Fluturasi de martie-aprilie 2011 (80)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Donna te-am trecut in listuta stii ce ascunzi in burtica? parca ai mai spus da eu-s cu pluta , sa ma scuzi ia verifica listuta si vezi daca am scris bine si sa imi spui daca stii de culoarea caruciorului sa il pun si pe ala Avem si acelasi UM si DPN, suntem colege

Andreea, good morning Deci pastilutele astea sunt homeopate si se numesc Coryzalia si dupa cate imi aduc aminte am dat vreo 18 Ron si unt 40 pastilute in cutie, mi-am luat 2 cutii si numai 15 pastilute am papat de cand sunt back from ro , adica 2 luni, mai multe ammancat cat am fost la soacra-mea ca ma luase frigu , transpirasem cat am alergat la tren ca nu mergea linia de metrou cu care trebuia sa jungem lagara si am schimbat alte 2 linii si in tren de la aerul conditionat care era rece si nu cald cum ar fi trebuit si eu imbracata gros , super transpirata , ma luase frigu si am mancat vreo 2 pastilute pana la soacra pe tren si apoi acolo alte 2-3 si nu am avut nici pe naiba Poti sa iei una in fiecare ora , da vezi ca scrie si pe prospect sanatate iti doresc si tine cont de ceea ce am spus de mancat si baut inainte si dupa ca sigur isi face efectul , 100% garantat

_
Mind the Bump!22+Sophia Nicole

Multumesc pentru informatii! I-am trimis deja mesaj sotului sa imi cumpere.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 26 Rares Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

hop si eu , pup toate burticutele

mandreeac multe inainbte pana la 9

mami de Naty (10.04.2009) si s29 cuAlex

Multumim la fel!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 26 Rares Andrei

Mergi la inceput

Laura multumim, la fel si tie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

pisucmiccu siguranta ca bb doarme si el , la mine toata ziua se zbenguie chiar nu am ore anume la care sa il simt insa noaptea cat dorm ma lasa in pace

simo daca vrei sa te spovedesti mie preotul mi-a spus ca e suficient chiar si o zi de post caci deobicei gravidele au dezlegare la lactate si oua, eu vreau sa merg sapt asta.
Tu in 2-3 zile intrii in concediu nu? Ce bineee!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monas spune:

Donna,
le stiu pe cele doua zile:). Le gust din plin, pt ca la medic stau o ora...maxim 2. Insa nu stiu de ce m-am facut eu f lenesa..mi-e greu sa urc scarile...mi-e greu dimineata...inca am greturi si vomit...si tare as fi stat acasa:). Dar trec zilele.

20+

Mergi la inceput

Madutza cati bani ati dat pt revizie dar ce ati schimbat...brrr

lalely si tu intrii in concedii ?ce frumos da asa stiu si eu ca nr de zile de co se acorda in fct de nr de zile lucrate in anul respectiv

yasmi am auzit ca se da al 13-lea sal la bugetari,ziceau azi ceva despre asta la tv

Mergi la inceput

monas eu stiu asa CO se acorda in fct de nr de zile lucrate pe anul respectiv +eventual dc mai ai restante din anul anterior iar in cele 126zile pre si post natal esti tot in concediu care se ia de la dr de fam dar nu are legatura cu CO si se pot lua cate vrei din ele dar nu mai putin de 42zile dupa nastere.In CIC se suspenda contractul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Madutza cati bani ati dat pt revizie dar ce ati schimbat...brrr

are si ea fata mertzan in 2 usi decapotabil si de aia glumesc , nu stiu ce masina are , ma bag si eu in seama... de foame cred ca astept sa pap mai tarziu pranzul ca abia e ora 11 si un pic aici

si multumesc despre ce ai spus de mine si al meu "spoiled kid" pe nume Nick aseara eu impleteam la paturica si ma uitam la tv si dintr-o data se ridica de pe canbapea si vine la mine si ma pupa si zice : stii ca te iubesc mult mult si tu esti asa buna cu mine si ma alinti iar m-a surprins, ehh asa-i frumos, nu ?

_
Mind the Bump!22+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Deea te poti spovedi la orice preot din cartier, sau la duhovnicul tau daca ai unul.Cu totii spovedesc gravidute. Si felicitari pentru cele doar 4 kg luate pana acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

alina.n mercic de aprecieri ... ma bucur ca ne asemanam si ca suntem la al doilea bebe amandoua ....

monas asa eram si eu cu sotul pana sa apara antonia ... si ne uitam la sosetute la fel ....sa vezi ce importante sunt acele sosetute si cata vreme le va purta bebe .... si f rar persoanele din jur se gandesc sa ne ia asa ceva .... asa ca sa iti fie de bine cu achizitia

fetelor da am si eu o nelamurire

de ce nu vreti sa cumparati nimic de bebe?
eu la antonia am inceput din luna a 6-a

ca altfel nu faceam fata cu banii la cate sunt de luat
acum ne trebe mai putine dar tot din luna a 6-a voi incepe
si trec in aceasta luna lunea viitoare

dar voi de ce va abtineti?

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 21+

Mergi la inceput