Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (119)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Salutare burtici,

eu intru mai rar, ca nu mai pot sta mult pe scaun la calc, bubulina ma tot loveste.
Eu fac parte din categoria burticilor care se roaga de bebelina sa mai stea in burtica macar 4 saptamani... Am niste contractii de mor, iau Gynipral si No spa zilnic.. nu ma misc din pat.. Azi am reusit sa merg la recoltat si credeam ca nu mai ajung acasa..

Doloress sa dea Dumnezeu ca bb Kevin sa stea inca cateva saptamani la caldurica.

Bebelu asteptam vesti de la echo..

Pe bubulina noastra o sa o cheme Elena; inca nu pun numele la semnatura.. asteptam sa se nasca..

Fetele exista vreo lista cu nr de telefon ale noastre? ca sa-l dau si eu (noi la odiseea licuricilor de 2009 am facut o lista si anuntam in masura in care nasteam), si sa am nr de tel al unei persoane de aici sa anunt daca se intampla ceva...

Poze ..

Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

patricia, si io vreau sa plec de craciun acasa sa pap bunatati (vreo 350 km) si o sa am 33 sapt atunci, dar dc te simti in forma nu vaz de ce nu! cum imi spun colegele de birou 'fugi acu, ca dupa cam greu vreo juma de an' (doar ca sa fie, o sa iau si echografiile cu mine; am zis, doar ca sa fie, nu ma bag in fata)

angie, mie imi place cristian mai mult

foxy, io am o pereche de cizme cu vreo juma de nr mai mare si deocamdata incap in ele cu tot cu sosete mai groase. dc le iei un pic doar mai mari, le folosesti si mai incolo zic io, acu depinde cat de tare s-au umflat picioarele tale.

rox 28+

think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Angie..daca nasii au zis ca nu au pretentii nu ai de ce sa iti faci griji...important e sa va placa.
La noi a fost la fel..nasii au zis de la inceput ca nu se baga.
Noi insa am vrut sa punem ceva de la ei..ne iubesc si ne indragesc foarte tare si abia isi asteapta finutul..desi au peste 10 finutzi..pe al nostru il astepta de mult si au foarte fericiti cand au aflat. Matei il cheama pe fiul lor mare..asa am ales si noi numele. Desi daca avea vreun nume care nu ne placea..sau nu se potrivea cu Eduard..care era ales de mult timp..nu puneam si gata

Simo 35 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

aaa..Mirela ..hai sa mai bem o cafea impreuna..oricum eu acum m-am trezit

Simo 35 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Carmen..in contul nostru de gmail..la sectiunea AGENDA..gasesti numerele noastre de tel..pune-l si pe al tau

Simo 35 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

carmen, vezi ca e o lista cu nr de telefoane in contul nostru de pe gmail, adauga-te si tu acolo

rox 28+

think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

Shines . Si eu i-am facut pachetelul, dar de aseara (asa fac cand se scoala la ore mici 4.30-5)
Maimutzica - eu am si bocanci si ghete in care incapeam cu ciorap gros si tot miscam degetele. acum....aleluia, de-abia daca le pun in picioare. Las ca gasesc eu ceva ieftin de tarait o luna
Nasica mea e sora-mea cu cumnatul.(la noi nu se practica cu moase). La nume si noi mai oscilam Tomas, Kristian sau Rickard. Am zis ca intai sa-i vedem moaca si vedem a ce nume ,,arata'' .
Voua nu vi s-a intamplat niciodata sa vedeti un om care se numeste X si sa va vina sa-l chemati mereu Y?
Eu trebuie sa fac pasi de la pc pt ca biluta n-are loc.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

buna dimineata burticute
Irinukaaa Shines multumim de cafea si toate bunatatile care le-ati dat la mic dejun

_
22 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Buna

Simo ;sunt aici
Am scris o postare lunga si mi-a disparut..a picat netul
Nu sunt nici mai bine..nici n-am chef

TUNDE 27 sapt +Mami de ursulet MARIO 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

buna fetelor!..multumim de bunatati..

referitor la nume, la tati si Arianei le place Tudor asa ca probabil asa va si ramane..fetitei eu i-am ales numele, acum la baietel trebuie sa-l las pe tati..si in fond Tudor e un nume frumos..

mami de Ariana (30.10.2005) si 29+cu
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput