Proiectul "Prevention"

Proiectul "Prevention" | Autor: blackpanterro

Link direct la acest mesaj

Am vazut o emisiune despre proiectul asta, pe BBC, si m-am cutremurat...mi s-a rupt sufletul sa vad cum bebelusii aia se nasc dependenti de cocaina, heroina, PCP...cum plang de tare la nastere pt ca nu mai primesc doza de droguri...cat de distruse sunt corpusoarele lor de droguri si alcool.

Mi-am spus atunci ca sunt de acord cu ce face ea si anume sa ofere $300 oricarui dependent de droguri si alcool sa se sterilizeze, definitiv sau pe lunga durata ca sa previna atrocitatile ce li se intampla bebelusilor nascuti din oamenii astia.Totul este absolut voluntar si deja s-au orezentat aproape 4000 de dependenti.

O apreciez pe doamna asta pt ca ea a si adoptat 4 copii nascuti dependenti de droguri.

Acelasi proiect a fost extins si in UK, oare ar putea exista si in alte tari, in Romania?E nevoie de proiectul asta in Romania?

Mai multe detalii aici
http://www.projectprevention.org/

Si pagina de YouTube
http://www.youtube.com/user/ProjectPrevention

Adriana mami de Isabelle Marie - 2 luni si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Ultima victima a drogurilor a fost o fetita din Oklahoma gasita moarta in masina de spalat. Mama sub influenta drogurilor a pus-o inauntru si a dat drumul

Mi s-ar parea barbar sa nu mai poata face femeia asta copii? Nu...

Adriana mami de Isabelle Marie - 2 luni si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Cutremurator intr-adevar.

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Imi pare foarte rau pentru toti acei copilasi dar nu-mi place ideea, imi aduce aminte de nazisti si de sterilizarea evreilor. Nu-mi plac extremele, si nu pot accepta ca astazi sa-i sterilizam pe cei care se drogheaza contra oricarei sume. Maine putem trece la tiganii din Estul Europei samd.

Citesc de un timp www.gsheller.com/" target="_blank">blogul unei mame din US. Are 5 copii, dintre care un baietel adoptat din Liberia, si al 6-lea e pe drum. Este absolut minunata si am fost foarte mirata sa aflu ca nu a avut o adolescenta tocmai usoara si ca a fost dependenta de droguri

blog

am hainute la bazar

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilib72 spune:

Si eu sunt de acord cu acest proiect, pai ce este mai grav? sa se sterilizeze cei dependenti sau sa se nasca niste copii care au din start o viata distrusa?

LA MULTI ANI ROMANIA!

lili@domnisorica daria

hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Daca ii sterilizeaza pe perioada dependentei,votez cu ambele maini..........insa o sterilizare definitiva nu.Oricine are dreptul sa viseze sa redevina propriul stapan........

Mergi la inceput