Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (119)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Noi inca n-am finalizat..avem una Sonia+ceva..nu deschid subiectul ca se termina cu cearta..si asa stau cuminte nu mai zik nik.Baietzii sunt contra la ce propui Eu..
Ne -om intelege intr-o zii

TUNDE 27 sapt +Mami de ursulet MARIO 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Buna seara la fete

Roxx..felicitari pentru grasutza
Tunde..mai ziceai de mine ca nu-s potolita..mai ''hodine'' si tu
Madalina..stai linistita, ''aiureala'' trece..si eu sunt la fel cateodata si imi e ciuda ai fost tare simpatica
Sanziana..ma bucur ca ai rezolvat cu concediul..acu te linistesti si tu.
Vas..te dadusem disparuta, ai grija cu zugravitul si treaba
Danina..ai dreptate cu sarbatorile in Bucuresti..daca nu as vedea luminile alea aprinde in oras..nici nu m-as gandii la sarbatori, si mie imi place la tara, sunt obiceiuri frumoase..se simte.

am aj si noi acasa dupa 6..am fost cu masina in service,apoi pe la banca..am stat iar in trafic de ne-a venit rau
maine ii dau masina sotului ca nu a mai luat-o pe aia de servici si nu mai ies din casa..poate asa ma potolesc si eu

fac o baie si somn...sunt rupta

somnic usor

Simo 34 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Carmen voi astepta sa se stranga mai multe nume, eu oricum o sa notez dc vad la semnatura numele bbilor scrise. si dupa modific si listuta. k asa sa ma tot loghez=deloghez...ma ia nebunia si atunci iti modific si data nasterii.

daca mai aveti modificari, ziceti

TUnde, cand va hotarati, aici suntem. dc nu, cand anunti k ai nascut, sa nu uiti sa dai si numele buburuzei

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 34+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Si eu sunt de acord Raluca cu numele buburuzelor pe prima pagina!

Irina ~ 34+ cu Patrick Cristian
AMR 40 zile

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

ma duc sa fac baitza. ne auzim mai incolo un picut

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 34+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Bebelu, pune la mine Stefan.

Da, socotisei tu gresit. Eu mai am 5 sapt si 6 zile () = 41 zile iar tu ai mai putin un pic...
Da sa-mi spui de ce te apuca frica ca eu de-abia astept sa treaca estea 41 de zile.

Azi am fost la dr. everything is OK. Ma mai duc in 2 sapt si dupa aia la fiecare saptamana. In 2 sapt zicea ca tre sa fac testul pentru un streptococ. Nici nu va mai zic cate chile am... Serios ca nu mananc chiar mult dar cred ca creste bebele asta...ce sa mai zic...Nici exagerat de grasa nu par, lumea spune ca nu par ca as avea mai mult de 6 luni...anyway...m-am ingrasat mai mult decat la sarcinile trecute, m-am uitat deunazi la a doua sarcina in aceeasi periaoda (34 sapt) aveam cu 10kg mai putin offf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

apropo de propunerea lu' bebelu cu numele buburuzelor, io zic sa trecem si doctorul si spitalul, poate e mai simplu sa facem schimb de pareri, impresii, chestii necesare de luat in bagaj (ca vaz ca fiecare loc are specificu' lui)
la mine spitalul e elias, dr tutunaru, iar numele cred ca o sa fie marie lorelei (sau maria lorelei, cam 90% sigur, taica-su e fixat pe lorelei, io am zis sa adaug ceva de sfant, am zis sa fie si cat mai simplu si asa a iesit numele, vara-mea zice ca e o combinatie intalnita prin belgia, acu ramane sa mai emigram noi )

madalina io vreau sa se ridice si placenta ta (vorba lu' domnu' goe), sa fii intr-o zona sigura, chit ca faci ceza deci negociaza cu ea

uof, shines om apuca ziua cand ne zici 'am stat cuminte cocotata in varful patului si n=am facut nik?' sa vezi tu, bebelina ta o sa vrea doar in masina ca acolo e obisnuita sa stea inca de la mami din burtica (nu rade, ca am o amica si la pranz facea ture cu fie-sa sa puna aia mica geana pe geana); e drept ca-i semn ca esti in forma, da' mai linisteste-te nitzel dragutzo

rox 28+

think pink

Mergi la inceput

Lili pana acum ai avut fetite, acum cu baietel e alta treaba.
Felicitari pentru vestile bune de la dr!

AMR 40 zile

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Saluti burtici frumoase

Scuze ca dau buzna la voi, dar vin cu vesti despre Doloress. E internata in spital cu colul deschis, asta inca de ieri. Speram cu totii sa mai stea bebe Kevin la caldurica macar pana la 32 saptamani.Momentan are doar 28 de sapt, iar bebe un pic peste un kilutz. Ea e o curajoasa si o optimista si sta cumintica in pat. A zis ca intra sa va salute cum prinde un pic de internet .
Sper ca gandurile noastre pozitive sa o ajute sa treaca mai usor prin perioada asta stresanta.

Eu va doresc sarcina usoara in continuare si bebei sanatosi, mancacioci si dormiciosi

Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Mergi la inceput

Vaaai Doloress... m-au luat emotiile.
Sa dea DD sa fie totul bine, bebe Kevin sa nu se grabeasca. Suntem aici cu gandul la ea si ne vom ruga sa fie totul bine.
Delia multumim frumos ca ne ti la curent.

AMR 40 zile

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput