Fluturasi de martie-aprilie 2011 (80)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

si pt ca nu mai am rabdare pana maine......pot sa imi schimb semnatura de azi???? roxy am voie???

mami x2 , de fetita cu codite si s 27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Madutza..daca ii faci sotului un chec sigur te iarta ca i-ai busit mouseul.Te cred ca este costisitoare masina.Noi nu avem masina personala,are sotul de la firma...Nu facem inca o investitie pt ca nu vreau sa platesc eu din buzunar tot felul de taxe..si daca tot o folosim pe cea de firma...fac economii momentan.

BB-Yasmi lasa fata sa manance..este in crestere.
Roxy..ti-a mai crescut burtica sa stii..Oricum tu esti o fericita ca papi orice si nu asimilezi...
Scrish..te incap inca blugii tai din perioada anterioara??Doamne...pai eu de la 3 luni nu mai port nici un pantalon..ca nu ma mai incap..Bravo!

18+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

lalely, asa a fost dintodeauna ...o mancacioasa!!!

si eu!! si eu incap in blugi!!! si, si pe simo am vazut in poze ca o incap blugii!!

am semnatura noua!!!!

mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Hai mai fetelor nu ne mai faceti singe rau....
Ma vor incape si pe mine blugii..dupa ce nasc si slabesc...
Lavi felicitari pt semnatura!

18+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

felicitari ptr noua semnatura si mult inainte

_
22 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

la nici una nu v-au placut cantecelele mele?

numai eu cant si ma simt asa bine ? de baut nu am baut , dar am o stare de bineeeeeeee si ma simt super , astept Craciunul mai ceva decat un copil... e prima data in ultimii ani cand mi se intampla asa, cred ca de la bebe mi se trage

i-am trimis lui Nick mail sa faca bine sa imi cumpere carbuni sa facem focul in semnineu ... e frig tare, nu cred ca-s mai multe de -3 -4 grade , deci la noapte si mai frig dar eu stau la caldut, am lumanarile parfumate aprinse, centrala in priza , e cald si bine, ascult cantecelele de craciun si ma stramb la Rudolf care sta pe masuta langa canapea si tricotez cu drag si spor la paturica

mai bine fug pana nu mi-o iau de la voi

_
Mind the Bump!22+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Am revenit. Sper ca toata lumea e ok. Asa imi pare la prima vedere si recunosc ca nu o sa am rabdare sa citesc decat ultimul capitol din ce ati scris, ca am lipsit cam mult.

A trebuit sa reinstalez windows-ul pe laptop ca mergea foarte greu si apoi... n-am mai mers conexiunea la net . Noroc ca are cineva pe aici un wirless si m-am bagat si eu Macar cat sa va citesc si sa mai scriu din cand in cand sper sa mearga.

In plus trebuie sa va spun ca mi-a plecat sotul din tara pt 6 luni si incerc sa ma tin tare. Sper sa treaca repede timpul datorita bebe-ului drag care e cu mine. Care bebe a inceput sa-si faca simtita prezenta la mami in burtica. Asa rar, dar a inceput.

Va pup pe toate si ma duc si eu sa citesc capitolul asta macar. In plus tre sa schimb si semnatura.

in sapt 17+ cu minune de vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

alina06 eu tot am intrebat de tine in ultimele capitole si ma gandeam eu ca a plevcat sotul sau avum pleaca si de aia nu ai mai intrat deloc in ultima vreme.

sper ca in curand o sa ai conexiune buna la net iar si o sa treci mai des pe la noi sa stam la povesti si mai ales acum ca esti singura acsa numai cu bebe

super ca misca bebe si a mea se da in leagan, utza utza... , azi in special ii place ce ascult si danseaza cred

_
Mind the Bump!22+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Strumphy
Bebeul meu deocamdata e discret, cred ca vrea sa ma salute din cand in cand, sau sa-l bag in seama putin . Dar se face el mare si incepe activitatea mai intensa. Eu una, abia astept.

in sapt 17+ cu minune de vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Buna fete cucuiete!

Acum ceva timp am reusit sa ajung de la servici...ufff mai am pina in feb., vad ca ati vb de cic.

mandreeaciatra-ma ca nu ti/am raspuns, ...legat de dr. Nu stiu pe unde mai ajunge, ..eu am facut programare la academica. O fi si vineri la polona..ai nunat? suna! si te lamureste tipa de acolo.

strumphyam ascultat eu colindele, f frumoase. Multumim!Imi place atmosfera descrisa de tine.

simonacipca pe ficare dintre noi, ...m-a incercat si pe mine viata. Eu nu m-am suparat niciodata pe Dumnezeu! Miza e mult mai mare pe acest pamint...depinde de puterea de intelegere a fiecaruia!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 20+

Mergi la inceput