Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (119)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

neata buburuze
multumim Simo de cafea buna bunuta,si Irinukaaa..de papica
Bebelu si De-eabafta la echo
Bebelu..sa vezi ce mare e buburuza taam eu un felling

Angie +30

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

Neataaaaaaa!
Shines, Irinuka multumim de papa bun
hai ca a iesit un soare minunat si azi! E senin, o tzar mai rece, da' merge la fix pt plimbari!!

Cum ne simtim azi, fetele? (asa intreba un dr orl-ist)
Tunde, anita sunteti mai bine? ce fac burticile voastre?

rox 28+

think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Buna dimineata, burtici!

Eu hoinaresc de la ora 4, iar cele 5 ore de somn le-am petrecut cu voi

Doloressne gandim la tine si-ti dorim sa ai un bebe Kevin mare, sanatos si la termen.

de_ea, bafta la eco...eu abia pe 9 dec o vad iar...

danagabriela, stai lnistita, lucrurile se rezolva de la sine, pe parcurs...bine ca esti sanatoasa si bebele bine. Asta e important. Si fii optimista, sa stii ca energia pozitiva atrage energie pozitiva.

shines, felicitari ptr 35 de sapt...eu sunt mititica rau de tot

In privinta numelor in listuta eu pot da doar numele dr deocamdata: dr. Vantu Maria...La nume de bebelina inca mai lucram...banuiesc ca pana la urma va ramane Amelia Ecaterina...dar nu e 100% sigur.

bebelusi, mie-mi place f mult Anastasia...si eu as fi vrut dar nu placu la sotior si, na, a contribuit si el cu ceva, nu?

buunnn, imi cad ochii in gura de somn dar vad ca bebelina mea are grija sa nu adorm: probabil ca-si face gimnastica de dimineata
O si chinui, saraca, stand atatea ore pe scaun, in doua, asa ca are dreptul sa riposteze.

Ok. Va doresc o zi minuuunattta!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Si eu am intrat de azi oficial in prenatal (ieri a fost ultima zi de concediu de odihna)

dangabriela, eu am facut asta acum cativa ani, a meritat ca am schimbat toata instalatia electrica din pereti, dar n-as mai repeta experienta...ideea e ca dureaza destul de mult, se face praf, ceea ce tu nu prea ai nevoie acum, plus ca e nasol ca spargi gresie, faianta etc. daca nu ai chef sa distrugi casa foarte tare, poti sa alegi optiunea cu firele "la vedere", acoperite apoi frumusel cu bagheta, e si asta o solutie de compromis. Offf, abia intrasesi si tu in concediu! Tinem pumnii

_
BB e deja pe drum
Roxana 33+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Buna dimineata fetelor, imi e un somn de mor,iar a trebuit sa ma trezesc devreme adica la 8.45-9.00 ca sa plece mircea la serviciu. M-au trezit baietii strigand "Mergem la Caracal la mamaie si la tataie", si nu stiu ce sa fac, sunt 250 de km distanta, Mircea zice ca daca nu mergem acumnu mai avem cand mult timp de acum in colo. Ce sa fac????????

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 32 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

hehe, Patricia, la mine suna alarmele la telefoane in fiecare zi la 6.30 ca sa plece al meu sot la serviciu, si bineinteles ca ma trezesc si eu, reactionez la primul sunet si in plus, deh, tati tre sa-si pupe fetele dimineata si se cam duce tot somnul...
Cu plimbarea pana la Caracal, depinde cum te simti, e totusi un drum destul de lung, dar daca esti ok si faceti multe pauze...de ce nu? E important sa-ti si faca placere, nu stiu care sunt relatiile, dar ar fi bine sa nu te enervezi pe acolo! (vorbim de socri, nu?)

_
BB e deja pe drum
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Patriciadaca te simti bine..de ce nu?mai schimbi putin aerul..cum crezi tu ca e mai bine pt bebe
in legatura cu numele nici noi n-am batut in cuie sigur va fi Tudordar oscilam cu al 2-lea sa fie Cristian sau Alexandru
chiar cum suna mai bine?Tudor-Cristian sau Tudor-Alexandru

Angie +30

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Patricia atata timp cat te simti "in stare" nu vad de ce sa nu mergi. Sunt persoane care sunt deranjate de "plimbarea cu masina" si daca nu faci parte din ele - mergi linistita.
Si noi asteptam niste banuti zilele astea, iar daca vor veni, mergem sigur la Breaza,,, iar pana acolo sunt putin peste 500km. Dar nu vad nici o problema, chiar mi-ar face bine o iesire de genul.

Irina ~ 34+ cu Patrick Cristian
AMR 39 zile

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Angi, din punct de vedere muzical parca suna mai bine Tudor - Alexandru, adica se leaga mai bine un nume care se termina in consoana de unul care incepe cu o vocala. Dar asta nu e neaparat un criteriu. Plus ca eu sunt si putin subiectiva, pt ca Alexandru imi place mai mult...in fond este alegerea voastra

Chiar, apropo de nume, azi e Sf. Ecaterina (cruce neagra) cand m-am gandit eu ca o sa o sarbatorim pe pitica de acum incolo, tot m-a innebunit toata lumea ca nu are nume de sfant

_
BB e deja pe drum
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Citat:
citat din mesajul lui angieangie

Patriciadaca te simti bine..de ce nu?mai schimbi putin aerul..cum crezi tu ca e mai bine pt bebe
in legatura cu numele nici noi n-am batut in cuie sigur va fi Tudordar oscilam cu al 2-lea sa fie Cristian sau Alexandru
chiar cum suna mai bine?Tudor-Cristian sau Tudor-Alexandru

Angie +30

bebe jucaus

Imi plac la fel de mult, dar depinde si care va e numele de familie. Mai bine Tudor Cristian Alexandru. Si asa se rezolva toata dilema.

Irina ~ 34+ cu Patrick Cristian
AMR 39 zile

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput