FIV in Ungaria 120
Raspunsuri - Pagina 4
alla76 spune:
samiro esti numai buna de plimbat prin targ nu uita sa iei bunatati de la szamos marcipán kft
corina doamne ajuta!
fetelor, vedeti ca e deschis si capitolul vechi si ne pierdem printre randuri cu postari in amandoua capitolele
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
alla76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui joannaalx Nimeni nu face fiv la Debrecen? |
eu fac la debrecen. cu ce te pot ajuta?
ariadna33 multumesc mult
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
wunderkind spune:
Fetelor, sunteti asa de dragute!
Multumesc pentru incurajari!Pe bune ca ma simt mai pozitiva!
Ariadna33 nu, n-am curaj de test clasic, ma pastrez pentru sange, luni am 12 zile de la et, sper sa fie totul bine pana atunci!
Va citesc pe voi si ma calmez
Maine va trece ziua intrucat am multa treaba la job, dar vine wee...hmm planuri anyone?
O seara faina de tot!
asb77 spune:
wunderkind - sa de DD sa fie un beta mare. Trebuie sa fii increzatoare. Un sfat: asteapte testul de sange. Cel de urina poate fi inselator. Eu am patit-o la FIV 2.
Samira - cu siguranta va fi bine de data asta. Cu asa productie....altfel nu se poate
alla76 - sa de DD sa va luati acasa toti trei puisorii si sa stea cumintei 9 luni
corina ti-am trimis mail. L-ai primit?
elenus76 -un beta mare, neaparat si un embrionas sanatos care sa stea 9 luni in burtica.
toate fetele
samira33 spune:
alla,o sa cumpar o gramada...sunt sigura...io cumpar bomboane de pom de pe unde nimeresc...cum vad un "model" pe care nu-l am...jap cu punga in cosh...iar barbate-miu cumpara toate fetele de masa si servetele cu Mos Craciun care ii cad in mana...asa ca avem portbagajul masinii plin deja cu pungi de bomboane,fete de masa si servetele...da nu am desfacut nicio punga de bobo macar.
ariadna
asteptam maine telefonul medicului.
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS
naty76 spune:
sant bine corina,incerc sa mi fac ordine in ganduri si ma gandesc unde o sa fac un nou fiv.adresa ta de mess e incorecta.
corina_anam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui naty76 sant bine corina,incerc sa mi fac ordine in ganduri si ma gandesc unde o sa fac un nou fiv.adresa ta de mess e incorecta. |
Ai PM