FIV in Ungaria 120

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joannaalx spune:

ank30, mda nu prea sunt hotarata....o sa vad mai departe cum vor decurge lucrurile.tu in ce limba te intelegi cu Tandor, engleza sau maghiara? eu cu Lesko vb engleza...am inteles k Tandor cam refuza sa vb engleza...eu am fost de cateva ori la el si a vb in engleza cu mine...dar probabil k i s-a spus k sunt pacienta lui Lesko si k vb engleza cu mine....oricum o sa vad ce o sa fac...multumesc ca te oferi sa ma ajuti...tu ce faci la Debrecen, fiv sau IA?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

dragoste,fac prg zilnic de 50.

fetele mele viitoare gravidutze va pup in mod special.

la Budapesta ninge de rupe...a nins si ieri.

va pup

3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Seara buna de la Bucuresti!

Samirus...deci ii aduci acasa cu sania pe bebici Super!

Eu tocmai ce m-am uitat la Ghost a nu stiu cata mia oara si sunt intr-un mood trulilalulu...

Alla draga mea ce sa zic...las timpul sa treaca...si docamdata astept

Sper sa fie lipiciosi embrionasii tai si sa te aud cu vestea mare

Va pupic pe toate fara nicio exceptie si dupa noaptea asta buna sa aveti o saptamana plina de vesti bune!

o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite
FIV 1 nereusit
urmeaza FIV 2 Budapesta - FIV-ul norocos!!!!
"Nu pot schimba directia vantului, dar pot schimba pozitia velelor astfel incat sa ajung intotdeuna la destinatie."
"Aminteste-ti ca toate lucrurile sunt posibile pentru cei care cred. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adya spune:

Citat:
citat din mesajul lui joannaalx

ank30, mda nu prea sunt hotarata....o sa vad mai departe cum vor decurge lucrurile.tu in ce limba te intelegi cu Tandor, engleza sau maghiara? eu cu Lesko vb engleza...am inteles k Tandor cam refuza sa vb engleza...eu am fost de cateva ori la el si a vb in engleza cu mine...dar probabil k i s-a spus k sunt pacienta lui Lesko si k vb engleza cu mine....oricum o sa vad ce o sa fac...multumesc ca te oferi sa ma ajuti...tu ce faci la Debrecen, fiv sau IA?

joannaalx si eu am fost la Tandor si am vorbit doar in engleza cu el.
Daca ai intrebari sau nelamuriri te ajut cu mare drag. Si eu sunt din Baia Mare, asa ca daca vrei ne putem si vedea.
Activeaza-ti PM.
Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui joannaalx

Eu fac fiv...cel mai probabil prin Ian...ai dreptate referitor la preferintele lui,in sensul ca daca e cineva care vb maghiara prefera sa nu dialogheze direct cu tine....alteori vb engleza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Fetele, ma bucur ca sunteti toate bine si sper sa aveti sub brad cel mai frumos cadou de la Mosul, teste super-pozitive!

Eu stau pe aici pe-aproape, asteptand vesti

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

alla, chiar daca nu vei sta la pat 2 saptamani (doar sarcina nu este o boala ), eu cred ca nu te vei apuca de curatenia de sarbatori
un pentru toti 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

tanno, nu stau in pat toata ziua, de azi merg la servici. program de voie servici, pat, papica. curatenia de craciun o lasam balta. il pun pe al meu sa aspire, sa spele perdelele, sa dea cu mopul si sa stearga praful. arhisuficient
si pe tine si pe a ta nevasta

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alla76
deniso un raport de seara?

alla76 draguta raportul de seara sa transformat in raport de dimineata.
Stau cu nu mai pot de la progesteron , ma doare de nu mai pot ,am facut tot ce am citit, incalzit fiola, apasat dupa injectie, plimbat prin casa,ac gros, facut incet, profund, am pus varza, comprese cu apa calda,lamaie,cartofi, tot ce mi-am adus aminte de leacuri babesti, merg parca sunt o rata calcata de masina. Nu pot sa dorm de durere, nu am patit in viata mea asa ceva , eu care sunt o tampita al durerilor(am la activ o punctie fara anestezie), acum mi-a pus capac.
Fac progesteron de 100 la doua zile, poate sa aiba legatura cu clexanul de ma doare in halul acesta? Sau cu aspirina?

Samiruto doamne-ajuta sa fie bine.

Fetelor va pup o zi buna si ganditiva la un leac ptr. durerea mea de la progesteron.

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Samira super! asteptam maine embriotransferul!
alla

Pupici

Mergi la inceput