Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (41)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Fetelor, m-ati emotionat tare cu montajul si clipul. Le-am urmarit in timp ce hraneam piticul, linistit, in brate. N-are sens sa va spun ca plangeam si il imbratisam (cum puteam si eu ca sa nu scape tzitzi).

Noi am fost azi la eco transfontanelara, evident, totul este bine , chiar daca stiam ca asa o sa fie, mi-am mai luat o piatra de pe inima.
Mai avem de facut un control la oftalmo, un fund de ochi. De asta sunt mai interesata, dat fiind faptul ca piciul are oricum o malformatie mica.

Ce poze noi cu delfinasi avem?

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4

Mergi la inceput

Larisa, asa-i, Monti nu face casa buna cu postul. Dar tu ai slabit bine, vrei sa mergi mai departe?

Aelita, ce fac strumfii?
Puiutz mic, Crissy, Ramo, Dragaica? Lista e lunga, dar mai sunt colege care mai intra din cand in cand sa spuna ca-i tat ok

Luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Ochidut, Adriana, merci de urari!!! Ce figuri sunteti cu vocea mea... e voce de filmat... ca in rest is mai ratoita...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Tare dulce Natali

Eladea am luat tratamentul de par sampon, balsam si masca de par si l-am aplicat aseara

rodyka ai fost tare cu ciorbo-friptura. Foarte frumos colajul!

crispro sper sa te distrezi in seara asta si puiul tau sa fie cumintel!

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

www.ticker.7910.org/as1cHxFFg0F1220MDAwMTYxMHB8MjAxNDY0cHxCYWJ5XCdzIGZpcnN0IENocmlzdG1hcyBpbg.gif" target="_blank">Baby's first Christmas!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Larisa, asa-i, Monti nu face casa buna cu postul. Dar tu ai slabit bine, vrei sa mergi mai departe?

Aelita, ce fac strumfii?
Puiutz mic, Crissy, Ramo, Dragaica? Lista e lunga, dar mai sunt colege care mai intra din cand in cand sa spuna ca-i tat ok

Luna 4

of care Monti ca mananc destul de multe tampenii....biscuiti cu cereale la greu si alte prostii...plus ca na azi s-a mancat peste, marti peste mai i-au si omega 3 si tot ma simt slabita. as vrea sa ajung la 58 dar asta in timp....acum as vrea doar sa nu mai i-au si daca e posibil sa mai scad 1 kg pana la Craciun ca atunci oricum mananc mult si sa am unde pune. si totusi am lapte mult ca bebe e pe san exclusiv dar azi a fost super agitat si a facut nazarui. acu' ii face tati baie si masaj...eu nu stiu cum puteti voi sa ii tot plimbati prin casa...azi l-am mai carat si eu pe al meu si acum ma dor toate cele si in stanga si in dreapta. il oboseste tati, ii dau sa pape si sper sa se culce ca m-a capiat prima parte a zilei... a fost cuminte apoi.

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/NectarieLuna3#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Da da si mie mi-au placut vocile si accentul vostru, crispro si rodyka.
Eu am voce moldovenita

bumblebee si eu am pus poze azi, Bianca mea a rasfoit prima ei carte

BTZ - ce haios e Paul, super simpatic

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

www.ticker.7910.org/as1cHxFFg0F1220MDAwMTYxMHB8MjAxNDY0cHxCYWJ5XCdzIGZpcnN0IENocmlzdG1hcyBpbg.gif" target="_blank">Baby's first Christmas!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Repede,repede ,am lasat balta totul prin casa pt ca vreau neaparat sa o felicit pe CRISTINA noastra cea draga si scumpa, pina nu se termina ziua.
LA MULTI ANI CRISTINA !sanatate si fericire maxima iti dorim si noi,sa ai viata plina de iubire si multumire linga fiintele tale cele mai dragi.Petrecere frumoasa!!
si multe

Catalina cu bb Victor(17.aug.2010)Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

Mergi la inceput

Racusor, faina poza din parc

Paul, esti frumu'

Michelle, Bia e asa frumu' si finuta :)

Mai aveti?

Luna 4

Mergi la inceput

Maine mergem si noi la vaccin, de abia astept sa treaca

Eladea, am luat si eu samponul si masca. Multam de pont, poate acum nu mai fac covor de plete pe jos

Luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Aaaa,Rody,m-ai uns la suflet si pe mine cu clipul acela
poate,odata ne inveti si pe noi cum se facestai linistita ca si eu ma ingras

Tina,stai linistita ca si eu ma ingras in loc sa slabesc .,si doar alaptez,dar eu nu-s constiincoasa si maninc seara tirziu, si fff multe dulciuri.si musai trebuie sa-mi fac timp sa merg si la sala pe la anu' asa

Anca,ai grija de tine!!

Catalina cu bb Victor(17.aug.2010)Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

Mergi la inceput