Citat: |
citat din mesajul lui Sabina atlasssib nu accepta decat pachete bagate in cutii. eu abia i-am convins sa-mi ia o valijoara ca atare de la viena, nu aveam cum sa car 11 kile intr-o cutie, si trebuia sa trimit inainte valiza ca sa nu car la avion (plecam cu avionul imediat dupa tratament si n-am vrut sa risc) Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, ![]() ![]() Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Kitta, fratele meu pleaca vineri spre Constanta si trece prin Bucuresti.
Nu promit nimic, caci intai tre sa cumpere masina si daca reuseste a spus ca poate lua el scaunul.Daca gasesti pe altcineva, trimite, daca nu vedem cum reuseste el.
Noi stam langa Stuttgart.
Tja...asa este Atlas nu mi-l ia!!! Am intrebat demult.De catarit cantareste exact 13,0Kg (www.römer.de/autokindersitze)---si eu zbor cu LowCompany deci nici o sansa sa fie pe gratis.Modelul urmator...da, ca este cel usor..dar asta care il am eu cu 5Punkte-Siecherheitsgurt geht nicht.
Deci mersi mult pt. toate sfaturile voastre, dar credeti-ma am testat tot....mie imi trebuie cineva care sa plece in Ro. cu masina!
wer weiss?...
mersi anticipat