Floricele de liliac mai-iunie 2010 (39)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

VA PUPAM SI NOI
AM FOST OCUPATA,DAR VAM CITIT

FELICITARI PT INITIATIVA CU BANUTII PT DAVID

BINEATIVENIT FETELOR LA NOI

BIANCA ESTE BN,SA INVATAT SA MINTA,DECATE ORI VREA IN BRATE SPUNE CA VREA AAAAAAA,CEEACE INSEMNA INAINTE CA VREA SA DOARMA
FACE MAI ALES CAND IL VEDE PE TAICASU,CARE ESTE DE O SAPTAMANA ACASA SI SE JOACA CU EA ,O CULCA O PLIMBA,SI EA NORMAL SMECHERA,PROFITA DASI II TRAGE TEAPA MAI MEREU,CA DOAR NU SE CULCA DE FIECARE DATA.

CRIS IMI PARE BN CA SEBI ESTE BN,SAL FEREASCA D-NE D-NE DE CELE RELE

ARTU MA BUCUR MULT CA PUI MIC E BN

MARIBEL............MULTAM DE RAME,FOARTE FRUMOSI PUII NOSTRII IN ASTEPTAREA MOSULUI

fericita mamica cu mica, BIANCA MARIA
09.06.2010
http://family.webshots.com/album/578091226pChrLJ?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

Buna seara fete dragi,

Asta seara mi s-au culcat piticii foarte devreme, amnadoi! Parca s-au vorbit! Ei, in mod normal pe la 19:00, 19:30 dorm, dar azi Denis (cel mare) a adormit la 18:30 (de cand nu mai vrea sa doarma la pranz, e frant seara!), iar Alex pe la 18:50. Copii cuminti! Parca vad ca se trezesc maine dimineata la 5:00! Iar Alex, oricum se trezeste si pe la 2:00-3:00 pentru un biberon cu laptic...Iar eu voi fi foarte "fresh" maine, ca nu pot adormi seara devreme.

Monica, intre puii mei este de asemenea o diferenta foarte mica (cam 1 an si 6 luni) si efectiv imi ocupa fiecare minut, cat sunt treji. Dar este si tare frumos, dupa cum povesteai si tu, cu toate ca sunt mai mereu franta de oboseala.

De vreo doua saptamani am inceput si noi, timid, diversificarea. Dupa ce cateva zile m-am chinuit cu lingurita, timp in care a scuipat tot, am observat ca puiului meu ii place sa pape banana direct din manuta si cererealele, semi-lichide, direct dintr-un paharel (folosesc de fapt capacul de biberon).Le bea cand ii pun capacelul la gurita. Asa am procedat si cu piureul de morcov, mar...Le-am pus in laptic si a baut tot, direct din capacel.
Sper sa mai puna si el niste carnita pe el, ca are doar 7 kg, la aproape 6 luni. Desi arata bine bebele meu, totusi mi-ar placea sa fie macar o idee mai grasut.

Cam asta despre noi, in mare... Sper ca de acum inainte sa reusesc sa intru macar o data pe zi, macar sa va salut!

Va pe toate si va doresc o seara frumoasa, linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienutza spune:

Buna seara,

Noi suntem mai bine, Evei i-a cam trecut raceala, insa a fost astazi maraita toata ziua de la dintisoti (cred). Ii iese si al doilea.
Seara nu mai spun ca am incercat sa ii fac masajul si gimnascica de seara si s-a pus pe niste urlete... de nu am mai reusit sa ii fac nimic. Sper ca pana maine sa iasa dinzy si sa fie mai bine ca sunt total ametita .

Anouk - bine ai venit
Cred ca de la dintisori se maraie nick si cel mic. Asa face si Eva de 4 zile. I se vede deja al doilea dintisor. Si eu trebuie sa caut fire de par alb in cap, ca sunt sigura ca in astea 4 zile au aparut.

Artu daca nu vrei sa iti faci cont de FB, poti vedea poze din contul comun. Doar ai parola sau o poti afla.
Sau nu vrei sa intri deloc?
M-am speriat astazi: am incercat sa ii dau Evei o feluita de para, dar nu am curatat-o de coaja. Si s-a innecat cu o bucatica de coaja. A tusit pana a vomitat-o. Cred ca trebuia sa o curat de coaja, nu?

Nananoi avem chiar astazi un al doilea iepuras nou nout. Nici nu a spart gingia, este doar o liniuta alba.Dar a povocat un scandal!!!

Moni_or cadouri pt. floricele? Eu am la idei, numai fonduri sa fie. Ma rezum sa iti spun una practica: ma gandeam sa ii iau un umidificator de camera. Mi se pare ca se cam usuca aerul in camera de la caldura. Sau poate sunt doar obsedata.

A fost cineva la targul de copii de la Polivalenta? Ce este pe acolo? Merita sa fac un drum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienutza spune:

Vroiam sa va mai intreb ceva: voi ce carne la dati la micuti?
Eu de doua nopti de cand am introdus carnea in supa nu mai dorm bine ca ma gandesc cat de nesanatoasa este carnea de pui de la super-market. Asa ca am intins antenele sa caut alt fel de carne da pui.
In final am gasit niste solutii sa imi aduca cineva niste pui crescut la curte. Am mai auzit ca se gaseste carne de bui bio la Biogoods, dar este fff scumpa - 120 ron / kg. . Si este congelata, adusa din Germania. Adica nu poti sa o decongelezi, sa o portionezi si sa o pui la congelator.
Voi cum va descurcati? De unde luati carnea? Aveti o sugestie de o sursa stabila si de incredere?

