Nov-dec 2010- Bv Ralucaspm! Bv Diana!(161)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Bv Ana!.....macar ai pliante si mostre....eu data trecuta am primit mostre de la vateva firme
Poi te-au vazut cu burtica dupa tine si din aceasta cauza te-a umplut de "cadouri"

Kitty 38+
echografic 39 sapt
MAMI si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria!!!

AMR 1 sau 2 SAPTAMANI!!!....sau cel putin asa sper....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Aneud, merci de pont

Syl, mami de Ati si acum 36+ Thomas Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisuletzul

Se pare ca suntem mai lenese astazi!!!
Uoff..... Tu ai colul moale .....

Kitty 38+
echografic 39 sapt
MAMI si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria!!!

AMR 1 sau 2 SAPTAMANI!!!....sau cel putin asa sper....

Crisuletzul eu am colul moale de prin saptamana 25. Era inchis, dar moale si nu s-a intamplat nimic .. Nu ma astept la o evolutie spectaculoasa si nici sa nasc asa repede nu ma astept pentru ca ma simt f bine, putin obosita dar cu chef de plimbare si nici contractii nu am avut. In plus, mie imi place data de 5 dec ..

38+ Tudor Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Ana-vio si eu am patit exact la fel data trecuta cand am fost la baby expo.. M-am intors cu tona de pliante si acasa le-am triat si aruncat.
Eu am sa incerc sa merg maine. Sper sa fac fata cu brio aglomeratiei. Oricum, nu am multe de luat!

Fetelor .. eu mai am de calcat cateva hainute si nu am nici un chef..

Ar trebui sa faca cineva capitol nou, dar eu nu am parola.. Daca o are cineva .. sa mi-o trimita si mie pe PM, poate incerc si eu sa fac .

38+ Tudor Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Lorin eu traiam cu impresia ca avem termene apropriate. De fiecare data cand vad ca bebelina ta e tot la caldurica am impresia ca a trecut de termen . Ce mai face Miruna?

Ana_vio trebuie sa iti pregatesc o galerie de motate... asa de pus deoparte ca nu se stie ce colici vom avea cand o sa nasti. La ce galerii ne-ai facut meriti una pe masura!

Simona, din pacate de inteleg. Iustin de azi dimineata a dormit o ora legata cat am fost la dr., pentru ca a stat in masina. In rest, doarme 5-10 min se trezeste, mai rade un pic de lapte si tot asa. A reusit sa basculeze 400 ml intr-o ora jumate... vreau macar un pic de sooooomn...

Stiti la ce visez... la primele 5-6 ore legate de somn, prima sticla de cola de 1l bauta pe nerasuflate si la prima bere Marturisesc insa ca intrasem sa caut alimente permise in timpul alaptarii asa ca termin cu visele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Merci Dana. Ma bag sa caut pe amazon si lansez comanda mosului . Pare mai comod decat mersul la sala

Woauuu Miruna....400 ml intr-o ora jumate!!!!! Al meu bea atata intr-o zi intreaga

Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Mai aveti vesti de la Andreeacc, de la Sashenka ??? ce o fi cu ele ?

Andreea, mamica de Anastasia si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Heidy ai pm cu parola

Ana chiar imi pare rau k nu ne-am vazut. sieu am venit cu bratu plin de pliante si mostre. de luat, am luat niste jucarioare super haioase si la super preturi. in rest..hainute am tone, deci nu am mai luat, desi ma manca sa mai iau cateva k erau super frumoase, patut, carut nu iau inca. ma uitam dupa cadita. dar mi s-au parut super scumpe. chiar acu 2 zile gasisem acelasi model de cadita in cora cu 60ron. iar aici erau 80-100.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 34+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

eu sunt aici mai citesc dar sunt mai tot timpul cu bebe la tata si e mai greu cu scrisul.

colac peste pupaza si iustin si sasha s-au racit cu febra puroi in gat si i-am exilat la mama si imi este dor de ei

Tare bebe Iustin de bea atata laptic noi abia daca bem 40 ml....

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

i-am dat andreei mesaj, dar nu am primit nici un rasp
poate totusi o sa dea un semn. sper sa fie totu ok.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 34+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput