cadouri neutre de genul acesta:
http://www.sephora.com/browse/product.jhtml?id=P274921&categoryId=C17602&shouldPaginate=true
http://www.sephora.com/browse/product.jhtml?id=P273014&categoryId=C17602&shouldPaginate=true
http://www.sephora.com/browse/product.jhtml?id=P273030&categoryId=C17602&shouldPaginate=true
sau asa ceva ca banuiesc ca nu se gaseste in Romania:
http://www.kentessa.com/product_info.php?products_id=1527
Ce parere aveti? sper ca nu ma fac de ras, ca nici eu nu prea mai stiu ce e prin Ro..
Voua ce v-ar placea sa primiti de la o prietena?
Merci pt sugestii!
Raspunsuri
ladyJ spune:
Elena, toate lucrurile acelea sunt dragute si cred ca orice femeie se bucura de cosmetice. Cu astea foaarte rar poti da gres.
Daca iti sunt prietene foarte bune si iti permiti lucruri mai intime, ia-le ceva de la VS. Nu este in Romania si au lucruri tare dragute. Nu e nevoie sa le iei chiar bikinei si chilotei, poate pijamale, camasi de noapte,halate, crema de corp..
--------------------------------------------
´´Cel care nu stie si stie ca nu stie, stie mai mult decat cel care nu stie dar nu stie ca nu stie´´
iulix spune:
Elena mie mi-ar placea sa primesc ceva pe care sa il am permanent in casa... gen o vedere, un magnet de frigider (mai nou sunt inebunita dupa ei) sau daca nu sunt bine veniti si niste cercei sau un lantisor ori o bratara; bijuterii in general ceva care sa fie haioase, originale. Am vazut pe la noi tot felul de targuri din astea cu lucruri hand made deosebite - trebuie sa fie si prin State asa ceva.
ali spune:
Eu primeam aproape de fiecare data ,de la o matusa care venea din SUA, cosmetice(make-up) de la Clinique.Sunt foarte bune si dupa cate am vazut pe site in SUA sunt si acceptabile la pret.Ma bucuram de fiecare data.
Si eu cred ca o la o femeie nu gresesti niciodata cu cosmeticele.
ali
Mama fericita de Andrei
Androix spune:
Subscriu: clinique!
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
emilia.m spune:
Eu as zice ca o carte, un accesoriu/articol de imbracaminte (esarfa, geanta, curea, lenjerie draguta, bluzita) sau o bijuterie sunt cadourile perfecte pt o femeie.
Mie nu prea imi place sa primesc cosmetice din mai multe motive: in primul rand pt ca putina lume ma cunoaste destul de bine incat sa stie ce crema mi se potriveste, ce lotiune de corp imi place, ce parfum apreciez, ce rimel ma avantajeaza. Ca culorile de fard sau ruj e asa usor sa dea gres persoana care imi daruieste, indiferent cat de bine-intentionata este...
Al doilea motiv este ca nu le folosesc niciodata la timp (asa incat sa le termin) si le arunc pentru ca au expirat desi nu am folosit nici jumatate.
Al treilea motiv este tocmai faptul ca expira sau se termina, deci dispar catre aceeasi destinatie (cosul de gunoi) si nu imi ramane o amintire de la persoana respectiva.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
kariguld spune:
daca ai fi prietena mea, nu mi-as dori decat sa te vad pe tine! personal nu ma atrag cadourile si nici nu ma incanta.
o buna prietena din tinerete, vine in ro tot in decembrie, nu-mi doresc decat sa pot merge si eu in ro sa ne vedem
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
_M-am nascut pentru succes!
mirela0521 spune:
eu sunt mult prea practica, asa ca mie nu mi-ar placea cosmetice pt ca nu prea folosesc. le-as tine in portfard si uitate ar fi. cu oja ma dau doar cand merg la vre-un eveniment gen nunta, crema de maini ff rar cand mi le simt aspre, luciul de buze nu il suport, mi se pare lipicios etc
eu una prefer o esarfa, o gentuta, un ob de ornament pt casa gen o rama foto mai interesanta, o scrumiera etc
Eu + Rares (19 aug 2006) + Rebeca (4 iun 2008)
Elena_R spune:
Merci mult de tot pt toate sfaturile! Sunt sigura ca voi tine cont de ele si le voi pune in practica
LadyJ, merci de pont! Chiar am primit catalogul de sarbatori de la VS zilele astea si sunt o multime de cadouri interesante. Trebuie sa ajung la magazin cat de curand sa imi fac proviziile
Uite ca la Clinique nu m-am gandit... sunt intr-adevar destul de ieftine aici, as putea sa iau un gift set cu mai multe optiuni. Una din prietenele mele e innebunita dupa machiaje si cosmetice, alta nu prea foloseste, e mai practica, iar cealalta e undeva intre. Grele alegeri
Kari, sa sti ca asa as gandi si eu! abia astept sa imi vad din nou prietenii si colegii si sa stam la taclale. Pozele cu ei imi vor ramane cadouri pt totdeauna. Sper ca vei avea si tu sansa sa te reintalnesti cu prietena ta cat de curand.
Iulix, emilia si mirela, multumesc mult pt sfaturile practice. Am sa ma reorientez pt asa ceva pt una din ele cel putin, care stiu intr-adevar ca ar aprecia asa ceva
Va pup si mai astept idei interesante! Merci din nou
raly spune:
Eu de cate ori am fost am luat cadouri de la VS (Heavenly este inca cel mai bun/vandut parfum al lor, de obicei au o marime OK la oferta body mist sau parfum, nu este mini dar nici cel mai mare, dupa parerea mea este marimea buna, de acolo in sus de plictisesti de orice parfum si vreil sa il schimbi). Le au pe toate asa,nu numai Heavenly.
Eu le mai iau prietenelor chilotei din colectia PINK, in special sora-mii, sunt de obicei 5 pt $25.
Alte cadouri mai iau de la Bath and Body Works. Au la fel marimi mini de hand lotions si alte chestii din astea.
Problema e ca acum s-a redus atat de mult allowance-ul la bagaje ca nu mai putem duce mare lucru. Ma frustreaza de fiecare data ca nu pot duce mai mult, am atatia prieteni si rude.
Si in preajma sarbatorilor sunt sosetele alea super fluffy cu tot felul de miotive de Craciun, etc. Sunt usoare nu cantaresc mult si fff apreciate pe gerurile din RO.
Inaite duceam multe chestii acum cu limitele la bagaje m-am reorientat la lucruri mici si usoare. In plus acum calatoresc cu copil si lui trebuie in primul rand sa ii iau cele necesare.
Spor la cumparaturi si pana la urma totul e apreciat daca oamenii sunt cu bun simt. La cine stiu ca are nevoie eu dau bani, la copilasi pe care ii vad prima oara de pilda sau bunici ca sut batrani si nu la mai trebuie mare lucru.