Pentru branzica si iaurt ma gandeam sa ii iau lapte ecologic de la Dorna. Sau mai sunt tonomatele acelea de la kaufland cu lapte crud. Ce stiti? Este bun laptele de acolo?
Ca iaurtel am vazut niste iaurtele bio la billa. Ma gandeam sa iau dinastea si apoi sa il fac eu acasa pe baza bacteriilor din acest iaurt. A mai incercat cineva? Sau cum procedati?

Mergi la inceput

Dienuta, eu, cand nu am pui de tara, cumpar pentru Denis carne de pui de la Real, se numste Puiul Osenesc, produs de Ave si este pui apropiat de cel crescut la curte.
Dar bineinteles, cel mai bine este sa iei de la cineva cunoscut de la tara, daca se poate.

Eu cumpar frecvent si iaurt din acela bio in ambalaj verde, Andachser parca se numeste. Si este foarte bun.
Laptele Dorna ecologic e de asemenea foare bun. Am luat si de la Kaufland, de la dozator si a fost super ok. Doar ca azi la tv era o emisiune despre alimentatia copiilor si spunea un doctor ca laptele crud trebuie fiert 10-20 de minute neintrerupt, ca sa fie sigur pentru alimentatie. Spre rusinea mea, eu pana acum am crezut ca e suficient daca il dau in clocot cateva minute...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_ spune:

Buna seara,

Am fost si noi azi la vaccin,sper sa nu avem reactii naspa.
Ne inscriem si noi in clubul acela ,al fotomodelelor 6050g si 65 cm.

Pe 2 avem programare pt gaurelele din urechi,am tot amanat dar vrem ca pozele de craciun sa ne arate o fetita cu cercei

Bine ai venit,Anouk!!!

mami de fetita dulce ELIZA ALEXIA
09.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Am uitat sa va spun noutatile:)!

Am dat de o prietena care e pasionata de photoshop :) dar si de bebelusi!:)
Si a dat gata calendarul cu Mateo,ce va fi oferit cadou rudelor si prietenilor de Craciun. Si a iesit minunat:)!
Pentru ca nu pot sa nu impartasesc cu voi minunatia... dar si pentru ca rudele si prietenii nu trebuie sa stie... trebuie sa il afisez pe contul comun de FB - ca pe webshots incarc greeeeu.
Dar voi inverca:)!
Am asa o incintare!!! Doamne, doamne:)!
A, ca sa vedeti miniatural rezultatul va dau blogul fetei:
http://pentru-bebe.blogspot.com/2010/11/calendar-personalizat-2011-pentru-mateo.html
Tarifele au fost de foarte mult bun simt... pina sa se ofere sa il faca lui Mateo am gsit niste tarife nesimtite, chiar 75 lei pentru un calendar A3.... insa ei cu drag ii dau banii pentru asa lucrare de exceptie:).

Mary, lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Fericita, puiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anouk3 spune:

Buna seara, mamici si pitici,
Intru si eu nitel ca bezmetica ca doarme pruncul si barbatul e la munci. In primul rand va multumesc de primire!
Nana, chestia cu miscatul capului stanga-dreapta a avut-o si Nicolas o perioada (toate le-a avut in perioade care vin si pleaca!), dar i-a trecut. Sunt multi bebici care o fac. Ii dadeam si eu din cap, dadea si el si vai! ce mai radea.
Ioana, eu as fierbe sfecla ca e intr-adevar cam tare.
Ale, felicitari pentru MAMA!!. Doamne, ce emotie! Noi inca suntem la faza de ghe-ghe. Poate asa ii place lui sa ma strige ca 'mama' o fi demodat..
Gabitza, bea din paharel? Felicitari! Eu abia azi i-am luat un paharel d-asta cu cioc ca sa incep sa-i dau si nitica apa, dar nu l-am incercat inca. Cred totusi ca trebuie sa se invete si cu lingurita incet incet. Dar daca au trecut numai 2 saptamani inca invata.. Mult succes in continuare!
Si cateva alte nimicuri despre noi: avem deja 2 dintisori jos de la 4 luni jumate, dar astia de sus ne mananca sufletul. Imi pica mie pana ii ies lui. Si vreau sa va zic ca de luni nu mai doarme ziua decat foaaarte putin. Cumulat, cam 1 ora. A fost asa o schimbare brusca. Adoarme numai cand e epuizat, terminat, sfarsit. Si maraie, valeeeeeeeu!..
Iar cu diversificarea stam cam asa: mar, para, dovleac, morcov, dovlecel, telina si azi am inaugurat brocoli. Mai stam nitel pana la carne.
Si vroiam sa va intreb: bebicii vostri cand au inceput sa stea in fund fara ajutor? Al meu in continuare face precum cetateanul turmentat. Si rasucitul de pe burta pe spate abia acum 2 saptamani l-a invatat. De pe spate pe burta nici vorba! E cam greut, ce-i drept, la aproape 10 kg.
Hai ca m-am lungit ca un carnat.

PS. Zicea cineva sa dau si datele mele poate aterizez intr-o noua listuta: bebe Nicolas - 3,620 kg si 52 cm la nastere (naturala), iar data nasterii mele e 3.06.1977

Mamica lu' Nick cel mick (11.05.2010)

Mergi la inceput

Madamar, ce dragut e calendarul!!!! Vreau si eu!!!

Aly, va tin pumnii sa nu aveti nicio reactie la vaccin.

Mergi la inceput

Anouk, bine ai venit printre noi!
Nici Alex al meu nu sta inca in fundulet foarte bine, il tin in scoica de masina cand ii dau sa pape.
Din paharel cu cioc nu vrea. Ii place doar din capacelul de biberon, direct, caraghiosul mamei! E tare haios cand bea, ca plescaie rau!

Mergi la inceput