ati folosit colostru cu probiotice? e bun?

Am primit recomandare de la dr sa luam colostru cu probiotice produs de o firma din sua, insa cind am vazut pretul, m-am cam speriat. Vreau sa va intreb daca l-a folosit cineva si cu ce rezultate,merita banii respectivi?
Multumesc!
Raspunsuri

ank999 spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=156758
Si pe mine m-a interesat si am discutat asta pe forum. De dat nu i-am dat inca, da am cumparat un tub.Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Leditia spune:
Noi folosim, colostru cu probiotice de la childlife.Da este fff bun.Mai folosisem inainte probiotice,de la alta firma,pot spune ca asta e mai bun.Depinde pt ce ii dai si ce asteptari ai de la el.
POZE CU NOI de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.

karina_t spune:
Ni s-a prescris pt imunizare digestiva in mod special, caci avem ceva probleme si dr a insistat ca e f bun si ca daca pot sa i-l dau pe termen lung.
Multumesc pt raspunsuri!

mikaeela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mikaeela Karina,ia-l cu toata increderea ,e f bun si ptr imunizarea digestiva ,eu am avut mari probleme cu fetita mea cu digestia si crede-ma de cand ii dau colostrum nu mai absolut nici o problema. Bazar umanitar Ajutor ptr Ionela ![]() ![]() |

andromeda201 spune:
un sfat, ca sa economisesti ceva banuti. incearca sa cumperi direct de la secom, firma care aduce produsul in romania, sau daca cunosti pe cineva la un magazin de naturiste sa-ti comande ar fi si mai bine.
eu l-am cumparat cu 126 lei, dar atunci nu cunoasteam aceste doua variante.

Monica-Elena spune:
La fel de bune poate chiar mai naturale ca cel de la childlife este PROTECTIS din colostru matern. ESte o sticluta de 5 ml si costa cam 58 lei dar trebuie tinut la frigider si nu are valabilitate decat o luna de la deschidere. Se da pe termen lung.

karina_t spune:
Protectis i-am administrat deja, doar ca in cure de 10 zile, e intr-adevar bun.Insa dr sustine ca acest colostru cu probiotice ar actiona pe mai multe planuri deodata,...
Mi-a spus cineva ca se poate procura din SUA la jumatate de pret fata de Romania..doar sa aiba cine-l aduce pe avion sa nu platesc transport.
Multumesc mult ca mi-ati impartasit experientele voastre cu acest medicament!

cory28 spune:
CUM SE PROCEDEAZA CU CURA DE COLOSTRUM?O DATA PE AN SAU IN FCT DE NEVOI?MEDICUL MI L-A RECOMANDAT PT NICUSOR 2.5 ANI PT GIARDIA

mariana_alex spune:
Si noi folosm produsele de la child life...inclusiv colostrum...este foarte bun. Noi l-am folosit DUPA ce am luat un antibiotic si atunci cand este dereglata cu scaunul (la recomandarea medicului).