Floricele de liliac mai-iunie 2010 (39)
Raspunsuri - Pagina 10
Gabitza1977 spune:
Aaaa, si am sa-i cumpar, la recomandarea lui Theo
, un baby feeder, poate va vrea sa pape din el fara sa fiu nevoita sa ii dau mereu cu paharelul.
Ioana5255 spune:
Seara buna si de la noi,
noi azi am sarbatorit-o pe Eka, a fost Sf Ecaterina. A primit o chitara, dar nu prea a fost incantata de ea, asa ca i-a luato Iusti. Azi le-am dat prima oara ficat de pui cu morcov si dovlecei. mama ce fericire pe capul lor. S-au batut pe farfurie. Apoi ca desert au primit cereale cu lapte. Tot azi am dat multe din lucrusoarele lor si pentru ca ne-am facut fetite mari am primit un reductor de baie, asa ca ne-am mutat in cada mare. Lui Iusti nu prea i-a placut, dar Eka a fost incantata nevoie mare. am inceput si noi sa bem apa in loc de ceai, iar masa de lapte s-a marit la 180 ml. In concluzie avem cam 5 mese de bibe in 24 de ore si 2 de mancare solida, uneori chiar si 3. La fructe nu ne inghesuim, avem rabdare. Ieri au primit branzica de vaci facauta in casa cu morcov si cartof, succes totl. Sunt atat de fericita cand le vad ca mananca, imi aduc aminte la Alex ce chim era masa. Ele sunt tare disciplinate. Sper sa le si tina. Eu iaurt le dau de la Humana, branza de vaci leo fac cu lapte Milli si jumate de lamaie, cu calciu lactic iee prea talpa si nu imi place. Maine plecam cu mic cu mare la munte, poate gasim si un pic de zapada. Cam astea vestile despre noi. Va pupacesc.
Vivela spune:
Mary, poza de la august e mortalaaaaa
.
david a avut azi iar sedinta foto la gradi, cica i-au imbracat in ingerasi si ca au fost niste scumpi...sa vedem ce iese, pretul e super ok, inca n-am reusit sa iau legatura cu ei sa-mi faca niste calendare si cu D&d pt cadouri, astept rezultatul
.
de mos, eu zic sa nu va munciti creierii prea tare, oricum nu pricep ei nimic din ce li se intampla...david n-a prea inteles nici la 2 ani ce si cum, sa vedem acum la 3 daca intelege mai mult. el mi-a zis in seara asta ca vrea un tractor cu rotile rotunde
...sa vedem maine ce-i mai trece prin cap, ca lista e lunga si mereu schimbatoare.
o sa-i iau si lui damian ceva - dar nu atat pentru el, cat de ochii lui david, ca el asa stie, ca mosul vine la toti copiii...probabil n-o sa ma complic prea tare pt cel mic, o jucarie oricum.
mosul niculae va veni cu dulciuri si fructe mereu, iar de craciun jucarii, ca asta isi doresc copiii. hainele ii cam lasa indiferenti, deocamdata.
pupici, seara buna, cred ca ma duc la nani, copiii dorm de o ora jumate, boierieeeee.....
Traiesc in Orasul Alandala
Virgi17 spune:
Superb calendarul Mary !!!!
Parca ma mobilizeaza sa ii fac si eu Ioanei, cu manuta mea, ca le am cu Photoshopu', timp sa am
.
A mea sta aproape nesustinuta, mai cade pe o parte, insa nu asa cum o facea acum 4-5 zile. I-am dat apa la canuta cu cioc, suge ce suge si apoi iese pe bluza/servetel o gramada. deh, eu tot obsedata ca nu bea lichide intre mesele de diversificare.
Ioana nu zice nici un fel de silabe.Nici ma, nici pa, nici ghe-ghe, nimic. Ori face vocalize, ori maraie(s-a tot marait azi, or incepe dintii). In rest e super tacuta, o semana cu mine
ca de mine se rugau toti in copilarie sa scot o vorba si nu ziceam nimic, probabil pe ideea bancului cu "n-am avut nimic interesant de zis".![]()
Nu ca acum as fi vorbareata, din contra, in scris am mai mult debit decat la oral.![]()
Nu avem nici un dintisor pana acum. Nici o urma, nu vad nici gingia inflamata, urmaresc cu interes ce va fi.
Virginia, mamica fericita de Ioana(19.05.2010) 
Ioana5255 spune:
Ale felicitari ptr primul Mama. 
am uitat si eu sa ma laud cu pimul pupic de la Iusti. Am invatat-o sa dea pups-a intors asa frumos, s-a lipi de obraz si a iesit asa un plescait. Eka nu prea le are pe astea cu dragalaseniile. Ea sa fie alintata, si scarpinata in cap, e mai ceva ca o pisica, ce se mai alinta.
Nana si mandrele mele aseara eu le ziceam Mama ele Tata, aoi Iusti s-a indurat de mine si a zis Mama. Oricum ea cred ca o sa o ia mai repede cu vb. Eu cand termin sa le dau sa manance le zic gata si ele rad cu gua pana la urechi. Ieri spalam vase si o aud pe Iusti spunand gataaaa. Eka nu se streseaza cu vb, ea e la faza de ghe, ghi, rrrrrrrr, abu, face baloane, se cearta cu biberoanele goale, are alte preocupari.
.
Nici Iusti nu se intoarce e burta, Eka e numai pe burta si a saplece, dar ii iese numai inapoi, nu si inainte, iar daca stau in carut, Eka se sprijina in cot si se ridica aproape de tot, si lui Iusti ii iese destul de rar faza.
Gabitza1977 spune:
Sabi, la multi ani pentru Eka de Sf. Ecaterina!!!
Sa fiti toti sanatosi si fericiti!

Gabitza1977 spune:
Fetelor, ma bag la somn, sper sa reusesc sa adorm repede!
Noapte buna tuturor! Si sa nu va trezeasca prea des copilasii
Crissy_C spune:
Mary, mortal calendarul, vreau si eu, dar n-am asa multe poze frumoase, offf, trebuie sa invat sa folosesc aparatul ala sa nu-mi mai iasa pozele miscate! Si pana la urma cat a costat? Poate imi dai si mie un PM cu ce si cum, ca ma intereseaza, imi place mult mult 
Madamar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gabitza1977 Madamar, ce dragut e calendarul!!!! Vreau si eu!!! Aly, va tin pumnii sa nu aveti nicio reactie la vaccin. ![]() Gabitza mami de Denis Stefan (07.11.2008) si Alexandru Gabriel (28.05.2010) |
Daca vrei sa il faci la mare distanta, adica la Iasi, iti dau detalii: de scump nu e scump...:) iar rezultatul e uimitor!:)
iar transportul cu posta chiar nu mi se pare o problema!
acolo, ce ati vazut voi sunt toate filele, in miniatura, cred ca s-a inteles:).
Rezultatul la dimensiuni mari, este minunat:).
sunt asa mindraaa!!!
Mary,
lui
Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!Fericita,
puiul
La Multi Ani Eka!
Denis Stefan (07.11.2008) si