FIV in Ungaria 120

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

deniso, pup mamica de gemenasi
samiro, 8 embrioni de calitate iti doresc
tanno
unguroaicelor mele dragi pupici
noi avem la purtator 2 embrioni de 6 celule si speram si ne rugam pentru ei

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara fetelor!
Abia asteptam sa vad ce s-a intamplat cu embrionii Samirei. Super veste! 8 embrioni! eu zic ca este foarte bine. Plimbareala placuta! Profita acum, ca pe urma......nu mai zburzi tu asa de capul tau!
Denisa sa stea la mami in burtica 9 luni!

Asteptam fetele cu beta mare, luni

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

alla Doamne-Ajuta sa stea la mami in burtica 9 luni!
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

rubia,in functie de cum se prezinta situatia Duminica vom stabili ce si cum.
alla,Doamne-ajuta!!!sa stea la mami in burtica 9 luni.
tannoo,multumesc pentru majorete
vio

va multumesc tuturor pentru gandurile bune.

3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_anam spune:

Alla DD sa fii o graviduta fericita iar cei 2 sa stea la caldurica cat trebe
Samira 8 embrionasi . Cati transferi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naty76 spune:

alla,denisa,elenus mult noroc in continuare sa fie cu ochisori!
samira,Doamne ajuta
si restul fetelor .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joannaalx spune:

@ alla76
in sfarsit cineva care merge la debrecen....la ce medic mergi? mie mi-e f frica de anestezia generala care se face pt punctie....nu stiu exact tu in ce faza a fiv-ului esti pt k eu sunt f busy si f rar intru p forum...intrebarea mea e daca ai trecut prin faza de anestezie generala. mi f frica....si apoi mai e o chestiune legata de statul in pat dupa transfer...de pe acum ma pregatesc psihic....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui joannaalx

@ alla76
in sfarsit cineva care merge la debrecen....la ce medic mergi? mie mi-e f frica de anestezia generala care se face pt punctie....nu stiu exact tu in ce faza a fiv-ului esti pt k eu sunt f busy si f rar intru p forum...intrebarea mea e daca ai trecut prin faza de anestezie generala. mi f frica....si apoi mai e o chestiune legata de statul in pat dupa transfer...de pe acum ma pregatesc psihic....

eu sunt la bodnar si am facut ieri transferul. tu la care esti?
anestezia e super usoara si e de scurta durata. cred ca in 15 min eram deja treaza. nu m-am resimtit deloc dupa anestezie
dupa transfer stai minim o ora (la ceas ca verifica asistenta) dar e usor ca ai pozica puiutilor tai in mana si nu iti mai pasa de nimic

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joannaalx spune:

@alla
iti tin pumnii sa fie bine si sa iasa bbei...eu sunt la lesko dar nu tare is hotarata daca sa raman la el pt vitro sau sa merg la tandor...mie sincer mi se pare un pic aerian lesko....poate ma insel sau poate sunt si influentzata de faptul ca am un nepotel de 4 ani facut la debrecen cu tandor....stiu ca nu e relevant pt ca tine de organism si de mai multe chestii daca se prind embrionii sau nu....nu prea am auzit multe despre lesko, nu e asa de cunoscut pt k a venit in vara prin transfer de la miskolc.
cum stai cu nervii? esti pregatita sa stai la pat 2 sapt?
eu voi merge in decembrie in ziua 20 sau in ianuarie in prima zi de ciclu daca in decembrie nu ajung si apoi ma apuc de stimulare....am facut o inseminare in octombrie dar din pacate nu a reusit si mi s-a recomandat sa fac vitro pt k sunt sanse mai mari decat la inseminare....asteptam sa vdm ce va fi....s`per sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

va pup unguroaicelor

3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS

Mergi la inceput