Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (119)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunshine_rox spune:

Bebelu, buburuza mea are dupa UM 32 de saptamani si o zi si dupa eco 32 de saptamani si 5 zile. Pare mai mare decat e cu 4 zile. Eu am zis ca seamana cu tat'su

31+Alexandra - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Buna dimineata!

Poftiti la cafea

Sa aveti o zi frumoasa!

Simo 34 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Neata burtici!

Servim cu multa placere micul dejun: clatitute si gogosi, strudele si placinta cu mere, ceai cu covrigi, lapte cu cereale... - orice va mai pofteste sufletelul!

Multumim de cafeluta aromata si atat de buna Simo. Cum te mai simti?

Bafta la eco Raluca si Andreea. Sa veniti cu vesti minunate!

M-am trezit cu gandul la Doloress si mi-am adus aminte ca nici de Mada (care e si ea in spital) nu mai stim nimic. Toate gandurile noastre bune se indreapta catre ele.

Irina ~ 34+ cu Patrick Cristian
AMR 39 zile

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

buna dimineata!
Simo, multumim de mic dejun!

Doloress mult curaj si incredere ca totul va fi bine!

Ralu, eu am Felix - doctor Irina Vele, Filantropia, si DPN 15 februarie, nu 24 cum am zis eu initial cand am venit
dar cand ai tu timp, eu oricum pot sa repet. sper sa nu uit :)))

sanziana de flavia - 4 si cu felix de 27 s.
www.casuta-lui-ziki.blogspot.com/" target="_blank">

felix creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

irina, multumesc si tie!
un mic dejun copios, ca intotdeauna~!

sa aveti o zi frumoasa, fetelor, noi azi mergem la bunica mea, n-am mai fost de mult si vrea sa vada burtoiul

sanziana de flavia - 4 si cu felix de 27 s.
www.casuta-lui-ziki.blogspot.com/" target="_blank">

felix creste

Mergi la inceput

Sunt somnoroasa Irina

desi aseara era obosita, am adomit tarziu..dar am dormit bine macar.
a sunat ceasul la 6.30..dar stateam asa bine in bratele sotului ca l-am inchis si am mai stat putin.. niciodata nu adorm dupa ce suna ceasulbam o problema cu intarziatul..acu am facut-o..doar ca va intarzia sotul meu vreo juma de ora la birou

am implinit azi 35 sapt..dam de baut si ne mandrim (s-a putea sa ma fi lovit la cap totusi...ieri era socata ca am 35)

Simo 35 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Buna dimineata!
Multumim pt cafea si papa bun, fetelor!
Simo, felicitari pe cele 35s, te urmam si noi indeaproape cu o sapt si un pic in minus Vreau si io sa ma vad o data cu 35 implinite, sa stiu clar ca ma primesc aia la Medlife si dup-aia....fie ce o fi!
Suntem optimiste, nu?

_
BB e deja pe drum
Roxana 33+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Buna dimineata burtici si multumesc pt mic dejun si cafeluta harnicutelor Simo si Irinuka,
o zi buna tuturor si vesti bune de la dr

30+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Multumim Roxx

stai linistita, mai ai pana la 38-40 sapt..bebele va sta acolo si va astepta sa fiti pregatiti..nu te gandii ca nasti mai devreme
ca o ironie..eu chiar ma gandeam zilnic ca nasc la 38 sapt..si iete na..voi naste la 37..deci aveti grija la ce va ganditi..psihicul actioneaza incredibil.

Simo 35 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Buna dimineata fetelor!
De ieri sunt oficial in prenatal, dar azi sunt tot la servici.Nu am mai apucat sa citesc ce ati scris, pt ca acasa mi s-au ars prizele si nu am putut intra pe net.
Am o stare urata, ma asteapta zile grele, electricianul zice ca treb sa-mi sparga peretii, gresia , faianta.O alta solutie ar fi sa facem instalatia la vedere, aplicata pe pereti, dar nu stiu cat de estetic o sa arate. Sunt deprimata, dar incerc sa-mi revin, de dragul lui bebe.

Va pup, si sper ca voi sunteti toate ok!!

FVL heterozigot, 30 de saptamani

Mergi la inceput